- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.221
bhk.cim gözün aydın kulakların manisaa!!! şekerim :roflol: kayramınki diş huysuzlugumu bilmiorum ama zaten çook uzun zamandır bizde mevcut uykusuzluk ve düzensiz uyku( kendim için bişi istiosam namerdim valla ona üzülüom en çok kaliteli uyku uyuyamıo diee.. ama bi kaçgündür sanırım bnmde pilim bittii.. gece bi uyanıoo 2 saat 3 saat uyanık kalıoo hergün ! dün ve bu sabah uyumaya çalıştım biras ama yinede dinlenemiorum. inanın ayaklarım kollarım resmen sızlıo.. saat başı uyanıo nerdeyse.. sıcaktan olabilir diş olabilir ama her ne ise bilmiorum. diyceiim okii bebişi böle bnm gibi uyku düzeni bozuk olan varmıı uzun süreli.. sık uyanmaa, nadiren uykuda bagırmaa gündüzmüş gibi uyanınca 2-3 saat uyumama cin gibi olmaa ( neden kayra bölee doktoruylada konuscam bi diş belirtisi varmıki die
selam millet haftada bir gelip haftalık rapor verir oldum.akşam nöbetciydim.kızım babasını çıldırtmış.düşünün adam nöbetten çıkıp bir de çocuk baktı.ama kendi seçimi ben çoktan pes ettim bulalım bir bakıcı diyorum yanaşmıyor.ben bakarım kızıma diyor.
akşam artık pili bitmiş arabada bendeydi naparsan yap geldiye rtıık bağırmaya başladım.bir geldim ki ev kapıdan çıkıyor değil çıkmış bile
mutfak masasının üzerinde bir kasede çorba birinde muhallebi birinde meyve püresi ve bir bardakta su...
hiçbirini yedirememiş ve uyutamamış kafayı yemiş.baktımki kızın karnı tok göbüşün maşallahı var beni görünce de kıkırdamaya başladı yani anlıceniz oyun istiyor ama babada hal kalmamış.neyse bunları alıp hastaneye getirdim biraz dolaşın yorulun diye eve gelince uyumuş.
böyle anattığıma bakmayın sabah aynısını ben yaptım kızı biraz uyutup yanına kıvrılmıştım sıpa beni uyutur uyutmaz uyanmış ona okumak için aldığım pamuk prenses ve yedi cüceleri yiyecek bişey sanıp iyice kemirmiş.
bu arada yazamamıştım aşıya gittiğimizde söylemişlerdi şimdiden masal okursak konuşmasına çok faydalı olurmuş.aldım ama da ha pek okuyamadım.
bu arada hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum.evet su çiçeğinden ben de çok korkuuyorum henüz çok küçük.hastaneye de çok geliyor eve taşıycam diye korkuyorum.
ben aşısını yaptırmayı düşünmüyorum.çünkü koruyuculuğu 20 yılmış .özellikle tam üreme dönemine geldiğinde geçirme riski daha da artıyor.ve su çiçeği masum bir çocukluk çağı gastalığıyken yetişkinlerde daha tehlikeli hale geliyor.o yüzden 2/3 yaşlarında geçirmesi taraftarıyım.
neyse misscim sen çok gülmüştüm yine kapasitemi çok ama çok aştımm.akşamdan kalan evi toplamam lazım.hadi hepiniz çok çok öpüyorum
bhk.cim gözün aydın kulakların manisaa!!! şekerim :roflol: kayramınki diş huysuzlugumu bilmiorum ama zaten çook uzun zamandır bizde mevcut uykusuzluk ve düzensiz uyku( kendim için bişi istiosam namerdim valla ona üzülüom en çok kaliteli uyku uyuyamıo diee.. ama bi kaçgündür sanırım bnmde pilim bittii.. gece bi uyanıoo 2 saat 3 saat uyanık kalıoo hergün ! dün ve bu sabah uyumaya çalıştım biras ama yinede dinlenemiorum. inanın ayaklarım kollarım resmen sızlıo.. saat başı uyanıo nerdeyse.. sıcaktan olabilir diş olabilir ama her ne ise bilmiorum. diyceiim okii bebişi böle bnm gibi uyku düzeni bozuk olan varmıı uzun süreli.. sık uyanmaa, nadiren uykuda bagırmaa gündüzmüş gibi uyanınca 2-3 saat uyumama cin gibi olmaa ( neden kayra bölee doktoruylada konuscam bi diş belirtisi varmıki die
off ben bile okurken yoruldum mihenkcim ya..
Allah hem sana hem eşine kolaylık versin..
ben de seni ve güleryüzlü zeynebi cok öpüyorum..Şeniz[/COLOR][/B]
missimm,
bizim 2 haftadır bu delikli uyku durumu tavan yapmıştı ama bir aydan fazladır belki hem yanına gidip gidip geliyordum uykusundayken.
demek cook öndecen başlıyor bu diş ağrıları diye düşünüyorum ben şimdi.
kayranın da öyle olabilir.
cidden biz de yoruluyoruz tamam da,
onlar da tam dinlenemiyor dediğin gibi..
inş çıkar bi an önce de kameralara tavşan tavşan poz verirsiniz :jeyyar:
misssssssss ahanda ben varim yevrum:))uzaklarda arama canim eylül heeepp öyleydi.megerse baktımikinci diş yeripatlamiş yani seninki yüzde 100 dişten canim..bir haftaya kalmaz pırtlar bak görürsün..benimkide her saat başı uyanıyor..valla ayni beni yazmişsin...11 de yatıyor bak anlayim sana sonra 12 de kalkıyor..gece 3 e kadar ayakta..uyuyor aglayarak uyanıyor zaten aglayarak uyandigiiçin uykusu kaçiyor dahada yatırabilene aşk olsun..soınra 3 gibiuyuyor ama ondada her saat başı miz miz miz miz saga dön sola dön..bende aynen böyle şekerim..ama 2 gündür maşşallahhhhhh uyuyor ama 3 saatte bir uyaniyor..bende formülü buldum..hemen su içiriyorum bakıyrum cok susamiş..sonra bide çok terliyor ondanda uyuyamiyor sanirsam..bikarton var elimde hafiften hafiften yellendiriyorum hemen uykuya daliyor..sende bunlari bi dene canim..haklısın bende ona çok üzülüyorm kalitesiz biuyku oluyor ama tamamen dişten bak gör esin haklıymişsin diyecen canim öptüm bilgi vereyim dedim acık
selam millet haftada bir gelip haftalık rapor verir oldum.akşam nöbetciydim.kızım babasını çıldırtmış.düşünün adam nöbetten çıkıp bir de çocuk baktı.ama kendi seçimi ben çoktan pes ettim bulalım bir bakıcı diyorum yanaşmıyor.ben bakarım kızıma diyor.
akşam artık pili bitmiş arabada bendeydi naparsan yap geldiye rtıık bağırmaya başladım.bir geldim ki ev kapıdan çıkıyor değil çıkmış bile
mutfak masasının üzerinde bir kasede çorba birinde muhallebi birinde meyve püresi ve bir bardakta su...
bu arada hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum.evet su çiçeğinden ben de çok korkuuyorum henüz çok küçük.hastaneye de çok geliyor eve taşıycam diye korkuyorum.
ben aşısını yaptırmayı düşünmüyorum.çünkü koruyuculuğu 20 yılmış .özellikle tam üreme dönemine geldiğinde geçirme riski daha da artıyor.ve su çiçeği masum bir çocukluk çağı gastalığıyken yetişkinlerde daha tehlikeli hale geliyor.o yüzden 2/3 yaşlarında geçirmesi taraftarıyım.
neyse misscim sen çok gülmüştüm yine kapasitemi çok ama çok aştımm.akşamdan kalan evi toplamam lazım.hadi hepiniz çok çok öpüyorum
benim kızımda da daha diş belirtisi yok, herhalde anca olur dimi, acaba rken geldik diye dişler geçmi çıkacak, zamanında gelseydi daha altı aymıza 4 gün vardı,kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?