2008 Aralık Anneleri

hayırlı cumalarr milletttttttttttttt ve bebişlerii

vayy gökdenizimm gözünüz aydıınnnnnn

ee foto çektinismii bize gösterebilcenn bişii varmıı ay bide buluşma ahberlerine bakem orda ekşın vardır belkim zemuszemus

kısçeler,
bu aralar eczanelerde mustela güneş ürünlerinden 1 alana 1 bedava kampanyası var.
haberiniz ola...

hadi yaa süperr bugün soriim hemen şimdi gezmaa çıkıoduk tam zemuszemus

yanlız inkar eden ya da bazı ürünler için geçerli olmadığını iddia eden uyanık eczacılar olabülüyormuş.
ısrar et,
hatta cazgırlık edip firmayı arat vermezlerse hehe :lepi:

selam kizlarr
sabah biz de dr daydik gokdenizin dr u gibi bizimki de mama verme ek gida yiyecek dedi.sasirdim dogrusu.heryerde gunde 500cc sut veya devam sutu yaziyor benim sutum o kadar cikmiyorki artik azaldi baya..nasil sut verme derler anlamadim
ben vermeye devam etmeyi dusunuorum acikcasi:kedi:

benim de artık sütüm olmadıı için sadece geceleri mama veriyorum.
zaten tplam 4 kere verdiğim için 500 ml yi tamamlıyoruz.
gü içinde vermeye zaten gerek kalmıyor..

benim oğlan malum hiçbir mamayı yemediği için bu habere sevindim diyecem ama yinede vermek lazım ne 500ü günde 100 bazen 150 cc içse bayram ediyom neredeyse bir aydır durum böyle hipp al demişti sanırım meyraa onuda istemedi geriye denemediğim sadece sma kaldı ama denemiycem arttık otursun ben ne yiyosam onu yesin yoksa kafayı oynatcam :))))

ben anlamadım zaten süt mama olayını neden o zaman satıyolar 3 yaşına kadar faydalı içecek diyolar bu devam mamalarını.eskiden böyleydi yenimi değişti acaba.

herkese günaydın, herkes tatilde galiba, bizim gibi çalışan annelerse haftasonundada evde çalışmaya devam ediyor

elma sirkesi ile zayıflamayı deneyen var mı bir haftadır içiyorum 1 kg verdim ama aynı zamanda regl oldum ve sütüm azaldı.regl olunca ilk günler sütüm azlıp düzeliyodu şimdi hala az geliyo hangisi etken bilemedim.

elma sirkesini duymustum arkadaslarım aç karnına içerdi ama sağlıklı bi yol olmadığnı düşünüyorum benim çevrem lahana kaynatıp suyunu içiyo o daha mantıklı geliyo bana ben doğumda aldığım 22 kilonun 18 ini verdim ama nası verdim bende bilmiom :))))

sirke sütü azaltır canım. devam edersen kesilebilir de, fazla tüketmişsin, biran önce bırakmanı tavsiye ederim

selamlar kızlar herkese güzel haftasonlari..biz gezmedeydik anacima gittik.cumadan kaldik..bugün akşam üzeridöndük..ama hava çok sıcak arabada mahvolduk klimayıda acamadik eylüle dokunmasin diye...haşatımız çıktı valla..yazı seviyorum aha bu sıcaklar olmasasositosositozaten hemen hemen hergün duşunu aldiriyoruz...gökdenizcim çoksevindim balllımla nihayet gerçekleşmişbuluşmaniz...öpüyorum güzel anneleri ve meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…