- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.261
selam benim canım arkadaşlarım
nasılsınız,hekesi çok merak ediyorum.bebelerde iyidir inş.
emekleyen yürüyen varmışakkıdı
ben tatildeyim aynen,denizden çıkmıyorus kızımla.
şimdilik öpüyorum hepinizi
günaydın güzel aralık annelerii ve süper bebişleriiiiiiii zemuszemus iyi haftaşat dilerr göslerinisden öpüveririimmm opuyorumnanaktan
edammmmmmm
kısss öldürdün beni gülmekten sabah sabahh 20lik dişşmi çıkarıon anacımm.. yoksa sen 18lik bi çıtırsında haberimizmi yok :jeyyar: kıyamam sana yaa çok geçmiş olsun güldüme bakma sen benim :roflol:
benim de artık sütüm olmadıı için sadece geceleri mama veriyorum.
zaten tplam 4 kere verdiğim için 500 ml yi tamamlıyoruz.
gü içinde vermeye zaten gerek kalmıyor..
ay şu uyku işi zaten beni mahvediyor.uyutalimda uyuyackmi bakalım.benim kızım gündüz 4 saat uyumadimi delirir gün içinde bende gökdenizcim bu drlari anlamıyorum.cocuk bu bi saati bi saatini tutmuyorki..bende isterim erken yatsin sabah erken kalksin ama kızım gece 3 lere kadar oyun istiyor dün uyutamadik her yolu denedik..elde sallama ,ayakta sallama,soınra acaba cokmu yiyo dedik gece yatarken vermdim dün sadeceanne sütü verdim oda fayda etmedi.en son eşimle gecenin 3 ünde atladik arabaya anca kucagimda arabada uyudu.eve geldik yatırdik.gündüzleri hiç bi problem yok uykusunda..ama babasi gelince asla uyumaz hep babasiyla oynamak istiyogamyoncuiremsugece3 e kadar ya..adam bide yorgun yurgun sabah 7 de işe gitti..ya napimarkadaslar bana bi akıl veren yokmu:1no2:
bizdede durum aynı esincim, dakika başı suyun içindeyiz valla, sudan çıkarınca ağlamaya başlıyor benim ziili kızım.kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
benim cimcimemde suyu çok seviyorrrkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?