2008 Aralık Anneleri

bu arada gökdenizcim sirke sütün kalitesini ve tadini bozuyormuşş bende deniyecektim ama benim dr söyledi..bence azallmasi ondan olmuşcanim..sen bol bol komposto falan tüket ve su içki yerine gelsin..yavv takmayın şu kilolari bu kadar bebeler harektlesin nasilsa veririz koşturmaktan..ama ben baya vermişim..94 kiloyla doguma girdim şimdi 70 e düşmüşüm:lepi:dahada vericek gibi görünüyorum bakalim hayırlisi

bizdede durum aynı esincim, dakika başı suyun içindeyiz valla, sudan çıkarınca ağlamaya başlıyor benim ziili kızım.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarbiraz geç günaydın oldu ama kimseciklerde yok..güzel pazarlar..handecim aynı benimkide su hastası deli oluyor delii suya girincenaniknanik

selam benim canım arkadaşlarım
nasılsınız,hekesi çok merak ediyorum.bebelerde iyidir inş.
emekleyen yürüyen varmışakkıdı
ben tatildeyim aynen,denizden çıkmıyorus kızımla.
şimdilik öpüyorum hepinizi

saol canim iyiyizz..ohh keyfine bak canim bu sıcak havalarda başka yapacak bişey yokkaydirigubbakcemile5ama biz tatil hakkını biraz erken doldurduk valla şimdi sıcaklarla savaşıyoruzdelikafadulden kendine iyi bak canim iyi tatilller

günaydın arkadaşlarrrrrrr
harika bir pazardan sonra yeniden iş başı yaptık.ikinci kez denize girdik oğlumla ama bu sefer uzun uzun kaldık.bu sabah gözleri kıpkırmızıydı kuzumun.yandı denizde.şap şap yaparken ağzı gözü kaçırdı suyu.denizi sevdi ama çok değil.ben sokuyorum o ayaklarını yukarı kaldırıyor kıyamam kuzuma kıyamammmmmmm.Allah sağlık versin evlatlarımıza.

günaydın güzel annelerima.s.

geçen hafta cok kötüydüydüm baktım oğluş diş miş cıkarmıyoo
ben cıkardım .söylemesi ayıp 20 lık dişlerimi cıkarıyorum:roflol:mahvetti beni
şmdi daha iyi anlıyorum bu diş cıkarma mevzusunuCADIARZU
umarım herkeste iyiidir..

biz geldikkk,hepinize selamlarrrropuyorumnanaktan
umarım herşey yolundadır forumda...
bizde şu diş sorunu hariç herşey yolunda çok şükür
diş sorunu derken hani dişe dokunur bi sorun yok aslında....
sadece merak işte bekliyoruz ya bir an önce gelsin durumu yaniizemuszemus
ama geç çıkan diş daha iyiymiş derler artık ne derece doğru yada şehir efsanesimi orasını bilememm bildiğim artık gelsin bizim dişimizde:gitme:

günaydın güzel aralık annelerii ve süper bebişleriiiiiiii zemuszemus iyi haftaşat dilerr göslerinisden öpüveririimmm opuyorumnanaktan

edammmmmmm

kısss öldürdün beni gülmekten sabah sabahh 20lik dişşmi çıkarıon anacımm.. yoksa sen 18lik bi çıtırsında haberimizmi yok :jeyyar: kıyamam sana yaa çok geçmiş olsun güldüme bakma sen benim :roflol:

miss ne guluon yaw ben de 2 yirmiligimi daha 2 ay once cektirdim:kedi:benimkiler cikamadi dananiknanik
olabulur boyle gecikmeler kanimcazemuszemus

Son düzenleme:

ay sende beni güldürdünn canımm
sen bakma yaşıma benn tabiki cıtırımm .görüntüme bak sen benimm
18 lıklere taş cıkartırım üstelik doğum yapmış halimleeee:roflol:delikafadulden

günaydın bizde tatilimizi yaptık geldik
güzel ama yorucu bir tatil oldu
benim kız denizi sevmedi biz ayaklarını suya sokmaya çalışıyoruz o
kaçmaya
buarada bugün tam 8 aylık olduk
yaşasınzemuszemus

bütün selam edenlere bizdende selamlar kızlar..ya edamcim geçmişolsun anacim o dişçok beter ya kulak agirsi yapıyor bide çeneni acamıyon fena yanitekrar geçmişolsun cnmopuyorumnanaktanzeynepcim seninde tatiln bitti şimdi ararsin valla o günleri ben ariyorumdaya zeynepcim benim kız daha 2 gün sonra 7.ayına girecek seninkimaşallahh 8 i doldurdu...nice aylara yıllara canimcim..opuyorumnanaktanbu arada sen nezaman dogum yapmiştin canim

benim de artık sütüm olmadıı için sadece geceleri mama veriyorum.
zaten tplam 4 kere verdiğim için 500 ml yi tamamlıyoruz.
gü içinde vermeye zaten gerek kalmıyor..

günde 500ml devam mamasımıkafamçokkarıştı

güzelde bu kadar süt içen bi bebek sebze meyve yoğurt yiyebiliyomu peki???
şahsen devam sütünü sabah ve akşam 140 yada 150 ml olmak üzere günde 2 kere verip ek besinlere ağırlık vermeye başladımmm

esincimm inşallah bir an evvel uyku düzeni olur eylülün çünkü uykusuz kalmak çok zor...
ben her türlü yorgunluğa dayanabilirim ama uykumu alamassam aşırı agresifleşiyorummm
çok şükür bizde durumlar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…