- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.301
kafayı sıyırmama ramak kaldı ha!
valla sonunda elimde kalacak bu çocuk
hiçbişe yediremiyorum, hala ek gıdaya geçemedik. mama bile içmiyor, varsa yoksa anne sütü.. o da yetmiyr artık, gece bile iki kere kalkıp süt sağıyorum. sütün içine de bi tek 8 tahıllı ballıyı kabul ediyor beyefendi. çıldırıcam artık,
bebeği yiyenlere çoooooook çok özeniyorum, inşallah hep öyle devam ederler.
elifcim seni çok iyi anlayabiliyorum ama bana kalırsa sen annesütüne dayalı bi beslenme uyguladığın için belkide ek gıdaları reddediyor..
bu durumda annesütüne alışan bebeği ek gıdalara yönlendirmek meşakkattli bi süreç istiyor çünkü bebek hem annesütüne beraberinde annekokusuna alışmış olduğu için ek gıdaları yemek istemiyor..
sabırla annesütünü azaltarak biraz aç kalmasına tahammül edebilirsen inşallah senin oğluşunda yemek yemeye başlayacaktır canımmm
pes etmek yokkkk
canım benim kız aralık annelerinin ilk cocugu 8 aylık dünyaya geldi daha önce dogcaktı ama biz dogumu durdurduk canım
ama sıpa 13 kasıma kadar zorla durduopuyorumnanaktan
esincimm inşallah bir an evvel uyku düzeni olur eylülün çünkü uykusuz kalmak çok zor...
ben her türlü yorgunluğa dayanabilirim ama uykumu alamassam aşırı agresifleşiyorummm
çok şükür bizde durumlar iyi
ben şahsım adına sütten ağzı yanmış biri olarak beslenme konusunda asla ve asla ısrarcı değilim...
çünkü biz büyükler bile kimi zaman hiç bişey yemek istemeyebiliyoruz kaldıki beslenme alışkanlığını sevdirmek gerekir ki uzun vadede sorun olmasın yoksa şaklabanlık yaparak bebekken kandırıp tıkıştırabiliyoruz ama maalesef bi süre sonra çocuk bu şaklabanlıkları (ilgiyi)bekler hale geliyor...
benim bi arkadaşım mesela bebeğin karşısında halay çeken birileri olmasa asla yemek yediremiyor ki birebir şahit olup halay çektimmm:1shok:
dolayısı ile ben hiç ısrar etmiyorum bakıyorum yerse devam ediyorum istemiyorsa hemen bırakıyorumm
lilyumcum lütfen yanlış anlama ama sanırım senın kuzun ne versen yiyo ne versen içiyo o birazda bebeğin yaradılısından bence bende gün geldi aç bıraktım gün geldi sevmediği şeylere ısrar etmedim ama yemedimi yemiyo işte naparsın gerçi kilomuz gayet iyi (şuan 8)
ama benim acıktığnı belli eden bi bebeğim hiç olmadı ben kendim belirli saatleri takip edip veriyorum çok şükür tatlılar hariç genelde seçmiyo ama bazen tek yesin diye oğlumun karşısında kafasında oyuncaklarla oturan bir anne bazen türkü çığıran bi baba olabiliyo diyeceğim şuki doğru beslenme alışkanlığnı kazanması için elimizden geleni yapsakta evdeki hesap çarşı misali olmadımı olmuyo işte :Saruboceq:
esincim kasım dogumlu ama asıl dogum tarihi aralık 9 olucaktı canım
esin58 işin garibi beni emmeyide bıraktı son 2 gündür ve denediğim hiçbir mamayı emmiyo sadece g oda 1 nadiren 2 kez mama içiyo idare edioz artık meyve sebze biraz biraz ama bu çocuklar bi enteresan bazn 1 koca kase bazen yarısına gelmeden kusuyo napalım öylede böylede buyuyolar bi tnıdığm buyuğum bana hiççç endişelenme kızım ben oğlumu ayran ekmekle buyuttum demişti şimdi zıpkın gibi delikanlı masallh napalım bide böyle düşünüyorum şükür allah başka keder vermesin cümlemize..
bızım dr 3 ogunde sut verdı ama anne sutua.s benımkı azaldıgı ıcın mama da vermeye basladım
evet mamalar kof kg yapar haklısın cunku ıclerınde seker ve nisasta var
ama ben bugune kadar hep anne sutu verdım yani bu kg mamadan deil..
1hafta 10gun fılan oldu daha ek olarak devam maması vermeye baslayalı cunku sutum birden azaldı.devam mamasını da gunde 100-150 cc kadar verıyorum fazla deil..
sebze konusunda ise yapılcak bisey yok 125 gr sebze puresı yıyor cocugun karnı davul gibi oluyor
birtek meyveyi sevdiremedim ama yogurt+meyve puresi 150-160 gram ediyor..bunlar yeterli bence bebiş icin..daha fazlasını yedirebilen varsa helal olsunbuyrunnnnnnnnn benimkinin kapasitesi bu kadara.s
esincim kasım dogumlu ama asıl dogum tarihi aralık 9 olucaktı canım
günaydın hepinisciklereeeee
bugün bisim evlilik yıldönümümüz zemuszemusyuppiiiiiiiiiiii
gökdeniz hayırdır şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?