2008 Aralık Anneleri

günaydın herkese
günaydın hepinisciklereeeee

bugün bisim evlilik yıldönümümüz zemuszemus yuppiiiiiiiiiiii

gökdeniz hayırdır şekerim
tebrikler misscim daha nice senelere inşallah mutluluk sağlık ve beraberce

bu arada kayranın resmine bayıldım maşallah bu kuzular büyüdükçe daha tatlı oluyorlar

mutlu yıllar şekercim Allah bir yastıkda kocatsın sizi
bizim yastığa birde bebek eklendi sizinde öyledir kanımca :)
işle ilgili şeyler canım yaaaaa

misscim nice mutlu senelereeea.s.
hande benimki evde yaptigim meyve purelerini hic yemiyor kavanozdakilerden veriyorum.bazilarini seviyor.ama yine de cok fazla yemiyor iste..

aralık annelerim merhaba
nasılsınız bakalım 1haftalık erdek tatilinden sonra eve geldim ve bilgisayarım olmuş çokkk mutlu oldum
sizleri çok özledim umarım bebklerimiz ve annelerimiz iyilerdir.
miscim nice mutlu yıllara..
ademelimizin doruğu sünnet oldu haberiniz varmı.bana telefonla söylemişti
yarında oğluşumun aşısı var umarım ateşşis ve rahat geçer..
görüşmek üzere öptüm hepinizi..

selam güzel annecikler ve kuzucukalrina..misscim nice senelere canim..allah bi ömür boyu mutluluunuzu daim etsin:Saruboceq:bizde 3 temmuzda 5 yılımızı doldurduk:asigim:lilyumcum sanada nice senelere bacim..opuyorumnanaktan

ADEMELcim sizede geçmiş olsun canımmm.:teselli:
ben daha cesaretimi toplayıp sünnet ettiremedim henüz oğluşuu
doğduğu gün ettirecektik malesef 7 aylık oluyoz ortada bişey yok......kaydirigubbakcemile3[/B][/FONT]

kızlar konuyla alakasız ama, haberi olan varsa bildirebilrmi. ocakla direk temas etmemesi için, biraz uzakta kalması için, hatırlıyorum böyle küçük üstlükler vardı ondan koyup üstüne ısıtacağımız şeyi koyuyoduk, anlatabildim inşallah, onun adı nedir nerden bulabilirim

güzel dilekleriniz içinn dualarınız için hepinize çookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum canlarım benim a.s. AMıN AMıN AMıN AMıN Allah hepimizin yuvasını mutlulugunuu korusun. minik yavrularımızda canlarımız aşk meyvelerimiz oldu.. lilyumcumm.. sizinde 11.yılınızı tebrik ederim Maşallah

slm kizlar ben geldim herkesler iyidir umarim
lilyumcum yildönümünüz kutlu olsun bitanem
bugun yagizin asisi vardi kizlar dr amca artik hersey yedirebilecegimizi söyledi suana kadar sadece meyve püresi yiyoduk suan patates corbasi yapiyorum irmikli
yagizim baba diyor suan sizinkilerde diyormu ben surekli tekrar ediyordum baba desin diye ve artik ögrendi

hoşgeldin canımmmŞeniz
geçmiş olsun yağız ımıza ihşallahh rahat atlatırsınız
demek artık başlamışşşşş konuşmaya ayy cok sevindiricidir eminimmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…