2008 Aralık Anneleri

selam kızlarr coconun konusumu silindi daha tam okuyamamıstımm yarım kalmıstı azönce niyekine :)

teşekkür ederim canımmm rabbim hepimize nice nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıldönümleri nasip etsin ...

benim kızçemde son 15 20 gündür müthiş konuşma isteği var.baba diyor anne diyor dede mama emme (sanırım emre demek istiyor:)))
seni ve oğluşunu çok öpüyorum canımmmopuyorumnanaktan

adını bende bilmiyorum ama ne demek istediğini anladım canımm
nalburlarda bulabilirsinnnn

teşekkür ederim canımmmm,nice mutlu senelerin olsun inş...opuyorumnanaktan

selam güzel annecikler ve kuzucukalrina..misscim nice senelere canim..allah bi ömür boyu mutluluunuzu daim etsin:Saruboceq:bizde 3 temmuzda 5 yılımızı doldurduk:asigim:lilyumcum sanada nice senelere bacim..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımmm
Allah sizleride ayırmasınnnopuyorumnanaktan

senin kizcenede masallah lilyumcum benim yagiz konusurken bide öyle bir agzini yamultmasi varki görmelisin ay büyüdükce guzellesiyor bu sipalar vallahi
hoşgeldin canımmmŞeniz
geçmiş olsun yağız ımıza ihşallahh rahat atlatırsınız
demek artık başlamışşşşş konuşmaya ayy cok sevindiricidir eminimmmmm:lepi:

hosbuldum bidenem cok cokkkkk tesekkur ederim senin ki daha konusmadimi hala

valla benimm cancagiizmda baba bide atta diyor..hatta ikisini bir aray getirip baba atta diyor..ogün disari çıkmıstık eve geldik baba attaa diyor..bunlar ne güzel melekler ya loracimsana katılıyorum yçok tatli oluyorlar büyüdükçe

ayy iannamıyorum valla benimki aaaa diye bağırmaktan başka bişey bilmiyo ki annem çok konuskan bi insan o baktığı için tüm gün neredeyse sürekli konusuyo helal olsun bebişlerinize masallah ne diyelim bigün olur öğrenir elbet :)))

oh ohhhh maşallah bebişlerimiz konuşmaya bile başladı benim oğluşta baba ve abla demeye başladı

çünkü başında 4yaşında ablası var devamlı abla baba diyor oğluşta çabuk ögrendi.

kızlar bişey sorcam sizin yavrular desteksiz artık oturabiliyorlarmı..

benim oğluş destekli oturuyor..yastıkları yanından alınca kısa bir süre oturuyor sonra yanlara düşüyor uzun oturamıyor yani desteksiz..

aynıyız ozaman kazeencim

sizlerden uzuk kalınca merak ettim acaba sizinkiler ne durumda diye..

yok cnm bizde daha daha tık yok emeklemeye teşebbüs bile etmiyor bağırıyor yere örtü seriyorum yuvarlansın diye oyuncağa doğru hamle yapacağına örtüyü çekip oyuncağı kendine getiriyor :roflol:
konuşmaya gelince konuşuyor ama anlamlı kelimeler yok daha baba vb gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…