- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.341
bmeltemb canımcım hoşgeldin nasılsın
slm kizlar ben geldim herkesler iyidir umarim
lilyumcum yildönümünüz kutlu olsun bitanem
bugun yagizin asisi vardi kizlar dr amca artik hersey yedirebilecegimizi söyledi suana kadar sadece meyve püresi yiyoduk suan patates corbasi yapiyorum irmikli
yagizim baba diyor suan sizinkilerde diyormu ben surekli tekrar ediyordum baba desin diye ve artik ögrendi
kızlar konuyla alakasız ama, haberi olan varsa bildirebilrmi. ocakla direk temas etmemesi için, biraz uzakta kalması için, hatırlıyorum böyle küçük üstlükler vardı ondan koyup üstüne ısıtacağımız şeyi koyuyoduk, anlatabildim inşallah, onun adı nedir nerden bulabilirim
güzel dilekleriniz içinn dualarınız için hepinize çookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum canlarım benim a.s. AMİN AMİN AMİN AMİN Allah hepimizin yuvasını mutlulugunuu korusun. minik yavrularımızda canlarımız aşk meyvelerimiz oldu.. lilyumcumm.. sizinde 11.yılınızı tebrik ederim Maşallah
selam güzel annecikler ve kuzucukalrina..misscim nice senelere canim..allah bi ömür boyu mutluluunuzu daim etsin:Saruboceq:bizde 3 temmuzda 5 yılımızı doldurduk:asigim:lilyumcum sanada nice senelere bacim..opuyorumnanaktan
günaydın hepinisciklereeeee
bugün bisim evlilik yıldönümümüz zemuszemusyuppiiiiiiiiiiii
ayy canım nice yıllara
Allah mutluluğunuzu daim etsin.bozulmasın ihşalalahhhhhhhopuyorumnanaktana.s.
bebişinle ilgili olmasında canımmm.
işi boşverrrr takma ...bebişini düşün yeterrrrrrrrrrrrrr:teselli:
hoşgeldin canımmm
ihşallahh artık hep onlıne olursun canımm
şimdiden geçmiş olsun size ihşallahh rahat atlatırsınız canımmm:teselli:
sizede nice yıllara lılyum cum.Allah mutluluğunuzu daim etsinnnopuyorumnanaktana.s.
amin canımm teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
senin kizcenede masallah lilyumcum benim yagiz konusurken bide öyle bir agzini yamultmasi varki görmelisin ay büyüdükce guzellesiyor bu sipalar vallahiteşekkür ederim canımmm rabbim hepimize nice nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıldönümleri nasip etsin ...
benim kızçemde son 15 20 gündür müthiş konuşma isteği var.baba diyor anne diyor dede mama emme (sanırım emre demek istiyor:)))
seni ve oğluşunu çok öpüyorum canımmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmmŞeniz
geçmiş olsun yağız ımıza ihşallahh rahat atlatırsınız
demek artık başlamışşşşş konuşmaya ayy cok sevindiricidir eminimmmmm:lepi:
senin kizcenede masallah lilyumcum benim yagiz konusurken bide öyle bir agzini yamultmasi varki görmelisin ay büyüdükce guzellesiyor bu sipalar vallahi
ahh loracım çok tatlılar çokkk
inan defalarca şükür diyorum rabbime iyiki doğurmuşum ...
hayatım 2 çocuğumla daha bi anlamlı olduopuyorumnanaktan
senin kizcenede masallah lilyumcum benim yagiz konusurken bide öyle bir agzini yamultmasi varki görmelisin ay büyüdükce guzellesiyor bu sipalar vallahi
ahh loracım çok tatlılar çokkk
inan defalarca şükür diyorum rabbime iyiki doğurmuşum ...
hayatım 2 çocuğumla daha bi anlamlı olduopuyorumnanaktan
darisi basimiza isallah
lilyumcum senin iki cocuk arasinda kac yas vardi
yok cnm desteksiz çok kısa oturabiliyor çok uzun süre oturmıyor
aynıyız ozaman kazeencim
sizlerden uzuk kalınca merak ettim acaba sizinkiler ne durumda diye..
günaydın hepinisciklereeeee
bugün bisim evlilik yıldönümümüz zemuszemusyuppiiiiiiiiiiii
nice yıllara bir yastıkta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?