- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.361
yok cnm bizde daha daha tık yok emeklemeye teşebbüs bile etmiyor bağırıyor yere örtü seriyorum yuvarlansın diye oyuncağa doğru hamle yapacağına örtüyü çekip oyuncağı kendine getiriyor :roflol:
konuşmaya gelince konuşuyor ama anlamlı kelimeler yok daha baba vb gibi
oh ohhhh maşallah bebişlerimiz konuşmaya bile başladı benim oğluşta baba ve abla demeye başladı
çünkü başında 4yaşında ablası var devamlı abla baba diyor oğluşta çabuk ögrendi.
kızlar bişey sorcam sizin yavrular desteksiz artık oturabiliyorlarmı..
benim oğluş destekli oturuyor..yastıkları yanından alınca kısa bir süre oturuyor sonra yanlara düşüyor uzun oturamıyor yani desteksiz..
darisi basimiza isallah
lilyumcum senin iki cocuk arasinda kac yas vardi
aminnn canımmm..
benimkilerin arası 8 yaş loracımmm
biz maddi ve manevi rahat büyütebilmek adına arayı biraz uzun tuttuk
çokta memnunumm ...
sen ne zaman düşünüyorsun ikinci bebişi???
bizim kız da desteksiz oturamıyor
konuşma da yok henüz
hevesle mıkırdanıyor surekli ama daha birsey konusamadık:kedi:
masallah prensese esincimvalla benimm cancagiizmda baba bide atta diyor..hatta ikisini bir aray getirip baba atta diyor..ogün disari çıkmıstık eve geldik baba attaa diyor..bunlar ne güzel melekler ya loracimsana katılıyorum yçok tatli oluyorlar büyüdükçe
ceyremcim ben sürekli baba diyorum hemde defalarca 1-2 hafta önce basladim hatta esim delimisin söylemiyor niye ugrasiyosun diyoduayy iannamıyorum valla benimki aaaa diye bağırmaktan başka bişey bilmiyo ki annem çok konuskan bi insan o baktığı için tüm gün neredeyse sürekli konusuyo helal olsun bebişlerinize masallah ne diyelim bigün olur öğrenir elbet :)))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaynen benimkide ancak bağırmayı biliyor :1no2: maşallah bebişlere 41kere
gülbeyzacim benim oglus sizlerden epey kucuk o yuzden sizinki oturmuyosa benimki hayli normal ozaman ama ben hep oturtmaya calisiyorum patir patir dökülüyor sipa yanlaraoh ohhhh maşallah bebişlerimiz konuşmaya bile başladı benim oğluşta baba ve abla demeye başladı
çünkü başında 4yaşında ablası var devamlı abla baba diyor oğluşta çabuk ögrendi.
kızlar bişey sorcam sizin yavrular desteksiz artık oturabiliyorlarmı..
benim oğluş destekli oturuyor..yastıkları yanından alınca kısa bir süre oturuyor sonra yanlara düşüyor uzun oturamıyor yani desteksiz..
masallah cnm baya ara vermissinizaminnn canımmm..
benimkilerin arası 8 yaş loracımmm
biz maddi ve manevi rahat büyütebilmek adına arayı biraz uzun tuttuk
çokta memnunumm ...
sen ne zaman düşünüyorsun ikinci bebişi???
ben 4-5 yil dusunuyorum lilyumcum
iki bebis olsun yeter diyoruz siz ücüncüyü düsünecekmisiniz peki
iyiyim canım sen nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır umarım herşey yolundadır
ay insallah lilyum nasıl hevesleniyorum bir bilsen:dance:
benimki 24 unde 7aylık olacak
belki seninki kadar olunca benim kızcem de konusur opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?