2008 Aralık Anneleri

hareket konusunda kararlar yavrularımızın onlar nezaman isterlerse ozaman tabi.

biz hemen istiyoz ama..

emekleme konusu ben hiç düşünemiyom sanırım oğlumda emeklemez ablaları emeklemedi direk yürümüşlerdi.tabi yürütecin faydasından sanırım.oğlumada başladık yürütecin baya faydası oluyor inan 15dakika oyalanıyor o arada bende yapabildiğim kadar iş yapmaya çalışıyom..
konuşmalarıda pek tatlı oluyor .onların bazen o söylenmeleri bile inan çok tatlı ya..evlat bambaşka bişeyinan benim 3cü çocugum metehanım sanki hala ilk leri yaşıyor gibiyimŞeniz

oy maşallah paşayaopuyorumnanaktan
bizimde abimiz bıdır bıdır sürekli konuştuğu için sanıyorum kızçem konuşmaya heves ediyor ...
oysa abisi 3 yaşında konuşmaya başlamıştı,sağlık olsunnn

merhaba kızlar, bizde daha desteksiz oturamıyoruz, konuşma da yok, erken konuşsun yürüsün istiyorum ama bakalım nolcak, hayırlısı inşallah

ay insallah lilyum nasıl hevesleniyorum bir bilsen:dance:
benimki 24 unde 7aylık olacak
belki seninki kadar olunca benim kızcem de konusur opuyorumnanaktan

masallah prensese esincim
yesin onu kaynanasi emiopuyorumnanaktan
ceyremcim ben sürekli baba diyorum hemde defalarca 1-2 hafta önce basladim hatta esim delimisin söylemiyor niye ugrasiyosun diyodu
bende tekrar ede ede konusur dedim
suan net bir sekilde ba-ba-ba diyor özellikle babasini gördügündezemuszemus
aynen benimkide ancak bağırmayı biliyor :1no2: maşallah bebişlere 41kere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gülbeyzacim benim oglus sizlerden epey kucuk o yuzden sizinki oturmuyosa benimki hayli normal ozaman ama ben hep oturtmaya calisiyorum patir patir dökülüyor sipa yanlara

Lora Kullanıcısından Alıntı
masallah cnm baya ara vermissiniz
ben 4-5 yil dusunuyorum lilyumcum
iki bebis olsun yeter diyoruz siz ücüncüyü düsünecekmisiniz peki

yok tatlım Rabbim isteyenlere versin ...
bana iki melek yeter ..Allah meleklerimizi bizlere bağışlasın inş...

4 5 yaş ara vermekte iyi bence loracım çünkü ben şu "peşpeşe büyüsünler" felsefesine anlam veremeyenlerdenim...
dolayısı ile ara verdim biraz ,iyide oldu yıllar sonra bebek kokusu evimizin havasını değiştirdi doğrusu

ay insallah lilyum nasıl hevesleniyorum bir bilsen:dance:
benimki 24 unde 7aylık olacak
belki seninki kadar olunca benim kızcem de konusur opuyorumnanaktan

inşallah canımmm
ayrıca konuşmak demeyelimde konuşma isteği diyorum ben...
çünkü bilinçli bilinçsiz söylüyor bu kelimeleri...
bilinçli olarak söyledikleri "eeee" ve acıkınca da "mamama"
seninkide söylenmeye başlar yakın zamanda meraklanma canımmm
Allah sağlık versinde gerisi bi şekilde oluyor zatennn

selamlar kızlar hepinize..lilyumcum valla bende peşpeşe büyüsünlere karşiyim anacim..çok zor bi iş yadaha birincisiyle zor baş ederken ardindan ikincisi zor valla..bende lora gibi 4 5 yaş olsun diyrom daha iyi olur..tabi bide iyi bir gelecek saglamak çok önemlidogurmak marifet degil ona iyi gelecek saglamak marifet..ayrıca loracim senin gibi kaynanaya can feda gülümopuyorumnanaktanayrica benim kızımda daha desteksiz oturamiyor yarin tam tamina 7 aylık oluyoruzallahımın izniyle..nekadar çabukda büyüyorlar..[/I]

selamlar güzel aralık anneleri ek besin topiğinde bir soru yazdım oraya bakıp cevaplarsanız çok sevinirim tüm bebekleri kocaman öpüyorum Allah hepsine sağlık sıhhat ve uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…