- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.381
kızlar pediatri portalına yazmıstım cevap gelmiş.
Lürfen cevap verir misiniz?
Kızım 24 temmuzda 7 aylık oluyor.Ek gıdalardan gayet güzel yiyor ama benim sütüm artık baya azaldı.Günde 300-350cc zor cıkarıyorum.Bu kadar süt yeterli midir,yoksa devam sutu vermeli miyim?Kızımın kilosu 8800 boyu 69 cm..
Bir de balık yedirebilir miyim?Hangi balıklar bebek için daha faydalı veya uygundur?
Teşekkür ederim.
Uzm dr Asaf GÜVEN
2009-07-15 1500
Kızınızın gelişimi normal
Devam sütü alması şart değil.
Taze meyve suları,yoğurt,muhallebi sebze çorbaları verilebilir.
Önümüzdeki aydan itibaren taze her balıktan azdan başlayarak alıştırılabilir.
rıca ederim cnmpaylaşımın için tşk. canıma.s.
merhaba guzel annisler ben geldim :jeyyar:
nasilsiniz ?bebisler nasil ?
cok guzel bir tatil gecirdik ;geldik kaydirigubbakcemile5
bomba gibiyim : )delikafadulden
hoşgeldin canim..ohh ne güzel enerjiyi depoladin..insanda tatilden hiç gelmek istemiyorki ya..şimdi nasil ararsin zeepcim tatilgünlerini benim gibi
herkese selam annecikler..
zeppcim hoşgeldin Şeniz
hosbuldum canlarim :1hug:
dogru diyorsun esincigim hic sorma bir elim yagda bir elim baldaydi kaydirigubbakcemile3
simdi geldim tum isler bana kaldi :bbo:
Sevgili Anneler,
Çocuk doktorlarımızın birçoğu ilk adım ayakkabısı olarak malesef hala 20-30 yıl önce doğru ayakkabı olarak bilinen ortopedik- yarı ortopedik ayakkabıları tavsiye ediyorlar. Bu büyük yanlışı düzeltmemiz gerek çünkü bu tip ayakkabılar çocuklara zarar veriyor.
Lütfen bilinçli anneler olarak doktorunuz bu tip ayakkabıları tavsiye ederse, doktorunuzu uyarın!!!
Siz de internette ufak bir araştırma yaparsanız, doğru ayakkabıların yumuşak tabanlı ayakkabılar olduğunu kolaylıkla bulacaksınız. Çocuklarınızı sert, rahatsız ayakkabılara mahkum etmeyin lütfen!
Sevgili Anneler,
Çocuk doktorlarımızın birçoğu ilk adım ayakkabısı olarak malesef hala 20-30 yıl önce doğru ayakkabı olarak bilinen ortopedik- yarı ortopedik ayakkabıları tavsiye ediyorlar. Bu büyük yanlışı düzeltmemiz gerek çünkü bu tip ayakkabılar çocuklara zarar veriyor.
Lütfen bilinçli anneler olarak doktorunuz bu tip ayakkabıları tavsiye ederse, doktorunuzu uyarın!!!
Siz de internette ufak bir araştırma yaparsanız, doğru ayakkabıların yumuşak tabanlı ayakkabılar olduğunu kolaylıkla bulacaksınız. Çocuklarınızı sert, rahatsız ayakkabılara mahkum etmeyin lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?