2008 Aralık Anneleri

günaydın annelerim..

ewet ewet Ankara dııırrrr buz gibi
oğlumun kışlıklarını çıkarttım
sıcaktan yananlar serinlemeye buyursun bize..

kızlaar bizdende herkese günaydın:1hug:
bugün evdeyim.buranın pazarı eşim pazar görevinde o gelsin sonra ben gidicem.bir kaç eksik var eve alınacak.onları halledeyim.yarın tüm gün 24 saat nöbetciyim.sonra cmt manisaya anneannemize gidicez.nöbetleri sıkıştırıp bir kaç gün izin ayarlamıştım.onu değerlendiricez.zemuszemus
dönüşde de büyük bir temizlik beni bekliyor.ev elden geçecek halılar yıkanıcak.mobilyaların çoğu tamire gitti 5 yılda 4. evde oturunca eşyaların canı çıktı.
:jeyyar:
neyse inşallah çalışmaya baya alıştım şu temizlik faslını da dönüşte bir bitireyim artık hep buralarda olucam.hepinizi çok özledim
bu arada ben işe başlayalı kızım çok huysuzlaştı.devamlı mız mız mız
oda da yalnız kalamıyor hatta mümkünsa devamlı kucağımda ki bakıcıya gitmemişken böyle.bir de bakıcıya gitse nolucak bilmiyorum.

ha bir de kahvaltıyı çok seviyoruz ama çorbadan ve yoğurttan nefret ediyoruz.devamlı memede tabi koca danaya sütte yetmiyor napacamı şaşrdım

neyse kendimi anlatmayı bitirdim millet nasıl havadisler nasıl.herkesler umarım iyidir.

selam güzel anneler..istanbuldada hava kapali ve cok serin bi hava var..çokda güzel valla sıcakalardan baya bunlamiştrk..3 gündür hava baya serin..bu arada benim güzel kızım 7 aylık oldu bugün tam..annesinin meleği güzelyavrum nice aylara yıllara bitanem..sarı papatyam..güzel aşkım seni veren rabbime şükürler olsun..:Saruboceq::asigim:

canim o huysuzluk nöbetleirni bizde zaman zaman yaşıyoruz..hatta az önce uyumamamk için can havliyle bi ugraştıkı anlatamam ama yenilen o oldu.kaydirigubbakcemile3uykusuzluktan bi hal olan kızım bugün çok direndi..ayrica benimkide oyuncagidüşer aglar odadan çıkarim mizmizmizzz ..yani szk cim artikbüyüyorlar bunlar herşeyide baya baya farketmeye başladılar..ondan bu mızırdanmalari..kaydirigubbakcemile5.

7 aylıklara Maşallah kızlarrrrrrrr

bizimdee dün dokturdaydık daamaklar iyce kabarmış dedii pırtladı pırtlicakmış kuzumun dişlerr .. sanırım bu ara o yüsden iştahsız :sinifsinif:

mihenkcimm valla anne baba olark sizdeki bu azme hayranımm valla çok az eş seninki gibidir die düşünüorum

szk.cimm büff müü dio suyaa ayy yerim ben onu yaa iyi tatiller şekerim.. zeppcim hoşgeldin resimler yakıooo

eveeet biz de tam 7 aylık olduk bugün

hayırlı olsun kıslar 7 aylarınızzzzhihoyyytalkisalkisalkis

ESİNCİM NİCE 7AYLARAopuyorumnanaktan

hayırlı olsun kıslar 7 aylarınızzzzhihoyyytalkisalkisalkis

saolun canlarim hep beaber nice aylara yılllara ererizumarim...mihenkcim demek bebeişlerimizaynı gün doğmuşkaydirigubbakcemile2sanada nice aylara yıllara cnm:Saruboceqpuyorumnanaktan:enbuyukkk:

saolun canlarim hep beaber nice aylara yılllara ererizumarim...mihenkcim demek bebeişlerimizaynı gün doğmuşkaydirigubbakcemile2sanada nice aylara yıllara cnm:Saruboceqpuyorumnanaktan:enbuyukkk:

kıss bugün SZK oğluşuda 7 aylıkk onuda unutmuşuzzz
Szk sizinde canım 7 ayınız hayırlı olsun canım
a.s.

masallah 7 aylik bebislere
benim ki 10 gun sonra 8 aylik olacak :asigim:
oturuyor uzun zamandir teyzeleri :asigim:

ooo maşalllahhhhhhhhhhhhh sizeeee

Arkadaşlar bebişlerinize demir ilacını veriyormusunuz ve nasıl veriyorsunuz . Ben birtürlü düzenli olarak veremedim,açıkcası vermekte istemiyorum berbat birşey. Vermesek bir sakıncası olurmu . Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

zeepcim maşallah senin aslanaaa8 aylıkmı olacakk nede cabuk büyürlar daha geçen ne düşündüm?ilk olarak hamile oldugumu ögrenince o mercimek tanesi kadar olan varligin şimdinasil böyle kocaman bir insan olmasini....ama akıl sır ermiyor..allahın mucizesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…