- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.401
karanlık mı:1shok:
güzel aralık annelerim nasılmış..
biz tatildeyiz kızlar ama öyle bi eli yağda balda durumumuz yok. annemlerdeyiz. benim memleket sahil kasabası olduğu içün çocukla en güzel tatil böyle olur dedik bu sene.. valla iyi geldi..
Oğluşum abba diyor bu aralar ve biz baba demeye çalıştığını düşünüyoruz. Bi de bi kaç gündür su istemeye başladık.. suyun adı büf.. :))
pek huysuzuz bu ara galiba sınırlarımızı anlamaya çalışıyoruz. emekleyemiyoruz ağlıyoruz. uyumak istemiyoruz ağlıyoruz. düşen oyuncağımız alamadığımızda hatta yemek verildiğinde vs vs..dün gece bilinmeyen bir sebeple 1 saat ağladık mesela..
geçmişi okuyamadım.
inşallah yoktur ya varsa hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun.
tatile gideceklere iyi eğlenceler. dönenler hoşgelmiş safa gelmiş..
herkesi çok öpüyorum.
selam güzel anneler..istanbuldada hava kapali ve cok serin bi hava var..çokda güzel valla sıcakalardan baya bunlamiştrk..3 gündür hava baya serin..bu arada benim güzel kızım 7 aylık oldu bugün tam..annesinin meleği güzelyavrum nice aylara yıllara bitanem..sarı papatyam..güzel aşkım seni veren rabbime şükürler olsun..:Saruboceq::asigim:
eveeet biz de tam 7 aylık olduk bugün
ESİNCİM NİCE 7AYLARAopuyorumnanaktan
7 aylıklara Maşallah kızlarrrrrrrr
bizimdee dün dokturdaydık daamaklar iyce kabarmış dedii pırtladı pırtlicakmış kuzumun dişlerr .. sanırım bu ara o yüsden iştahsız :sinifsinif:
mihenkcimm valla anne baba olark sizdeki bu azme hayranımm valla çok az eş seninki gibidir die düşünüorum
szk.cimm büff müü dio suyaa ayy yerim ben onu yaa iyi tatiller şekerim.. zeppcim hoşgeldin resimler yakıooo
hayırlı olsun kıslar 7 aylarınızzzzhihoyyytalkisalkisalkis
piştttttttttttttttt
saolun canlarim hep beaber nice aylara yılllara ererizumarim...mihenkcim demek bebeişlerimizaynı gün doğmuşkaydirigubbakcemile2sanada nice aylara yıllara cnm:Saruboceqpuyorumnanaktan:enbuyukkk:
masallah 7 aylik bebislere
benim ki 10 gun sonra 8 aylik olacak :asigim:
oturuyor uzun zamandir teyzeleri :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?