- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.421
Arkadaşlar bebişlerinize demir ilacını veriyormusunuz ve nasıl veriyorsunuz . Ben birtürlü düzenli olarak veremedim,açıkcası vermekte istemiyorum berbat birşey. Vermesek bir sakıncası olurmu . Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
: ):jeyyar:
ilkim ortalama kaç saatte bir yediriyosun bebeğini merak ettimde bende bi türlü tutturamadım düzeni sanki :))
kızlar bu arada ben hala oldum.tosuncuğumz oldu çok şükür.:lepi:
ay çenem düştü.hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
kızlar oğluşum kaşıkla bişi yemez oldu bu sorunla karşılaşıp çözen varmı.sadece biberonla alıyor 3 günfür.kaşığı kesinlikle reddediyor.düşümüz çıkıyor ama etken olurmu bilmiyom bu 3.cü daha önce olmadı bu sorun.
kızlar sizin tosunlar kaç kilo bizim yeğenimizde aralık sıpası kilosu konusunda kafamız biraz karışıkta yarımcı olurmusunuz
zeepcim maşallah senin aslanaaa8 aylıkmı olacakk nede cabuk büyürlar daha geçen ne düşündüm?ilk olarak hamile oldugumu ögrenince o mercimek tanesi kadar olan varligin şimdinasil böyle kocaman bir insan olmasini....ama akıl sır ermiyor..allahın mucizesi işte
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeppim nasılsın canım tatil nasıl geçti
bu arada fistikolarım benim kızımda 7aylılık oldu bugün 1hafta oldu:lepi:
yürüteçe koymaya başladım artık çok seviyor.çok kararsız kalarak annemim dedemizin gazıyla aldık yürüteç.geri geri gidiyo bıcırığım.çok tepkiler aldım aksine yürüteç sen halen almadın diyerek.en sonunda aldım.fisfisfis
mrb canim opuyorumnanaktan iyiyiz cok sukur cok guzel gecti canim
bitmesin istedim hep :kedi:kaydirigubbakcemile3
sen nasilsin ?bebis nasil ?
haklisin canim inan daha dun gibi dogum yapisim :asigim:zaman cabuk geciyor ...
bu arada fistikolarım benim kızımda 7aylılık oldu bugün 1hafta oldu:lepi:
yürüteçe koymaya başladım artık çok seviyor.çok kararsız kalarak annemim dedemizin gazıyla aldık yürüteç.geri geri gidiyo bıcırığım.çok tepkiler aldım aksine yürüteç sen halen almadın diyerek.en sonunda aldım.fisfisfis
22 haziranda 7 700 kilo 68 boydu siznkilerin boyuda böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?