2008 Aralık Anneleri

ilkim ortalama kaç saatte bir yediriyosun bebeğini merak ettimde bende bi türlü tutturamadım düzeni sanki :))

canım benim kahvaltımızı yapıyorus saat en geç 9da.aralarda anne sütü.
12ye doğru kaşık maması.
kesinlikle her zaman red edilen çorbamızı yemeye çalışıyoruz bi vakit.yoğurdu hergün veremiyorum düzenli hiç sevmiyor.kahvaltıda peynire yoğunluk vererek tamamlamaya çalışıyorum.meyvemiz hergün yeniyor.aralarda anne sütü yine
akşam gece mamamız.bazende devam sütüne bisküvi ekliyorum öyle yediriyorum hayatım.çünki halen biberonu almıyo ilkim.bende artık vermiyorum zaten.saat düzenimiz çorba oldu bizim resmen.yesin yeterkide karman çorman olsun ne yapim.

suyumuzu bardakla içiyorus:içelim:bardağı gördüğünde artık su içeceğini anlıyor.su bardağımız çok eğlenceli olduğundanmıdır nedir.
bizim böyle canım, saat düzenimiz kalmadı malesef:umursamaz:

bu arada fistikolarım benim kızımda 7aylılık oldu bugün 1hafta oldu:lepi:
yürüteçe koymaya başladım artık çok seviyor.çok kararsız kalarak annemim dedemizin gazıyla aldık yürüteç.geri geri gidiyo bıcırığım.çok tepkiler aldım aksine yürüteç sen halen almadın diyerek.en sonunda aldım.fisfisfis

kızlar oğluşum kaşıkla bişi yemez oldu bu sorunla karşılaşıp çözen varmı.sadece biberonla alıyor 3 günfür.kaşığı kesinlikle reddediyor.düşümüz çıkıyor ama etken olurmu bilmiyom bu 3.cü daha önce olmadı bu sorun.

canım benimkini yazayım şuan itibari ile 8 civarı 50-100 gr aşağısıda olabilir yarın kontrolümüz var bakalım yani oğlum ortalarda bi bebek kilo olarak hatta presental değerlere göre biras düşükmüş bile :))))

kızlar bu arada ben hala oldum.tosuncuğumz oldu çok şükür.:lepi:
ay çenem düştü.hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

ay canim ne mutlu sana ya hadi hayırlı ugurlu olsun ikinci bi bebiş geldi demek ailenizee ikinci torun yanikaydirigubbakcemile

canim evet kaşığı reddediyorsa biberonla dişlerini rahatlatıyordur..ondan dolayı almaz kaşıgı ama sen ısrarla kaşıkla ver canim yoksa alişkanlik haline getirirkaydirigubbakcemile5
kızlar sizin tosunlar kaç kilo bizim yeğenimizde aralık sıpası kilosu konusunda kafamız biraz karışıkta yarımcı olurmusunuz

canim o her bebege göre degişiyor ama burdaki bebişlerin çogu 7.500 9000 arasi sizin bebiş kaç kilo cnmyerimseniben

haklisin canim inan daha dun gibi dogum yapisim :asigim:zaman cabuk geciyor ...

masallah canim kuzuna
ama daha erken degil mi yurutec icin :1shok: sasirdim inan ...

canim ya biraz daha beklesemiydin acaba:uhm:biraz erken geldide bana..omuriliklerine çok baskı yapıyormuş yürüteç...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…