2008 Aralık Anneleri

helloooooooooooo

hayırlı cumalar everyybodyy hopp birkkii üçç zindemiyiss sositososito :roflol:

kız bhk.. nerden buldun o smile.i bakemm kırmızıısın die sana torpilmi varrrrr bende isteremm

bu arada ilkimmmmmmm.. halalığın hayırlı ugurlu olsun bahtsız yiğenin senin gibi halaya düşmüş :roflol: Allah analı babalı büyütsün şekeriim tebrikler çook sewindim darısı başıma ınşallah amaa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada yürüteç.e erkenmi demişsinis yaa valla 6.ayda otutturmaya başlayan var yürüteçe.. bizim burdada alan çok bildiim kadarıylaa forumda yani.. doktorlar kesinlikle karşı amaa hepimis küçükkene binmişis yürüteçee bende çok heves ediorumm ama kararsızımm CADIARZU

bebeişler kocaman oldu artık ya..
bence de yürüteç için erken değil..
doktorlara bakarsan herşey zararlı :kedi:

bizde 1 haftadır yürüteç kullanıyoruz başta biraz amatörlük yaşadı ama şimdi öğrendi dolaşırken herşeye dokunmak hoşuna gidiyor bizim dr da çok uzun süre olmadığı sürece bindirebilirsin dedi farklı bir aktivite olur dedi birde yürüteç zararlı değil (uzun süre oturmadığı sürece)düşerse tehlikesi zararı olur dedi yani yürüteç sayesinde uzanamadığı birçok şeye uzanabiliyorlar desstek alıp çekebiliyorlar o yüzden gözlem altında az süre binebilir diye düşünüyorum
birde şöyle bir düşüncem var :amann biz bindikte neremiz yamuk :1rolleyes:

merhaba kizlar ..bugun arkadasima gidecegim bebis gormeye :ecrin_bebek:
yeni dogum yapti arkadasim bir minik bebis gorelim de mi ama bizim kiler malum dana oldukaydirigubbakcemile3:asigim:

yürüteç fikirleri herkese göre degişiyorzemuszemusne bilim kızlar ya bana çokerken geliyor..yine siz bilirsiniz..yani etrafimda 3örnek var yürüteçten dolayı omurilikzedelenmesi geçiren bebeişler:sm_confused:halen tedavi görüyorlar allah korusun..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…