- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.461
Kızlar merhaba..Beni unutmamışsınızdır inşallah,tatildeydim.Önce abime olaylı bir düğün yaptık sonrasında da biraz dinlenmeye kaçtık.Bu arada bebişin düzeni alt üst oldu 1 kilo kadar kaybımız var.Dün hemen dr.a götürdük kontrol için adam ağzına geleni söyledi yok beslenmesi bozulmuş yok ilgilenmemişiz çok moralim bozuldu.Hareketlendi dr. bey sonra 1 aydır dışardaydık dediysemde dinlemedilülülülülülü tembih üstüne tembih simdi kuşandım kılıç kalkanı bebişi şişirmeye çaışıyorum cokacimcoookyoksa kocişle başım dertte.Neyse çok uzattım özlemişim valla ya,öpüyorum.:teytey:
Canım benim sana memleketten kucak dolusu selam ve sevgiler..:1hug:
Bu arada utanarak bişey sorcam size şu takvimlerinizi nasıl yapıyosunuz ya bana diyiverin hele
ya aman sütler azalmasın ya Allah'tan sütümüs var heç bişi yemek istemio kayramukum bu aralar :sinifsinif: yoğurtt ancaa.. pütürlü ne kahvaltı ne meyve hepsini elinin tersiyle itioo sebze çorba yemek koklamıyoo bile.. ama elimle kendi yediğimisden verince yiyoo hattaa balık bile yedirdim gecen gün pütürlüde aynı edolinanınnın tarif ettiği gibi minnacık pütürü bile tüküren öğüren beyfendii bizim yediğimisde koca balık lokmasını geveleye geveleye yutmaya çalışıo bi şekilde heçte öğürmüo kafamçokkarıştı yani bende bilmiom nasıl yimak yicas bis
canim öncelikle hosgeldin..sen bana söyle bebişinin dogum tarihini bide ne yazmak istedigini ben yapm sanayerimseniben
merhaba kızlaarrrr nasılsınız sonunda evimize geldik çookkkk mutluyuz oğluşum yatağını oyuncaklarını yürütecini her bişeyini çok özlemişD
Hello kızlaaaar! hihoyyyt
Ne yapıyonuz bakeem?Yaz geldi,bebekler hareketlendi ve site sakinleşti galiba.Benim kızım da Salı gününden beri emekliyor.Artık yerdeki yorganın üstüne bırakıp iş yapamıyorum.Sürekli gözümün onda olması gerekiyor.Ev desen....Aldı başını tatile çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Yürüteç demişsiniz.Ben de karşıyım.Bebeğin yavaş yavaş,oturması,emeklemesi,tutunarak kalkması ve yürümesi evrelerini kendi başına yapmaya çabalaması daha doğru geliyor.İsteyen kullansın tabii.Artık 7 aylık oldu bebekler.Sanırım artık kemik gelişimini kötü yönde etkilemez.Yani inşallah etkilemez.Ben bilemiyorum tabii.Doktor değilim ne de olsa.Eninde sonunda hepsi bir şekilde yürüyecek.Ayy ne heyecanlıı..ilk adımlarını görmekte sabırsızlanıyorum .kaydirigubbakcemile2
kısçeler,
siz de yanınızda kontrol altındayken eline bişeyler vermeyi deneyin yemesi için.
bebe bisküvisi olabilir,ekmek olabilir.
özellikle ağzında kolay eriyen bişeyler.
inanın pütürlüye alışmasına feci etkisi oluyor.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?