2008 Aralık Anneleri

perihancım vallahi çok isterdim ama yarın tahlillerim var canım tarama testi olacak çok korkuyorum sonuç iyi çıkmassa diye şu tahlili bi atlatsak hayırlısıyla canım ben yokum yarın

perihancım vallahi çok isterdim ama yarın tahlillerim var canım tarama testi olacak çok korkuyorum sonuç iyi çıkmassa diye şu tahlili bi atlatsak hayırlısıyla canım ben yokum yarın

canımhayırlısı olsun cnım inş.güzel haberlerini bekliyoruz.resmini şimdi koy istersen müsaitsen tabi

fenerbahcemine bende hep bi korku var canım 7 sene sonra bebek sahibi oldum kaybetmekten çok korkuyorum tahlilerde sonuçlar kötü gelecek diye korkuyorum bugün nasıl uyucam bilmiyorum canım

canım dua et.mümkünse otur kuran oku emin ol rahatlarsın canım.ben kötü kabuslar görmemek için hiç yaptırmadım inan.herşey allahtan.korkma canım

fenerbahcemine canım nasıl yapılıyo bilmiyorum vallahi
canım bu siteye gir. gözattan resmini seç host it e bas
ve alttaki
Hotlink for forums (1
kutusunda yazanı bu msj yazdığmız yere yapıştır işte bukadar ama bu resmini buraya değiş çarşamba toplaşmasına yapıştırcaksın..başka zorcağın bişey varsa burdayım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…