2008 Aralık Anneleri

Merhaba

Nasılsınız arkadaşlar?Bebişler nasıllar?İnşallah iyisinizdir.Biz de şükür iyiyiz.

Doru ve Bahar çok geçmiş olsun.Herkesin hakkında hayırlı olanını dilerim.Sevgiler. a.s.

slm arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ayrıca darısı olmayanların başına diyorum birde küçük ricam olcak takvim oluşturamadım yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum:)

peki arkadaşlar ama takvim yoksa göbişimin resmide yok:1closedeyes:

cnm hosgeldin aramiza ben sana takvimi yaptim diger formda fenerbahceminede yapmis iki takvim farkli benimki benimkinin altindakinden fenerbahcemineninkide onunkinin altinda cikan takvimden sen sec artik hangisi hosuna gidiyorsa onu koyarsin cnm hayirli olsun

loracım teşekkür ederim ama takvimim nirde bulamadım valla

Merhaba

Nasılsınız arkadaşlar?Bebişler nasıllar?İnşallah iyisinizdir.Biz de şükür iyiyiz.

Doru ve Bahar çok geçmiş olsun.Herkesin hakkında hayırlı olanını dilerim.Sevgiler. a.s.

slm maydonozcum sen niye göbis resmini koymuyosun cnm bak mahrum birakma bizi o gobisten:1hug::1hug:

Selam Kizlar Ben Geldim Göbişlerinize Bayildim Eve Gidince Bende Koyicam Benim Göbişte Kocaman Beni Yapana Atmayin Hiiiiicadiarzu

merhaba arkadaşlar ben daha yeni geldim dr resimleriniz harika çıkmış inşallah birgün bebişlerimizde koyarız doğduktan sonra hayırlısıyla

Bişey Değil Canim Nolcak Bu Arada Benim Ki Bugün Sürekli Tekme Atiyo Anasi Bugün Sinirli Bebek Beni Teskin Ediyo Anne Napiyon Sinirlenme Diye Tekme Atiyo Beni Unuttun Galiba Diye

günaydııınnn arkadaşlarrrr:teytey:
nöbetten geldim yorgunum bir merhaba diyeyim kaçayım dedim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…