- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.441
meltemcim hamileliğimin başında vücudumda mantar çıktı dr ilaçları değiştirelim dedi bana megadny yazdı ama kullanamadım ağzıma alır almaz near neyok herşeyi çıkarıyodum(
sonra bıraktım meğer ilaçlardan değil mantardanmış. sonra geçti çok şkr sprey kullandım.
enson sr gittiğimde vitamin almalısın dedi yine yazcaktı bende istemdim çnkü çok iğrenç tadı ığğğğğğğğğ bence tabi.ozman yazmadı ben öyle diyince.bidahaki ay kan ve demir ilacına başlarız dedi.öyle işte a.s.
Günaydın arkadşlar nasılsınız? Aranızda megadyn kullanan var mı?
günaydın canım,
ben kullanıyorum megadyn. niye sordun? bir sorunmu var yoksa:uhm:
selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün benim doğum günüm, cansum bana ilk hediyesini verdi. bugün sabah hareketini hissettim gibiakşam dr randevum var, babasıyla göreceğiz bebişimizi. çok özledik:asigim:
En güzel hediyeyi bebişin vermiş canım
mutlu yıllar, doğum günü kutlu olsun a.s.
yok canımcım bana mide bulantısı yapıyorda içtikten hemen sonra acaba kullananlarda da yapıyormu diye merak ettim. a.s.
canım iyiki varsına.biz aralık anneleri olarak mutlu huzurlu ailenle bir ömür diliyoruz a.s.
ne pimpirikliyim dimi kafamçokkarıştı
evet canım ilacın tadı çok kötü, çokda büyük haplar yutamıyorum, üzerine yarım litre suyu götürüyorum ama midem bulanmıyor benim.
bişey soracağım ilacı yemek yerkenmi alıyorsunuz yemekten sonramı?
selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün benim doğum günüm, cansum bana ilk hediyesini verdi. bugün sabah hareketini hissettim gibiakşam dr randevum var, babasıyla göreceğiz bebişimizi. çok özledik:asigim:
doğum günün kutlu olsun canım bunlar sanaa.s.
yavuz doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bi ömür geçirmen dileği ile (sevdiklerin + bebeişin ile)
zeamays takvime bakarken gördüm sennde dün evlilik yıldönümnmüş nasıl geçti ne hediye aldın anlat bakalım a.s.
canım ben sabah kahvaltıda alıyorum arada öğlene etkisini göstersin acıkayımda bol yemek yiyeyim die :roflol: sen nasıl alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?