2008 Aralık Anneleri

meltemcim hamileliğimin başında vücudumda mantar çıktı dr ilaçları değiştirelim dedi bana megadny yazdı ama kullanamadım ağzıma alır almaz near neyok herşeyi çıkarıyodum (
sonra bıraktım meğer ilaçlardan değil mantardanmış. sonra geçti çok şkr sprey kullandım.
enson sr gittiğimde vitamin almalısın dedi yine yazcaktı bende istemdim çnkü çok iğrenç tadı ığğğğğğğğğ bence tabi.ozman yazmadı ben öyle diyince.bidahaki ay kan ve demir ilacına başlarız dedi.öyle işte a.s.

selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün benim doğum günüm, cansum bana ilk hediyesini verdi. bugün sabah hareketini hissettim gibi akşam dr randevum var, babasıyla göreceğiz bebişimizi. çok özledik:asigim:

evet canım tadı kötü içerken ve içtikten bi süre sonra değişik bi tat bırakıyor.içtikten sonra mide bulantısı oluyormu diye soracaktım.ama anladığım kadarıyla senin bulanmaya zaman kalmıyormuş :icecream:

selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün benim doğum günüm, cansum bana ilk hediyesini verdi. bugün sabah hareketini hissettim gibi akşam dr randevum var, babasıyla göreceğiz bebişimizi. çok özledik:asigim:

En güzel hediyeyi bebişin vermiş canım

mutlu yıllar, doğum günü kutlu olsun a.s.

yok canımcım bana mide bulantısı yapıyorda içtikten hemen sonra acaba kullananlarda da yapıyormu diye merak ettim. a.s.

ne pimpirikliyim dimi kafamçokkarıştı

evet canım ilacın tadı çok kötü, çokda büyük haplar yutamıyorum, üzerine yarım litre suyu götürüyorum ama midem bulanmıyor benim.

bişey soracağım ilacı yemek yerkenmi alıyorsunuz yemekten sonramı?

canım ben sabah kahvaltıda alıyorum arada öğlene etkisini göstersin acıkayımda bol yemek yiyeyim die :roflol: sen nasıl alıyorsun

zeamays takvime bakarken gördüm sennde dün evlilik yıldönümnmüş nasıl geçti ne hediye aldın anlat bakalım a.s.

Benim mi? yok canım bir yanlışlık var sanırım ben daha 6 aylık evliyim.

Ben buraya üye olurken daha evli değildim, tarihleride yanlış yazmış olabilirm

ocakta bizim evlilik yıldönümümüz!

canım ben sabah kahvaltıda alıyorum arada öğlene etkisini göstersin acıkayımda bol yemek yiyeyim die :roflol: sen nasıl alıyorsun

ben gece yatarken alıyordum canım, sonra prospektüsünü okudum yemek yerken alın yazıyor, bende akşam yemek yerken içiyorum!

pardon zeamays canım yalnış görmüşüm ozman.bende 10aylık evliyim ağustosta 1sene olcak inş.a.s.resimleri koyuyozmu kızlar haydin gariiiiiiiiiiii gelinlikli resim koyuyoruz çarşamba toplaşması yaptığımız yere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…