- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.461
pardon zeamays canım yalnış görmüşüm ozman.bende 10aylık evliyim ağustosta 1sene olcak inş.a.s.resimleri koyuyozmu kızlar haydin gariiiiiiiiiiii gelinlikli resim koyuyoruz çarşamba toplaşması yaptığımız yere...
ben gece yatarken alıyordum canım, sonra prospektüsünü okudum yemek yerken alın yazıyor, bende akşam yemek yerken içiyorum!
canım bence gündüz al öğlen yemeğinde yada kahvaltı arasında akşam alırsan gece etki eder sabah alırsan daha iyi iştahın açılır ilacın yanında yedikçe yemeklerdende vitamin alırsın benim eczacım gündüz tavsiye etti.bide megadyn doping etkisi yapabilirmiş die duymuştum metabolizma hızlandığı için gece rahat uyuyamaya bilirmişiz
sağol canım, benim doktorum net bişey söylemediği için bende mide bulantısı korkusuyla geceleri alıyordum. bugün öğlen alayım bakalım olumsuz etkisi olacak mı?
bacılarım nerdesiniz? sessizliğe büründü yine buralar.
kızlar size bişey soracağım, işim gereği çok güneşte kalıyorum ben. çenemde lekeler çıkmaya başladı. bana güneş koruma faktörlü nemlendirici krem önerebilirmisiniz?
merhaba kızlar.nasılsınız.ilaç alma derdi benide mafediyor,kzlar bende FERPLEX -FOL alıyorum demir ilacı sabah aç karnına alınıyomuş.beni mafediyor ya onun ardından kahvaltımı hemen yapamıyorm,midem mafoluyor.acaba bende onu tok karnıma alsammıki.kullananız var mı acaba aranızda.:uhm:
Yavuzcum Doğum Günün Kutlu Olsun Allah Uzun ömürler VersinBU BENDEN
BUDA OĞLUŞUMDAN TEYZESİ
Bu arada yavuzcum doğum günün kutlu olsun ...
selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün benim doğum günüm, cansum bana ilk hediyesini verdi. bugün sabah hareketini hissettim gibiakşam dr randevum var, babasıyla göreceğiz bebişimizi. çok özledik:asigim:
yok canımcım bana mide bulantısı yapıyorda içtikten hemen sonra acaba kullananlarda da yapıyormu diye merak ettim. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?