2008 Aralık Anneleri

rica ederim canım.

ben koydum bile birkaç foto :teytey:

ben gece yatarken alıyordum canım, sonra prospektüsünü okudum yemek yerken alın yazıyor, bende akşam yemek yerken içiyorum!

canım bence gündüz al öğlen yemeğinde yada kahvaltı arasında akşam alırsan gece etki eder sabah alırsan daha iyi iştahın açılır ilacın yanında yedikçe yemeklerdende vitamin alırsın benim eczacım gündüz tavsiye etti.bide megadyn doping etkisi yapabilirmiş die duymuştum metabolizma hızlandığı için gece rahat uyuyamaya bilirmişiz

sağol canım, benim doktorum net bişey söylemediği için bende mide bulantısı korkusuyla geceleri alıyordum. bugün öğlen alayım bakalım olumsuz etkisi olacak mı?

merhaba kızlar.nasılsınız.ilaç alma derdi benide mafediyor,kzlar bende FERPLEX -FOL alıyorum demir ilacı sabah aç karnına alınıyomuş.beni mafediyor ya onun ardından kahvaltımı hemen yapamıyorm,midem mafoluyor.acaba bende onu tok karnıma alsammıki.kullananız var mı acaba aranızda.:uhm:

kız ilkim, perihan napıyosunuz bakalım burda. Gelinlik fotoğraflarınızı bekliyoruz hadiiiii!

bacılarım nerdesiniz? sessizliğe büründü yine buralar.

kızlar size bişey soracağım, işim gereği çok güneşte kalıyorum ben. çenemde lekeler çıkmaya başladı. bana güneş koruma faktörlü nemlendirici krem önerebilirmisiniz?

alıntıdır.
"Bu haftalardan itibaren yüzünüzde ve vücudunuzun güneşe maruz kalan bölgelerinde lekelenmeler oluşmaya başlayabilir. Kanda artan östrojen hormonunun cilt rengini sağlayan pigment üretici hücreler üzerindeki etkisi nedeniyle oluşan bu lekelenmeler genellikle kalıcı değildirler. Ancak cildin derin tabakalarında oluşmuşlarsa doğum sonrası giderilmeleri için ileri teknikler kullanılması gerekebilir.
Güneşe çıktığınızda koruyuculuğu yüksek güneş kremleri kullanarak bu lekelerin oluşumunu büyük oranda engelleyebilirsiniz. Bu lekeleri makyajla kapatmanızda bir sakınca yoktur"

lekelerin sebebini bi gebelik sitesinde okumuştum en az 40 faktörlü kullanman gerekiyormuş.

ilkimcim bende ferrum-fort kullanıyorum ama o ilacı almadan bir saat önce süt ve süt ürünleri yemiyorum ilacı aldıktan sonraki bir saat daha yumurta peynir v.s yemiyorum eczacı dedi ilacın etkisini yok ediyormuş sende bi sor istersena.s.

selam arkadaşlar, nasılsınız?
bugün benim doğum günüm, cansum bana ilk hediyesini verdi. bugün sabah hareketini hissettim gibi akşam dr randevum var, babasıyla göreceğiz bebişimizi. çok özledik:asigim:

canım nice mutlu yıllara allah mutlu saglıklı uzun ömürler versin :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s.

yok canımcım bana mide bulantısı yapıyorda içtikten hemen sonra acaba kullananlarda da yapıyormu diye merak ettim. a.s.

mrb canım doktor banada verdi ben 2 tane bıle kullanamadım.Hem mide bulantısı yapıyordu hemde tuvaletimi yaparken rahatsız ediyordu.içtigim an herseyi çıkartıyordum.sonra doktor içemediysen kalsın dedi

kızlarr göğüsleriniz ne durumda? benimkiler 2 katı oldular

Her zaman giydiğim gömleğim bu gün beni acayip daralttı! olmuyor artık!

dogum gunun kutlu olsun yavuz! ailenle birlikte nice mutlu yıllara!
canım bu arada sen aralık anneleri listesine ismini, son adet tarihini bir de cansucugu (bebişin cinsiyetini) müjdeledin mi? Ben seni göremedim orada sanki... Zaten prenseslerimiz azinlikta..
Annişler bu bilgilendirmeyi ihmal etmeyelim...
Hem bhk bizim için uğrasiyor hem benim gibi merakli annişler vardir aranizda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…