2008 Aralık Anneleri

hoşgeldiiinnnn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişinizi inş.a.s.

Hoşgeldin Canim Aramiza Kaç Haftalik Hamilesin Canim

Herkese merhabalar,
Listeye bugun uye olabildim. Ben de 20+6 gunluk bir oglusa hamileyim. Ilk hamileligim.
Bu arada dilerim herkesin sorunsuz ve cok mutlu gecen bir hamileligi olur. ve saglikli sihhatli bebislerimizi aliriz kucaklarimiza :)
Benim merak ettigim ilk bebek hareketlerinin nasil algilandigi, yani ben henuz cok net bir sey hissetmemekle birlikte saniyelik gaz sancilari duyuyorum 2-3 haftadir, hic bu sekilde hisseden olmus muydu?

teşekkür ederim arkadaşlar sıcak karşılamanız için 17-18 haftalık hamileyim hayırlısıyla. bayada bi tecrübesizim sizlerden bilgi ediniyorum. etrafımda tavsiye bilgi verebilcek kimse yok kendi kendime cebelleşiyorum :)) istanbul avrupa yakasındayım

bizde senin gibiyiz büyük cogunlugun ilk bebekleri burdaki arkadaşlardan faydalanıyoruz dr danışıyoruz öyle kaynaşıp gidiyoruz canım ya annen yada ailen yokmu canım yanaında

hayırlı olsun canım benimde kızım olacak kısmetse ben 3 lü testimi özel hastanede yaptırdım her zaman gittiğim doktora muayeneye 20 ytl veriyorum testede 16 ytl aldılar canım yalnız ben bugün 3 lü test sonucumu aldım ve doktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi sabahtan beri ona ağlıyorum.yani testim biraz riskli çıkmış. eşimde birazdan beni başka bir doktora götürecek ne olur dua edinde iyi haber alayım. haaa sakın seninde gözün korkmasın benimki böyle diye rabbim herkese hayırlar vesile etsin.

gecmiş olsun dualarımız seninle canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin canıma.s.

cok geçmiş olsun hiç kötü düşünme, içini ferah tut mutlaka test sonuçlarını bir baska doktora da göster ama...
Daha evvel ikili test yaptırmış miydin?

canım inşallah hayırlı haberler alırsın ama ben dr inanmıyorum artık çünki 10 hastanın 7 sinden riskli deyip amniyosentez yapılması istiyorlar ve sonuç ta temiz çıkıyo kaçtane arkadaşımn başına geldi takma kafana inşallah hayırlı haberler alacaksına.s.

sslm kızlar bu arada nasılsınız yiğenlerim nasıl bakalım ben bugün yazlığa geçiyorum Allah nasip ederse cuma sabahı dr gidecem sonra eve gelecem sonuçları yazarım inşallah bakalım bebiş cinsiyetini değiştirmişmi %80 kız demişti dr

bizde senin gibiyiz büyük cogunlugun ilk bebekleri burdaki arkadaşlardan faydalanıyoruz dr danışıyoruz öyle kaynaşıp gidiyoruz canım ya annen yada ailen yokmu canım yanaında

ben aslında ankaralıyım ama istanbulda yaşıyoruz eşimle ve bütün ailem ankarada. kimse yok yanımda, eşimin aileside pek bilgili sayılmaz fayda yok. ilk hamile kalanda benim koca ailede :) 26 yaşında 7 yıllık evliyim yani temmuzda 7 olacak Maşallah :)) bu arada bugun çatlak kremi alacağım doktorum bi işe yaramaz bebe yağı kullan dedi siz nedersiniz, sitede araştırdım badem yağı tüylenme yapıyormuş ne alsam ki

ayyy cok saol canım yaaa inş. iyi haber alırım. öyle bir ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.diğer cocuklarımda yok çok şükür bunda neden olsunki diyorum kendimce ama işte allah hepimizin bebeklerini korusun hoş verende rabbimya o ne eylerse güzel eyler dimi.....

cok geçmiş olsun hiç kötü düşünme, içini ferah tut mutlaka test sonuçlarını bir baska doktora da göster ama...
Daha evvel ikili test yaptırmış miydin?

evet canım 2 li testim temiz cıkmıştı buda öyle çıkar diyordum ama olmadı işte testlerim yanımda birazdan başka bir doktora daha gidip gösterecem inş. iyi haberler alırım ve sizede yazarım.

daha nice mutlu gğzel yıllara canım ben bebeyağı kullanıyırum tavsiye ederim hem ucuz hemde nemlendirme özelliği daha cok canım

çok geçmiş olsun üzülmeyin. doktorunuz kesin emin olmak için bu testi istemiştir. hayırlı haberler alacaksınızdır siz pozitif düşününki bebeğinizde hissetsin tutunsun iyice biricik annesine.. üzmeyin kendinizi bebek için nolur.

sanada iyi tatiller canım oğluşunla bir güzel eğlen ve dinlen güneştede fazla kalmamaya dikkat edin malum çok sıcakya... allaha emanet olun.

daha nice mutlu gğzel yıllara canım ben bebeyağı kullanıyırum tavsiye ederim hem ucuz hemde nemlendirme özelliği daha cok canım

bebe yağı dediğimiz şey johnsıns baby veya dalin nivea neyse eczaneden mi gidip alacağım yoksa hamilelere özel bişeymi. sizin belli bir markanız varmı bende onla başlayayım hayırlısıyla.. bu arada benimde oğlum olacakmış İnşallah :)) gecen hafta doktordaydım erkek gibi dedi değişebilir ama şimdilik erkek gibi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…