- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.721
Herkese merhaba,
ben yeniyim :)) sohbetlerinizi keyifle okuyorum. benide aranıza lırsanız çook memnun olurum. bende aralık annesi olacağım İnşallah herşey yolunda giderse. gerçi belli olmaz kasım sonunada kayabilir ama olsun sağlıklı olsunda
herkese Merhaba,
Ben Yeniyim :)) Sohbetlerinizi Keyifle Okuyorum. Benide Aranıza Lırsanız çook Memnun Olurum. Bende Aralık Annesi Olacağım Inşallah Herşey Yolunda Giderse. Gerçi Belli Olmaz Kasım Sonunada Kayabilir Ama Olsun Sağlıklı Olsunda
meltem sen çalışıyor muydun?
BEN COK SEVERİM SEBZE OLSUN DA NE OLURSA OLSUN AMA ETSİZ ZEYTİNYAĞLI BİDE BİR ÖNCEDEN YAPICAKSIN İÇİNE SİNSİN OZAMAN SÜPER OLUYO jeyyar
teşekkür ederim arkadaşlar sıcak karşılamanız için 17-18 haftalık hamileyim hayırlısıyla. bayada bi tecrübesizim sizlerden bilgi ediniyorum. etrafımda tavsiye bilgi verebilcek kimse yok kendi kendime cebelleşiyorum :)) istanbul avrupa yakasındayım
mrb kızlar.bıraz önce doktordan geldim.bebegim kız olcakmış.ne güzel çok rahatladım cinsiyetini örenince.üçlü test içinde kanverdim işalah hayırlı sonuçlar gelir.sizler üçlü testi kaça yaptırdınız ben 100 ytl ye yaptırdım artı 50 ytl de muayene ücreti verdim
hayırlı olsun canım benimde kızım olacak kısmetse ben 3 lü testimi özel hastanede yaptırdım her zaman gittiğim doktora muayeneye 20 ytl veriyorum testede 16 ytl aldılar canım yalnız ben bugün 3 lü test sonucumu aldım ve doktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi sabahtan beri ona ağlıyorum.yani testim biraz riskli çıkmış. eşimde birazdan beni başka bir doktora götürecek ne olur dua edinde iyi haber alayım. haaa sakın seninde gözün korkmasın benimki böyle diye rabbim herkese hayırlar vesile etsin.
hayırlı olsun canım benimde kızım olacak kısmetse ben 3 lü testimi özel hastanede yaptırdım her zaman gittiğim doktora muayeneye 20 ytl veriyorum testede 16 ytl aldılar canım yalnız ben bugün 3 lü test sonucumu aldım ve doktorum amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi sabahtan beri ona ağlıyorum.yani testim biraz riskli çıkmış. eşimde birazdan beni başka bir doktora götürecek ne olur dua edinde iyi haber alayım. haaa sakın seninde gözün korkmasın benimki böyle diye rabbim herkese hayırlar vesile etsin.
bizde senin gibiyiz büyük cogunlugun ilk bebekleri burdaki arkadaşlardan faydalanıyoruz dr danışıyoruz öyle kaynaşıp gidiyoruz canım ya annen yada ailen yokmu canım yanaında
canım inşallah hayırlı haberler alırsın ama ben dr inanmıyorum artık çünki 10 hastanın 7 sinden riskli deyip amniyosentez yapılması istiyorlar ve sonuç ta temiz çıkıyo kaçtane arkadaşımn başına geldi takma kafana inşallah hayırlı haberler alacaksına.s.
cok geçmiş olsun hiç kötü düşünme, içini ferah tut mutlaka test sonuçlarını bir baska doktora da göster ama...
Daha evvel ikili test yaptırmış miydin?
ben aslında ankaralıyım ama istanbulda yaşıyoruz eşimle ve bütün ailem ankarada. kimse yok yanımda, eşimin aileside pek bilgili sayılmaz fayda yok. ilk hamile kalanda benim koca ailede :) 26 yaşında 7 yıllık evliyim yani temmuzda 7 olacak Maşallah :)) bu arada bugun çatlak kremi alacağım doktorum bi işe yaramaz bebe yağı kullan dedi siz nedersiniz, sitede araştırdım badem yağı tüylenme yapıyormuş ne alsam ki
sslm kızlar bu arada nasılsınız yiğenlerim nasıl bakalım ben bugün yazlığa geçiyorum Allah nasip ederse cuma sabahı dr gidecem sonra eve gelecem sonuçları yazarım inşallah bakalım bebiş cinsiyetini değiştirmişmi %80 kız demişti dr
daha nice mutlu gğzel yıllara canım ben bebeyağı kullanıyırum tavsiye ederim hem ucuz hemde nemlendirme özelliği daha cok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?