- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.741
çok geçmiş olsun üzülmeyin. doktorunuz kesin emin olmak için bu testi istemiştir. hayırlı haberler alacaksınızdır siz pozitif düşününki bebeğinizde hissetsin tutunsun iyice biricik annesine.. üzmeyin kendinizi bebek için nolur.
valla en iyisi badem yagı diyorlar ama...
bebe yağı dediğimiz şey johnsıns baby veya dalin nivea neyse eczaneden mi gidip alacağım yoksa hamilelere özel bişeymi. sizin belli bir markanız varmı bende onla başlayayım hayırlısıyla.. bu arada benimde oğlum olacakmış İnşallah :)) gecen hafta doktordaydım erkek gibi dedi değişebilir ama şimdilik erkek gibi dedi.
canım normal johnsın baby kullanıyorum ben hayırlısı olsun oh ya negüzel herkez ögreniyo cinsiyetleri ben kaldım valla offfffff offfffffffffff
sende en kısa zamanda öğrenirsin canım merak etme.
benim ogluşum oluyor teyzelerii pipisini gösterdi
emineciğim doğal gaz telaşı vardı dimi senin.canım ya yorma kendini aman aman çok dikkat et.ağır kaldırma.
buarada kelebeğim gönlünü ferah tut canım,bende yaptırmadım 2li testi.sıkma canını sakın,böyle diyipte insanın psikolojisini mafediyolar.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inş.bebeğini.dualarımız seninle
canım normal johnsın baby kullanıyorum ben hayırlısı olsun oh ya negüzel herkez ögreniyo cinsiyetleri ben kaldım valla offfffff offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?