2008 Aralık Anneleri

teşekkür ederim canım hepimiz hayırlı haberler alırız inş. kib.

valla en iyisi badem yagı diyorlar ama...

tüylenme yapıyormus yine burda okudum forumda.. başlayanda vazgeçmiş .. beyaz tenli olmama ragmen benim göbek zaten bol tüylü nedense, o yüzden dahada çoğalırsa naparım die etkilendim yazılanlardan.

canım normal johnsın baby kullanıyorum ben hayırlısı olsun oh ya negüzel herkez ögreniyo cinsiyetleri ben kaldım valla offfffff offfffffffffff

bende çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşürüz çok teşekkürler tekrar bilgilendirme için. bebe yağı alıcam şimdi çıkıp :)) bu arada birdahaki doktor gidişinde İnşallah sende öğrenirsin. sağlıklı olsunda valla ne olursa olsun . iyi akşamlar.

merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir :)) buğün pek gelemedim aranıza biraz yoğundumm.
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldinz diyorumm..
kelebeğim merak etme canım sonuçlar çok güzel olacak.çok kişiye yapıyoolar böyle amniosentez pahalı olduğu için para sızdırıyolar.ben ne 2linede 3lü yaptırdım canımı sıkmasınlar die.kesin bişey değilki o yaptıkları takma kafana...rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla hepimize kucağımıza almamızı nasip etsin.inşallah AMİN. a.s.

emineciğim doğal gaz telaşı vardı dimi senin.canım ya yorma kendini aman aman çok dikkat et.ağır kaldırma.
buarada kelebeğim gönlünü ferah tut canım,bende yaptırmadım 2li testi.sıkma canını sakın,böyle diyipte insanın psikolojisini mafediyolar.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inş.bebeğini.dualarımız seninle

ay gerçekten mi canım.hadi hayırlı olsun bi tosunumuz daha geliyor kkya.ah canım ya.kaç haftalık oldun canım.bende yarın gidiyorum dr.inş.benimde belli olur yaaaaaa.

selam arkadaşlar...ben de yaklaşık 15 haftalık hamileyim..3 gün önce doktora gittim...ama bizim bebiş bacaklarını bi türlü açmadı..15 gün sonra tekrar gidicemm..ama ben de çookk merak ediyorum..aslında herkes öğreniyo artıkk...acaba erkek çocuk erken mi belli ediyo kendini bilmiyorumm..inşallah ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler verir.....

ilkimcim canım benim telaşım yok canım o başka bi arkadaştı a.s
ben gayet iyim canım.bende cmt gitcem dr inşallah.
sennde güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:
çok öptüm canım seni ve tosununuŞeniz

ay gerçekten mi canım ya.hamişliğe ver ne edem canım.sözüm sanada ozaman heenaniknanik

inş.benimde yarın belli olur.aslında 1hafta daha bekleyipte gitsem dr.iyi olcak ama duramıyorum ki.yarın 1temmuz yaa:dance:

kızlar merhaba hepinize nasılsınız bakem.
ben şu bir kaç gündür rahatsızım miğde bulantısı baş dönmeleri
mahvetti beni. tansiyon düşüklüğüde karışınca bol bol yatıyorum. pek fırsatım olmuyor
sizlerle görüşmeye. şimdi bi bakayım dedim eşimin elinden aldım bilgisayarı.
kendinize çok iyi bakın bebişlerinizede. hepinizi öpüyorum.

günaydıııııııııııııııın güzel aralık annelerim
herkse hayırlı ve güzel bir gün diliyoruma.s.
perihancım canım çok geçmiş olsun canım.geçer inşallah seni ve bebişini öpüyrum.

günaydın kış annelerim.peroşum sen yeterki iyi ol canım,ama ara ara uğra oldumu.dikkat et kendine.
bugün doktora gidiyorum kızlar bebeğimi çok özledim,cinsiyetini gösterir inşallah ya.dua edin ne olur,herşeyden önce sağlığı önemli.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…