2008 Aralık Anneleri

Canim Ben Phitolastyl Kullaniyorum Doktorum 16. Haftadan Doğuma Kadar 1.5 Tüp Anca Bitirirsin Dedi.

günaydın kızlar bugün cok mutluyum cünkü 15 günlük tatilim başladı evdeyim ohhhh:dance:ne güzel ögleden sonra gezmelere gidicem :dance:

engeç ben ögrenicem galiba 16 temmuzda benim randevum off off gecermi o günler

aaa 18 temmuz degil miydi?Zeynepcim ikimizin 1 gun oynuyordu...
İlkim hayırlısıyla bu sefer öğrenirsin insallah bebişin cinsiyetini
Perihan sana da çok geçmiş olsun bu sıcaklarda ev işi yapacagım diye yorma kendini...
Valla kızlar bugun benim de çok midem bulaniyor sabahtan beri grisini yiyorum geçsin diye valla benim bebiş tam hamurcan olacak bu gidişle...
Meltem yaptın mi bamyayi? Tesadüf eve gittim bahçe bamyasi göndermişler bize, bu akşsm bizde de bamya var eşki eşki ohh:dance::dance:

Evet Canim Yaptim çok Güzel Oldu Hemde Hiç Uzamadi Ama Ben Az Yedim Eşim Baya Yedi. Bide Bişi öğrendim Taze Bamyayi Ayikladiktan Sonra Limonlu Suda Bekletincede Uzamiyormuş.ama Pişirirken Limon Suyu Dökülecek Yine Tabi

evet canım öyleydi ama benim izin 17 temmuzda bitiyo 18 temmuzda da dr.rendevusu için izin almam gerekcekti patron izinliyken niye gitmedin der diye 16 temmuza aldırdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…