- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.761
bebe Yağı Dediğimiz şey Johnsıns Baby Veya Dalin Nivea Neyse Eczaneden Mi Gidip Alacağım Yoksa Hamilelere özel Bişeymi. Sizin Belli Bir Markanız Varmı Bende Onla Başlayayım Hayırlısıyla.. Bu Arada Benimde Oğlum Olacakmış Inşallah :)) Gecen Hafta Doktordaydım Erkek Gibi Dedi Değişebilir Ama şimdilik Erkek Gibi Dedi.
YANLIZ DEĞİLSİN CANIM MERAK ETME BENDE DAHA ÖĞRENEMEDİM :1no2:
günaydın Kızlar Bugün Cok Mutluyum Cünkü 15 Günlük Tatilim Başladı Evdeyim Ohhhh:dance:ne Güzel ögleden Sonra Gezmelere Gidicem :dance:
engeç ben ögrenicem galiba 16 temmuzda benim randevum off off gecermi o günler
engeç ben ögrenicem galiba 16 temmuzda benim randevum off off gecermi o günler
ACILL ACILL kızlar 3 lü test haftaları ne zamandi?
aaa 18 Temmuz Degil Miydi?zeynepcim Ikimizin 1 Gun Oynuyordu...
Ilkim Hayırlısıyla Bu Sefer öğrenirsin Insallah Bebişin Cinsiyetini
Perihan Sana Da çok Geçmiş Olsun Bu Sıcaklarda Ev Işi Yapacagım Diye Yorma Kendini...
Valla Kızlar Bugun Benim De çok Midem Bulaniyor Sabahtan Beri Grisini Yiyorum Geçsin Diye Valla Benim Bebiş Tam Hamurcan Olacak Bu Gidişle...
Meltem Yaptın Mi Bamyayi? Tesadüf Eve Gittim Bahçe Bamyasi Göndermişler Bize, Bu Akşsm Bizde De Bamya Var Eşki Eşki Ohh:dance::dance:
Ohhh Ne Güzel Valla Tatilin Tadini çikartmaya Bak Buarada Kardeşin Ameliyat Oldumu
yok canım olmadı tahliller oluyo canım ama bu hafta içinde olucak sanırımsenağlama
ay üzülme tatlım allah beterinden saklasın adı ürkütücü (ameliyat) ufak bi operasyon olur görürsün bak sen üzme kendini bebişide üzme canım benim:teselli:
aaa 18 temmuz degil miydi?Zeynepcim ikimizin 1 gun oynuyordu...
İlkim hayırlısıyla bu sefer öğrenirsin insallah bebişin cinsiyetini
Perihan sana da çok geçmiş olsun bu sıcaklarda ev işi yapacagım diye yorma kendini...
Valla kızlar bugun benim de çok midem bulaniyor sabahtan beri grisini yiyorum geçsin diye valla benim bebiş tam hamurcan olacak bu gidişle...
Meltem yaptın mi bamyayi? Tesadüf eve gittim bahçe bamyasi göndermişler bize, bu akşsm bizde de bamya var eşki eşki ohh:dance::dance:
Ne Güzel Herkes Tatile çikmaya Basladi Bende Bi çikabilsem Allahin Izni Ile çok Yoruldum Artik
Sen ne iş yapiyordun melt profilinde ögrenci yazıyor ama..
Sen ne iş yapiyordun melt profilinde ögrenci yazıyor ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?