2008 Aralık Anneleri

ben bide 3lü testle ilgili bişi sorcam. dediğim gibi etrafımda kimse yok bilgi alabileceğim iyki sizler varsınız. bu 3lü testi, 2li testi atlayıp benim doktorda yaptı 14-15 haftalık falanken. erken yaptı die sıkıntı yaptım üzüldüm. sonuçları aldık risk 2bin bilmem kaçta dedi yani çok az dedi rahat olabilirsiniz dedi. şimdi bebek ölçüleri falan alınıyo ya bu testte. bunları bana söylemesi gerekiyormuydu. yoksa sadece bu risk oranını mı belirtiyor genelde bütün doktorlar. kuruntumu yapıorumki kendi kendime

sırnaşık şey bence tamamen kuruntu zaten öenmli olanda problem olup olmadığını öğrenmek değilmi ölçülerini öğrenipte ne yapıcan aylık kontrollerde zaten baş popo mesafesini söylüyo fazla karıştırma kafanı doktor iyi dediyse iyidir allahın izni ile :dance:

işte bana baş popo bilmemne hiçbişi söylemiyoo haberim yok hiç öyle bişiden sadece Maşallah iyi falan diyo bende zaten bebişimi görmenin heyecanıyla sorcaklarımıda unutuyorum :) neyse doğru bişi görse zaten söyler Allah'ın izni ile iyidir dediğin gibi İnşallah. garibim bi lokma yerde büyümeye çalışıyo zaten :)) bidahaki kontrol taa 26 temmuzda çatlamassam iyidir görene kadar. neyse tekrar teşekkürler eşim aradı acil çıkmam gerekio. yarın görüşmek dileğiyle.. mutlu sağlıklı akşamlarrrrrrrr

canım mutlaka doktora görün hiç ihmal etme eminim bebek saglıklıdır ama bu arada sende saglıgından olma...

sağol sanada iyi akşamlar eğer çok merak ediyorsan baş popo mesafesini verdiği ultrason çıktısında CRL vardır o merak ettiğin ölçü işte (tabi senin doktor ultrason çıktısı veriyorsa) :teytey:

kızlar ben geldim sabahtan problem vardı galiba şimdi düzelmiş site amanın nekdar sıcak birdaha gitmem gezmeye falan yatcam evimde 15 günsırnaşık şey

ben geldim kızlar.bebeğim göstermedi cinsiyetini.bağdaş kurmuş inat etti hareket etmedi.dr.çok uğraştı ayaklarını kaldırsın diye ama tık yok.kocaman oluyolar allahım hergün hergeçen gün yaaa.uçtum o an zaten,eşimde vardı oda şaşırdı.çok şükür sağlığı yerinde,ikili testi yaptırmadığımdan dr.üçlüyü istedi.yaptırcam bende hayırlısıyla kızlar.

insan bebeğini görünce herşeyi unutuyor be.dr.sorcağım bikaç soru vardı uçtu gitti hep.çikolata da yedim göstermedi yaasenağlama.sağlıklı olsunlarda önemli değil,insan merak ediyo işte ne yapalım.:1hug:

merhaba arkadaşlar neden kimse bana bişey yazmıyor ben allah kulu deyilmiyim beni niye yqanlız bırakıyonuz çok üzülüyorum

Allahtan ultrason çıktılarını alıyorum bakayım hemen ne yazıomuş. albüm yapıyoruz şimdiden bebişe :)) insan merak edio yaa. başka doktorada gitmedim etmedim ondan merak ediorum benim doktor azmı bigi verio diye. neyse sağlıklı olsun hepimizinki başka dileğimiz yok.

günaydın kızlar bakıyorum gene sessiz buralar anlaşılan 1 hafta boyunca kimse girmicek siteye 1 hafta sonra dolar gene aralık anneleri:dance:

merhaba bende Allah izin verirse aralık 11-15 arası bebişimi (bızdığımı) kavuşacağım herkeze sağlıklı hamilelik ve doğum sağlıklı bebekler diliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…