- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.801
ben bide 3lü testle ilgili bişi sorcam. dediğim gibi etrafımda kimse yok bilgi alabileceğim iyki sizler varsınız. bu 3lü testi, 2li testi atlayıp benim doktorda yaptı 14-15 haftalık falanken. erken yaptı die sıkıntı yaptım üzüldüm. sonuçları aldık risk 2bin bilmem kaçta dedi yani çok az dedi rahat olabilirsiniz dedi. şimdi bebek ölçüleri falan alınıyo ya bu testte. bunları bana söylemesi gerekiyormuydu. yoksa sadece bu risk oranını mı belirtiyor genelde bütün doktorlar. kuruntumu yapıorumki kendi kendime
merhaba kizlarr nasilsiniz
ben hastayim uc gundur birazda moralim bozukk yaa ne olur bisey diyin banaa
bebek hareketlerini cok erken hissedenlerr ben iki haftadir alamiyorumm
tansiyon dibe vurduu kusmaktan kan geldi bogazlarimdaannn
ilk bebegimi karnimda kaybedincee bundan da endiseleniyorumm
işte bana baş popo bilmemne hiçbişi söylemiyoo haberim yok hiç öyle bişiden sadece Maşallah iyi falan diyo bende zaten bebişimi görmenin heyecanıyla sorcaklarımıda unutuyorum :) neyse doğru bişi görse zaten söyler Allah'ın izni ile iyidir dediğin gibi İnşallah. garibim bi lokma yerde büyümeye çalışıyo zaten :)) bidahaki kontrol taa 26 temmuzda çatlamassam iyidir görene kadar. neyse tekrar teşekkürler eşim aradı acil çıkmam gerekio. yarın görüşmek dileğiyle.. mutlu sağlıklı akşamlarrrrrrrr
ay gerçekten mi canım.hadi hayırlı olsun bi tosunumuz daha geliyor kkya.ah canım ya.kaç haftalık oldun canım.bende yarın gidiyorum dr.inş.benimde belli olur yaaaaaa.
sağol sanada iyi akşamlar eğer çok merak ediyorsan baş popo mesafesini verdiği ultrason çıktısında CRL vardır o merak ettiğin ölçü işte (tabi senin doktor ultrason çıktısı veriyorsa) :teytey:
ooooo bugün çarşamba yani göbek günü ben başladım hadi sizleride görelim alooo kimseler yo galibaaa :dilcikar:
yok canım yok kimseler herkes tatilde zavallı çalışan hamişler. bir an önce bizde çıkarız inş. tatilebenneyaptımki
canım sen nezaman cıkıyorsun tatile
merhaba bende Allah izin verirse aralık 11-15 arası bebişimi (bızdığımı) kavuşacağım herkeze sağlıklı hamilelik ve doğum sağlıklı bebekler diliyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?