2008 Aralık Anneleri

aynı durum bende de var canım benimde içime erkek doğuyor ama yavrum göstermedi ayaklarını karnına doğru toplamış göremedik ne olduğunu utanıyo hehalde şutarafagitti annemde dio erkek gösterir kız utanır göstermez artık hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta gösterir inş.

desenize kızlar edepli oturuuyoo erkekler yayıla yayıla.. dışardada, göbüşlerimizdede kanun böyle belkide :))

sevgili arkadaşlar 3 lü tarama testi deyip geçmeyin lütfen bu genetik anlamda oldukça önemli .Bana kalırsa doktorunuzu arayıp sorun çünkü ssk ve bağ kur özel hastanelerde uygulamaya geçtiğinden beri sizlerde biliyorsunuz ki hastaneler ve doktorlar oldukça yoğun oluyorlar ve dolayısıyla bazı konuları atlayabiliyorlar oyüzden doktora tekrar hatırlatalım bence bu test benim bildiğim ve internetten araştırdığım kadarı ile 16 ve 18. haftalar arasında yapılıyor farklı te4crübesi olanlar varsa lütfen paylaşalım arkadaşlar

benimde aynı kızlar yeni doktor dan geldim tam 3 kere sırf cinsiyet için doktora gittim.göstermedi kendini bizimki bağdaş kurmuş oturuyomuş nasip olmadı öğrenmek bana göstermiyo kendini ne yapalım artık vazgeçtim 1 ay sonra bi dahaki kontrolum.nasip meselesi....

evet haklısın benim arkadaşın 5 ayı geçti ve hala öğrenemedi cinsiyetini

ay meltem güldürdün beni kısss.vallahi ne yapalim güveniyoz işte.
ben sarıyerdeyim canım sen nerdesin.

kız göstermezmiş kolay kolay öyle diyolar evet.ay allahım hayırlısı olsunda.ne bilem benim içime erkek doğuyo dmi zeynep sende öylesin

:) bende ümraniyedeyim canım fazla uzak sayılmaz e yalanmı sölüyom çok bilmişlik taslamasınlar sırnaşık şey bizde bebelerimiz için endişelenioz işte allah allah. hem sen söyle bakalım ne zaman gidioz balık tutmaya :içelim:

canım çok haklısın.kafama takıldı yaa.ben daha yeni giddim 15.haftama.ben 1hafta daha beklicem.araştırıp duruyorum canım bende yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…