- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.841
ilkim 3 lü test için erken değilmi takvimine göre 15. haftaya yeni girmişsin benim bildiğime göre 16 ve 18. haftalarda yapılıyodu ama doktorun daha iyi bilir tabikii[/QUO
istedi canım.aslında bir hafta daha beklemem lazım.erken çünkü,bende bebeğimi gördükten sonra heyecandan soramadım.zaten aklımda birsürü soru vardı hepsini unuttum.
bendede aynen öyle oldu. 15. haftada belki daha bile erken, 2li testi atlayarak yapalım diye istedi 3lü testi bende yaptırdım isteyince. heycandan tum sorcaklarımıda unuttum sonra içime kurt düştü tabi. kontrole gittiğimde sordum erken yapmadınızmı diye. doktor bensem siz bana güvenin dedi.
yok canım belli olmadı uyuyordu bizimki galiba kız göstermediğine göre bizimki ayaklarını dikmiş havaya yatıyordu poposununu göstermemişti bıcırığım galiba ilkiminkide kız ama benimde ilkiminde gönlünden erkek geciyo sanıyorum hayırlı olsunlar sağlıklı olsunlarda farketmez canım
bendede aynen öyle oldu. 15. haftada belki daha bile erken, 2li testi atlayarak yapalım diye istedi 3lü testi bende yaptırdım isteyince. heycandan tum sorcaklarımıda unuttum sonra içime kurt düştü tabi. kontrole gittiğimde sordum erken yapmadınızmı diye. doktor bensem siz bana güvenin dedi.
nekadar kaba bir tabir kullanmış (doktor bensem bana güvenin) Kötü Kazen
desenize kızlar edepli oturuuyoo erkekler yayıla yayıla.. dışardada, göbüşlerimizdede kanun böyle belkide :))
SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA ALLAH SAĞLIKLI Bİ BEBEK DÜNYAYA GETİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞ. (HEPİMİZ İÇİN)a.s.
nekadar kaba bir tabir kullanmış (doktor bensem bana güvenin) Kötü Kazen
evet biraz öylee.. değiştirsemmi diyorum nereye gitceğimi hiç bilmiyorum. heycandan sorcaklarımı unutuyorum bide böle dawranınca aklımdakinide çekine çekine soruyorum. bu 3lü test meselesi kafama takılmıştı ama içimide ferah tutmaya çalışıorum. istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz. ben eve yakın diye avrasya hastanesine gidiyorum.
aynı durum bende de var canım benimde içime erkek doğuyor ama yavrum göstermedi ayaklarını karnına doğru toplamış göremedik ne olduğunu utanıyo hehalde şutarafagitti annemde dio erkek gösterir kız utanır göstermez artık hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta gösterir inş.
evet biraz öylee.. değiştirsemmi diyorum nereye gitceğimi hiç bilmiyorum. heycandan sorcaklarımı unutuyorum bide böle dawranınca aklımdakinide çekine çekine soruyorum. bu 3lü test meselesi kafama takılmıştı ama içimide ferah tutmaya çalışıorum. istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz. ben eve yakın diye avrasya hastanesine gidiyorum.
canım doktorunla herşeyi payalaşabilmelisin sana pozitif enerji ve doğum sırasında cesaret verebilecek bi doktor olmalı sana bi doktor tavsiye ederim canım ama nerede oturuyorsun sen?
benimde aynı kızlar yeni doktor dan geldim tam 3 kere sırf cinsiyet için doktora gittim.göstermedi kendini bizimki bağdaş kurmuş oturuyomuş nasip olmadı öğrenmek bana göstermiyo kendini ne yapalım artık vazgeçtim 1 ay sonra bi dahaki kontrolum.nasip meselesi....
ben şişliye gitcem canım 3lü test için.banada orası yakın.yada çapa.sen hangi semttesin.ya yok mu bana yakın olan yaaa
ay meltem güldürdün beni kısss.vallahi ne yapalim güveniyoz işte.
ben sarıyerdeyim canım sen nerdesin.
kız göstermezmiş kolay kolay öyle diyolar evet.ay allahım hayırlısı olsunda.ne bilem benim içime erkek doğuyo dmi zeynep sende öylesin
ben şişliye gitcem canım 3lü test için.banada orası yakın.yada çapa.sen hangi semttesin.ya yok mu bana yakın olan yaaa
ilkimcim bu yazdığın yazında alıntı yapmışsın ve yaptığın kişi ben görünüyorum ama o yazıyı ben yazmamıştım miss yazmıstı sanırım bi gariplik yok mu ben 3 lü test yaptırmıyorum daha :uhm:
sevgili arkadaşlar 3 lü tarama testi deyip geçmeyin lütfen bu genetik anlamda oldukça önemli .Bana kalırsa doktorunuzu arayıp sorun çünkü ssk ve bağ kur özel hastanelerde uygulamaya geçtiğinden beri sizlerde biliyorsunuz ki hastaneler ve doktorlar oldukça yoğun oluyorlar ve dolayısıyla bazı konuları atlayabiliyorlar oyüzden doktora tekrar hatırlatalım bence bu test benim bildiğim ve internetten araştırdığım kadarı ile 16 ve 18. haftalar arasında yapılıyor farklı te4crübesi olanlar varsa lütfen paylaşalım arkadaşlar
anam ozaman köprüde buluşalım.ordan atarız oltalarımızı dimi.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?