- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.821
temmuzun son haftasi inşallah canim bi aksilik çikmazsa
merhaba bende Allah izin verirse aralık 11-15 arası bebişimi (bızdığımı) kavuşacağım herkeze sağlıklı hamilelik ve doğum sağlıklı bebekler diliyoruma.s.
zeynepcim en son ne zaman dıoktora gittin canım
20 haziran canım ozaman 15+3 günlüktük
kızlar günaydınlar.nasılsınız canlarım benim.yeni gelen hamişimiz hoşgeldin aramıza.
kızlar benim bebiş dün göstermedi cinsiyetini,bağdaş kurmuş açmadı ayaklrını inatçı yavrum benim.dr.çok uğraştı dönsün diye ama yok.sağlığı yerinde de çok şükür önemli olan o zaten.3lü test istedi onuda yaptırayım.2liyi yaptırmadım.
slm kizlar nasilsiniz bakim ay eben cok yorgunum dun alisverise ciktim hamilelik kot aldim ic camasir falan bayagi bir yoruldum ve bugun hala devam ediyor kizlar sizde benim gibi cabuk yoruluyormusunuz ya 20 dk yuruyum hemen belim agirmaya ve hatta boyle yanmaya bile basliyor ayni sorun sizlerde oluyormu yoksa benmi tek sorunluyum yaaa
meltemciğim sanırım öyleydi canım.ama kocaman oluyolar yaa.yine insan görmek isityor her an her saniye.şimdiktan çok özledim
kızlar günaydınlar.nasılsınız canlarım benim.yeni gelen hamişimiz hoşgeldin aramıza.
kızlar benim bebiş dün göstermedi cinsiyetini,bağdaş kurmuş açmadı ayaklrını inatçı yavrum benim.dr.çok uğraştı dönsün diye ama yok.sağlığı yerinde de çok şükür önemli olan o zaten.3lü test istedi onuda yaptırayım.2liyi yaptırmadım.
meltemciğim maşallah canım.zaman geçtikçe büyüyolar işte.
loracığım canım hoşgeldin,dün bende dr.gittim dönüşte bende alışveriş yaptım derken çok yoruldum.merdiven çıkarken bile zorlanıyorum tıkanıyo insan dimi.bide akşam yetmezmiş gibi balık tutmaya gittik,orda da yoruldum.bugün zor kalktım yani.eee artık bebişlerimiz büyüyo loracığım.
ilkim 3 lü test için erken değilmi takvimine göre 15. haftaya yeni girmişsin benim bildiğime göre 16 ve 18. haftalarda yapılıyodu ama doktorun daha iyi bilir tabikii[/QUO
istedi canım.aslında bir hafta daha beklemem lazım.erken çünkü,bende bebeğimi gördükten sonra heyecandan soramadım.zaten aklımda birsürü soru vardı hepsini unuttum.
cinsiyeti daha belli olmamişti değil mi senin miniğin
meltemciğim attım canım.ama çok ileriye atmadım eşim attı.çünkü atarken savuruyo ne olur ne olmaz.ben çok seviyorum balık tutmayı,sadece 1tane tutabildim:çok üzgünüm: ama balık yokmuş.aslında arada yapmak lazım deniz havası iyi geliyor.gel kız beraber tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?