2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrr geç oldu biraz ama olsun :)) hepinize iyigünler dilerimm.. bugün göbek günüymüş bende öğreniyorum işte ama bnm göbüşün hiç fotosu yook nasıl çekcem kendi kendimee.. neyse bi hal yol bulcam ama zeynep sanırım senin resimleri gördüm en son çok güseldi ya Maşallah bnmkide bi okadar var göbüş belki daha bile çıkmıştır çünkü şimdiden 3-4 kilo aldım ben.

kızlar günaydınlar.nasılsınız canlarım benim.yeni gelen hamişimiz hoşgeldin aramıza.
kızlar benim bebiş dün göstermedi cinsiyetini,bağdaş kurmuş açmadı ayaklrını inatçı yavrum benim.dr.çok uğraştı dönsün diye ama yok.sağlığı yerinde de çok şükür önemli olan o zaten.3lü test istedi onuda yaptırayım.2liyi yaptırmadım.

belkide kontrol sırasında uyuyordu bebeişin

meltemciğim sanırım öyleydi canım.ama kocaman oluyolar yaa.yine insan görmek isityor her an her saniye.şimdiktan çok özledim

slm kizlar nasilsiniz bakim ay eben cok yorgunum dun alisverise ciktim hamilelik kot aldim ic camasir falan bayagi bir yoruldum ve bugun hala devam ediyor kizlar sizde benim gibi cabuk yoruluyormusunuz ya 20 dk yuruyum hemen belim agirmaya ve hatta boyle yanmaya bile basliyor ayni sorun sizlerde oluyormu yoksa benmi tek sorunluyum yaaa

hayır canım tek sen değilsin bende merdiven çıkıyım soluk soluğa kalıyorum kafamçokkarıştı fazla yürüyemiyorum bende hemen halsiz kalıyorum oturup dinleniyorum öyle devam ediyorum

meltemciğim sanırım öyleydi canım.ama kocaman oluyolar yaa.yine insan görmek isityor her an her saniye.şimdiktan çok özledim

evet canım 1 hafta bile çok fark ediyor ben en son gittiğimde baya büyümüştü 2 hafta sonra gidicem bende herhalde ultrason ekranına sığmaz en son gittiğimde 13+6 ydı şimdi gittiğmde 17+6 olacak inş.

meltemciğim maşallah canım.zaman geçtikçe büyüyolar işte.

loracığım canım hoşgeldin,dün bende dr.gittim dönüşte bende alışveriş yaptım derken çok yoruldum.merdiven çıkarken bile zorlanıyorum tıkanıyo insan dimi.bide akşam yetmezmiş gibi balık tutmaya gittik,orda da yoruldum.bugün zor kalktım yani.eee artık bebişlerimiz büyüyo loracığım.

ilkim 3 lü test için erken değilmi takvimine göre 15. haftaya yeni girmişsin benim bildiğime göre 16 ve 18. haftalarda yapılıyodu ama doktorun daha iyi bilir tabikii

ben bebişimi en son geçen hafta pazartesi gördüm kocamandıı.. bidaha randevum taa 26 temmuzda.. geçermi bee ben daha şimdiden özledim. dediğiniz gibi bendede yorgunluk oluyoo yürüyünce ayakta kalınca zaten tansiyonum hemen düşüyo. dün eve alışveril yaptık bizde mutfak için zor tamamladımda döndüm. neyse bunlar tatlı yorgunluklar.. bakalım doğunca napcak bizi bu yaramazlar. uykusuz geceler gelecek planları ohoo çok uzun bi maraton başlıyor :))

ilkimciğim balık tutmayı seviyormusun canım ben çok seviyorum ama gidemiyorum korkuyorum bişey olur diye sen de olta attın mı :dance:

meltemciğim attım canım.ama çok ileriye atmadım eşim attı.çünkü atarken savuruyo ne olur ne olmaz.ben çok seviyorum balık tutmayı,sadece 1tane tutabildim:çok üzgünüm: ama balık yokmuş.aslında arada yapmak lazım deniz havası iyi geliyor.gel kız beraber tutalım

cinsiyeti daha belli olmamişti değil mi senin miniğin

yok canım belli olmadı uyuyordu bizimki galiba kız göstermediğine göre bizimki ayaklarını dikmiş havaya yatıyordu poposununu göstermemişti bıcırığım galiba ilkiminkide kız ama benimde ilkiminde gönlünden erkek geciyo sanıyorum hayırlı olsunlar sağlıklı olsunlarda farketmez canım

ayyy ne güzel olur sonrada oturup bi güzel yeriz tuttukşarımızı (tabi tutabilirsek) sen nerede tutuyorsun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…