2008 Aralık Anneleri

bazen benimde kaşınıyor canım.ya dünakşamda üşüttüm sahilde sanırım.akşamları serin oluyor,aslında dikkat etmek lazım.

aman canım dikkat et kendine şu önümüzdeki 5 ay hasta olmamaya çalışmamız lazım neyseki hamileliğimizin çoğu yaza denk geliyor

bazen benimde kaşınıyor canım.ya dünakşamda üşüttüm sahilde sanırım.akşamları serin oluyor,aslında dikkat etmek lazım.

bu arada aman hastalığa üşütmeye çok dikkat kızlar.. ben daha yepyeniyken 4-5 haftalıkken feci bi grip oldum 3 hafta yattım öksürük desen ciğerim sökülüyodu Allahtan tahmin ediyodum hiç ilaç falan almadım ama ödüm kopmuştu. aman Allah korusun bebeklerimizi

merhaba kızlar çok sık yazamıyorum bu aralar.
inşallah bundan sonra yazıcam
bende kısmetse cmt günü gitcem dr az kaldı .
gittiğimde18+1olcaz a.s.

yok canım allaha şükür bi problem yok eşimin vardiyası bu hafta malesef böyle ters o yüzden eşimle ilgileniyorumm işe gidene kadar:))
ümraniyenn neresndesn benim ailemde karabekirde mah.oturuyor.

dediğin gibi and yakasına gecene kadar yolda Allah muhafaza hele bide iş trafiğine falan denk gelir :)) şakası bi yana. tavsiye edebileceğiniz hastane varsa avr. yakasında arkadaşlar sizi dinlemek isterim. ayrıca nasıl doğum istiyosunuz. epidural doğum düşünen varmı?

kızlar cok yoruldum valla dğalgazın pisliğini temizlemekten canım cıktı az bişey kaldı ama bende bittim karnım cok ağrımaya başladı korktumfisfisfis bişey olcak diye bıraktım kızlar

canım ben düşünüyordum ama sanırım vaz geçiyorum çünkü onunda riski var en iyisi normal gibime geliyor tabi mecburen sezeryan olmak zorunda kalmazsam normal istiyorum araştırdımda çoğyunluk normalden yana normal doğum yapan birine sorduklarında bir daha doğum yapsam yine normal yaparım diyor

kızlar cok yoruldum valla dğalgazın pisliğini temizlemekten canım cıktı az bişey kaldı ama bende bittim karnım cok ağrımaya başladı korktumfisfisfis bişey olcak diye bıraktım kızlar

ay zeynepciğim ne yapıyorsun sen bırak allah aşkına yavaş yavaş yap birden hepsi bitecek diye bişey yok sen hamilesin kimse bişi diyemez sana

ay zeynepciğim ne yapıyorsun sen bırak allah aşkına yavaş yavaş yap birden hepsi bitecek diye bişey yok sen hamilesin kimse bişi diyemez sana

ah canım sorma biter sandım başladım bu saati buldu daha da bitmedi bıraktım artık sonra yapıcam geri kalanını hamileyim diye bişey demezler ama işte ben biraz temizlik hastasıyım da ondan olsa gerek yemek yemeği bile unutmuşum valla

aman zeynep napıyosun. bebeğinden kıymetli ne var.. kendini uzun süreli yormaman lazım. dinlen boşver. o can senle besleniyo dinleniyo. 2 saat dinlen 10dakka ugras gerekiyosa eşin dostun yardım etsin. aman haa ne yemeğini ne dinlenmeni eksik etme.

bende normal istiyorum ama ödümde kopuyo yani anlatamam. sezeryanda istemiyorum bebişimi hemen kucağıma alayım diye. o yüzden bu epidural ile normal doğum yöntemini araştırıyorum. hepsinin riski var Allah korusun tabi ama nebiliyim. bu aralar kafam karışık CADIARZU

haklısın canım hiçbşey bebeğimden önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…