- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.881
ben ataköyde oturuyorum. avrupa yakası.. avrasya hastanesi. doktorla herşeyi konusamıorum yani ne biliiyim heycandanda unutuveriyorum. herşeyi sor diyo tabi ara istediğinde diyo. 3lü test ile ilgili erken değilmi die sorunca sanki işine karışıyomusum gibi bi tepki verdi bende anlamadım ogun çok yogundu asabimiydi neydi biraz.. bigün iyi bigün soğuk. eşimde doktor değiştimeden yana değil ama güvenmem lazım tabiki. gecen hafta kontrolde epidural dogumu sormak istedim daha çok erken 8.ayda konusuruz dedi çüşş dedim içimden ben ruh halimi nassı hazırlicam dimi
Canım merhaba yeni geldim ve yeni gördüm yazdıklarınızı medikal parkta sengül hanım varmış herkes onu çok övüyor bende florya da oturuyorum ve international hospitala gidiyorum benim doktorumda hidayet hanım da çok iyi, çok bilgili bir doktor ama öyle çok canım cicim yapmıyor mesela ben beş haftada üç kilo aldım bana kızdı ama ikili test sonucum çıkınca bizzat beni cepten arayıp bildirdi. Bütçe durumunu bilemiyorum ama sayet özel saglık sigortan varsa ben tavsiye ederim ssk lilara da özel bir indirim uyguluyorlarmış.
kızlar cok yoruldum valla dğalgazın pisliğini temizlemekten canım cıktı az bişey kaldı ama bende bittim karnım cok ağrımaya başladı korktumfisfisfis bişey olcak diye bıraktım kızlar
medical parkı duymuştum bi orası var aklımda.. international hospital için ssk var muayene ücretinin %60ını falan ödüyoruz + test masrafları. avrasyadada aynı şekilde. arayıp bi görüşeyim bakalım bilgi için. bende benim doktorun bilgisinden değil şüphemde, dediğin gibi bnmkide fazla canım cicim yapmıyor benim heyecanımı paylaşamıyor asıl o yüzden böle aranıyorum. bide hiç başka doktor nasıl gidip etmedim, bir tane daha görsem hiç olmassa fikrim olur yoksa hep böle aklımın bi köşesinde kalacak heralde.
neyse kızlar ben çıktım yarın görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
Özellikle sen Zeynep birak o bezi elinden artık otur keyfine bak azicik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?