2008 Aralık Anneleri

medical parkı duymuştum bi orası var aklımda.. international hospital için ssk var muayene ücretinin %60ını falan ödüyoruz + test masrafları. avrasyadada aynı şekilde. arayıp bi görüşeyim bakalım bilgi için. bende benim doktorun bilgisinden değil şüphemde, dediğin gibi bnmkide fazla canım cicim yapmıyor benim heyecanımı paylaşamıyor asıl o yüzden böle aranıyorum. bide hiç başka doktor nasıl gidip etmedim, bir tane daha görsem hiç olmassa fikrim olur yoksa hep böle aklımın bi köşesinde kalacak heralde.

kızlar cok yoruldum valla dğalgazın pisliğini temizlemekten canım cıktı az bişey kaldı ama bende bittim karnım cok ağrımaya başladı korktumfisfisfis bişey olcak diye bıraktım kızlar

aaa zeynepcim yapma böyle evin temizliği bitmez tanidiğim kadarıyla sende fazlasıyla hamaratsin ama canımcim bebişini düşün bu gun artık bişi yapmayayı birak, uzat ayaklarını dinlen

canım pardon yanlış yazmışım şengül degil secil miş o tam öyle biriymiş... Yani heyecanını fazlasıyla paylasıyormus giden arkadaslarım o açıdan çok memnun.. Bir de medikal park dogum açısından çok iyi diyorlar.

benim için doğum açısından iyi olması epidural normal doğum istediğim içinde önemli. yani hepimiz için iyi doğum önemli elbetteki hayırlı doğumlar nasip etsin Allah kolay doğumlar İnşallah ama yaygın olmadığı için hala çok fazla bu yöntem iyi bilgili biyer olması lazım. daha şimdiden bukadar heycan yapmam normalmi acaba ya. bazen abartıyorum heralde biraz kendi haline bırak diyorum ama devir araştırma devri elimizin altında bilgi edinmek varken bende araştırıyorum işte böle.

evet aslinda herkes epiduraldan çok korkuyor anladığım kadarıyla ama henüz Türk Tip tarihinde epiduralden felç olan yok (Allah korusun tabiii) hepimize hayirli doğumlar nasip etsin...
Ben bebişin dogum anına tanıklık etmek istiyorum..
Medical Parkda eylülde çok yakın bir arkadasım dogum yapacak ben sana akabinde bilgi veririm.

9.kısımdayım yeni taşındık. bu arada sahiden haber verirsen çoooook sevinirim bakalım nasıl olcak doğumu. epidural ilemi doğum yapcak yoksa normalmi yani. dediğim gibi bukadar heycan yapmamın sebebi çevremde bilgi alabileceğim kimse yok. bütün ailem ankarada eş dost benim gibi evli olan kimse yok . gelip bi ilgilenende yok daha pek ailemden. ilk başta alınıyodum ama bebeğim için hiçbişeyi takmamaya karar verdim kafama. yok oğlu yok yani çevree :)) iyki sizleri buldum kızlar :))

Aslında arkadasim ikizleri olacak ve bunun heyecanından ben ona hiç sormadım epidural mi istiyorsun diye ama diğer bütün arkadaslarım da epidural ile dogum yaptılar ve bir çogu da gayet memnun kaldilar.
Şekerim gerçekten bende bu siteyi bulduğuma çok memnunum insanın herseyden önce kendisiyle ayni dönemde doğum yapacak, aynı zamanda, aynı heyecanları yaşayan arkadaslar bulabilmesi çok harika.

neyse kızlar ben çıktım yarın görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
Özellikle sen Zeynep birak o bezi elinden artık otur keyfine bak azicik....

evet işte bu! sahiden hepimiz aynı heycanı yaşıyoruz. göbüşerimiz birbirine yakın oranlarda büyüyoo, aralıkta Allah'ın izniyle anne olacağız hepimiz. aynı korku aynı telaş aynı heyecan, ne isim koycaz ne alıcaz kızmı erkekmii :)) hele bnm gibi çevre kıtı olanlar için muhteşem bi yer. ama sizde cok cana yakınsınız beni aranıza aldınız. bide sana zahmet diğer arkadaşlarımda dediğin istanbulda international yada medical imi tercih ettiler epidural de.

sanada iyi akşamlar, bende çıkmak üzereyim.. zeynep bu akşam iyi uyumaya bak.. dediği gibi bezide bırak :) yarın görüşmek dileğiyleeeeee.. herşey için teşekkürlerrr, iyi akşamlar.

merhaba arkadaşlar,
hatırlayanlarınız vardır beni, aranıza sık katılamasamda fırsat buldukça paylaşımlarınızı okuyor ve doktor kontrollerim sonrası yazıyorum sizlere...dün kontrolüm vardı, 15+ 5 idik dün ve herşey yolundaymış çok şükür...inşallh buradan hepimiz hep güzel haberler verebiliriz birbirimize meleklerimiz doğana kadar...
bu arada 12. haftada doktorumuz kıza benziyor demişti ama 16. haftada kesinleştirelim demişti, dünkü kontrolde kesin kız dedi:dance::sm_cool: ve hatta gösterdi kızımın.... tabii herşeyin hayırlısı öncelikle, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar yeter...diyoruz ama benimde eşiminde gönlünden geçen kızdı:asigim: allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
öpüyorum hepinizi...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
sevgiyle kalına.s.

ballımcım merhaba, seninle aynıydı sat ımız...sen ne zaman gidiyorsun kontrole? yanılmıyorsam bir ara cuma gideceksin diye okumuştum ama emin değilim...umarım bebişinde sende iyisinizdir...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…