- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.901
merhaba arkadaşlar,
hatırlayanlarınız vardır beni, aranıza sık katılamasamda fırsat buldukça paylaşımlarınızı okuyor ve doktor kontrollerim sonrası yazıyorum sizlere...dün kontrolüm vardı, 15+ 5 idik dün ve herşey yolundaymışçok şükür...inşallh buradan hepimiz hep güzel haberler verebiliriz birbirimize meleklerimiz doğana kadar...
bu arada 12. haftada doktorumuz kıza benziyor demişti ama 16. haftada kesinleştirelim demişti, dünkü kontrolde kesin kız dedi:dance::sm_cool: ve hatta gösterdi kızımın....tabii herşeyin hayırlısı öncelikle, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar yeter...diyoruz ama benimde eşiminde gönlünden geçen kızdı:asigim: allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
öpüyorum hepinizi...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
sevgiyle kalına.s.
bu arada bende Allah kısmet ederse epidural düşünüyorum...
kızlar ben bırakın alışverişe başlamayıı ne alınır ondan bile haberim yok napcas ne etcez bilmiorum şimdiden başlamak lazımmı, masrafllarında son aylara birikmemesi açısından iyi olur aslında. ben bi bebiş odasına şekil şemal olarak karar verdim rüyamda görmüştüm erkek odası. şansa oğlum oluyomuş büyük ihtimal :)) ama hiç erkek ismi düşünmemiştim kız isimleri vardı aklımda, şimdi isim de bulamıyorum. yani ne isim ne alışveriş. ne almakla başlamalıki
doğru diyosun kıyafet hediyede gelir, zıbın tulum ilk kıyafeti işte kız erkek farketmez hazır sayılır tabi, çünkü babası kesin fenerbahçeli bişi alır giydirir :)) doğuştan fanatik illaki :)) temizlik,sağlık bebe bakım malzemelerini hazırlasak önden daha ii olur heralde. bebek arabası ana kucağı falan hemen lazım oluyomuki yoksa bebeğin büyümesimi lazım accık
merhaba arkadaşlar, ben de bu bulantı ve tiksinmelerle uğraşıyorum hala, ve dolayısıyla fazla giremiyorum. yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz hepiniz.
Pek de dışarı çıkamadığım için alışverişe filan başlamadık henüz. Ama biraz daha düzelip, çıkmayı bekliyorum bir hevesle.
Hayırlısıyla sağlıkla allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Zeynep , sen de çok yormuşsunbe kendini temizlikle, lütfen dikkat et dinlenmene.
bebek arabasından tam emin değilim ama hani şu oto koltukları var ya eldede taşınabilen onlar çok iyi oluyormuş hastane çıkışında falan bide battaniye almalıyız kalın bişeyler nede olsa kış bebekleri olacaklar. hırka yerine yelek tarzı şeyler daha çok tercih ediliyormuş. hani şu ayaklı zıbınlar var ya onlarda rahat kullanılıyormuş bide bol pamuklu bez ağzını silmek için ayyy yavrum Şeniz:sm_cool:
nekadar içten ayy yavruuumm dedin öyle valla tüylerim diken diken oldu :)) ben onun ağzından akan salyarı bile öpe öpee yirim :)) içim bi hoş oluyo. oto koltugu eldede taşınabiliyomuymuş bak onu bilmiyodum. kış bebekleri çok iyi korumamız lazım Allah yardımcımız olsun bebeklerimizde güçlü olsunlar İnşallah. bu oto koltugu bebe arabası bu tür şeylerde nekadar pahalı arkadaşlar yaa
AMİN AMİN AMİN AMİN. bende öyle artık iyice hissetmeye başladım iyice annelik sardı doğunca, emzirince kimbilir daha neler hissetcez :)) oto koltuk, bebek arabası hediye gelirmi bilmem ama bebek odasını bende aileme hallettircem . bizim orada (ankara) bebek odasını kız tarafı alırmış die duydum :)) resim nasıl gönderilir eklenir buraya bende bilmiyorumki. markası bellimi internet sitesinden falan bakayım olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?