2008 Aralık Anneleri

bu arada sevgili aralık (erkek) anneleri, sanırım aralık bebeklerinden sadece 5 tanesi kız...coksekeriremsu
lütfen oğluşlarınıza sahip olunuz, kızlarımıza asılmasınlarklava: prenseslerimiz hem sayıca çok az, hem de çok nazlılar bilesiniz....sıkı rekabet olucak oğluşlarınız arasında :teytey:
sevgilera.s.

Son düzenleme:

günaydin Şen çok sevindim çok hayırlı olsun...Allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin inşallah.
Senden ricam bebişin cinsiyetini aralık anneleri listemiz basliği altina da ekleyebilir misin? BHK (listeyi hazirlayan arkadas) su anda tatilde gelince işini kolaylastirmiş oluruz böylece...
Ayrica Ballım da yazliğa gitti O da Cuma gelecek bilgin olsun.
Tekrar tebrikler....

kızlar günaydın. ben de yavaş yavaş doğum ile ilgili karar almaya çalışıyorum. İki dr. birden gidiyorum ve hala hangisinde devam edeceğime karar vermedim.
Ankara ya gidince cansum için bir iki şey aldım ama, oda yapmak konusunda kararsızım. Bir çok insanda çok gereksiz dedi. bir oyun parkı ile idare edilebilir mi acaba. zaten uzun süre bizim odamızda olacak bebeişim. Şehir değiştirme durumumuzda var. işte herşey belirsiz olunca bir türlü karar veremiyorum. çok kararsızım yaw...

günaydın kızlarr bende geldim. regaip kandiliniz mübarek olsun. 3 aylar da başladı Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin İnşallah. bebeklerimizle eşimiz ailemizle sağlıklı mutlu huzur dolu başarılı günlerimiz olsun hep İnşallah

bu arada bende Allah kısmet ederse epidural düşünüyorum...

daha erken ama sende epidural düşünüyosan international hospitalda mı düşünürsün doğumunu yoksa medikal parkıda düşünüyomusun canım. hidayet hn. senin doktor, medikaldede seçil hnm aklımda tutuyorum :))

kızlar ben bırakın alışverişe başlamayıı ne alınır ondan bile haberim yok napcas ne etcez bilmiorum şimdiden başlamak lazımmı, masrafllarında son aylara birikmemesi açısından iyi olur aslında. ben bi bebiş odasına şekil şemal olarak karar verdim rüyamda görmüştüm erkek odası. şansa oğlum oluyomuş büyük ihtimal :)) ama hiç erkek ismi düşünmemiştim kız isimleri vardı aklımda, şimdi isim de bulamıyorum. yani ne isim ne alışveriş. ne almakla başlamalıki

canım bende bi kaç parça bişey aldım ama herkes diyorki çok alma hem doğum hediyesi bi çok şey geliyormuş hemde çok çabuk büyüyormuş bebişler :teytey:

doğru diyosun kıyafet hediyede gelir, zıbın tulum ilk kıyafeti işte kız erkek farketmez hazır sayılır tabi, çünkü babası kesin fenerbahçeli bişi alır giydirir :)) doğuştan fanatik illaki :)) temizlik,sağlık bebe bakım malzemelerini hazırlasak önden daha ii olur heralde. bebek arabası ana kucağı falan hemen lazım oluyomuki yoksa bebeğin büyümesimi lazım accık

bebek arabasından tam emin değilim ama hani şu oto koltukları var ya eldede taşınabilen onlar çok iyi oluyormuş hastane çıkışında falan bide battaniye almalıyız kalın bişeyler nede olsa kış bebekleri olacaklar. hırka yerine yelek tarzı şeyler daha çok tercih ediliyormuş. hani şu ayaklı zıbınlar var ya onlarda rahat kullanılıyormuş bide bol pamuklu bez ağzını silmek için ayyy yavrum Şeniz:sm_cool:

merhaba arkadaşlar, ben de bu bulantı ve tiksinmelerle uğraşıyorum hala, ve dolayısıyla fazla giremiyorum. yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz hepiniz.

Pek de dışarı çıkamadığım için alışverişe filan başlamadık henüz. Ama biraz daha düzelip, çıkmayı bekliyorum bir hevesle.
Hayırlısıyla sağlıkla allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Zeynep , sen de çok yormuşsunbe kendini temizlikle, lütfen dikkat et dinlenmene.

geçmişolsun daha geçmedi mi bulantıların allah şifa versin inş.a.s.

çok geçmiş olsun. yeni olarak teşekkür ediyorum çok hoşbuldum gerçekten herkes çok sıcak ve yardımsever. bende mide bulantısı kalmadı ama feci derecede hergün sabahtan akşama midem yanıyo. artık bununla yaşıyorum kabullendim mecburen napayım. şurup içiyorum doktor vermişti o bile fayda etmiyo. bu arada zeynep yattıgı yeri begenmiştir gece, dün çok yoruldu.

nekadar içten ayy yavruuumm dedin öyle valla tüylerim diken diken oldu :)) ben onun ağzından akan salyarı bile öpe öpee yirim :)) içim bi hoş oluyo. oto koltugu eldede taşınabiliyomuymuş bak onu bilmiyodum. kış bebekleri çok iyi korumamız lazım Allah yardımcımız olsun bebeklerimizde güçlü olsunlar İnşallah. bu oto koltugu bebe arabası bu tür şeylerde nekadar pahalı arkadaşlar yaa

:)) artık anne olacağımı hissediyorum ve bebişimi okadar çok seviyorum ki yüzünü görmeden aşık oldum ultrason resimlerine baktıkça daha çok seviyorum nasıl bir duygudur bu allah ayırmasın inş. (hepimizi) evet canım ya çok pahalı konforlu iyi bişi almak istersen baya bi pahalı ama allahtan bana hediye gelecek ikiside bide bebek odasını hediye aldırdımmı tamamdır Kötü Kazen oto koltuğunu resmini yollayacağım ama nasıl yapıldığını bilemiyorum benim bi çok arkadaşım kullanıyor ve çok memnunlar hem arabada kullanılıyor hem evde hemde dışarı çıktığımızda :dance:

AMİN AMİN AMİN AMİN. bende öyle artık iyice hissetmeye başladım iyice annelik sardı doğunca, emzirince kimbilir daha neler hissetcez :)) oto koltuk, bebek arabası hediye gelirmi bilmem ama bebek odasını bende aileme hallettircem . bizim orada (ankara) bebek odasını kız tarafı alırmış die duydum :)) resim nasıl gönderilir eklenir buraya bende bilmiyorumki. markası bellimi internet sitesinden falan bakayım olmassa

anacım herşeyi kız tarafı yapıo zaten erkek tarafına ne kaldı yahuusırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…