2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlaaaaarrr, ne konuşuyorsunuz bakiiim yerimseniben

ben birkaç gündür işlerin yoğunluğundan giremiyordum. Ama biraz sakin galiba buralar. herkes tatilemi çıktı :uhm:

Bu arada misss aramıza hoşgeldin canım. Senin bebiş kaç haftalık?

çok güselmiş bunlar yaa pofuduk pofuduk travel sistem dediğin güzelmiş. pek rahat görünüyor :)) bu oto koltugu arabaya monte ediliyo dimi uyuyomudurki her arabaya. neyse vardır bi yöntemi mutlaka boşa oto koltugu dememişlerdir, çok begendim. kaydettim bunlarıda, bende alışverişe başlamasamda henüz bi liste oluşturmaya başlayayım ufaktan ufaktan en azından. iyi oldu bugun bu konuyu konustugumuz :))

selammm.. çok teşekkürler hoşbulduk hemde çook :)) benim şaka maka 17 haftalık oldu geçio bile galiba 18 bile sayılırım :)) göbüş çıktı baya. ben karıştırdım bu haftaları benim bebek sanki 15 günde 3 hafta büyüyo bu ultrason çıktı tarihlerinden bakıyorumda. doktorun dediklerini heycandan unutuyorum sonradan eşime soruyorum coksekeriremsu

anacım herşeyi kız tarafı yapıo zaten erkek tarafına ne kaldı yahuusırnaşık şey

yaa varyaa hakkaten öyle yaa.. nedir bu kız tarafının kısmeti böyle :)) bide benim annemle babam ayrı, kız tarafı 2 koldan çalışıyo.. ne çıkarsa kız tarafı.. bi anne bi babaa.. yok yokk bu sefer başka dermişimm :)))) ben en iyisi bu arabaydı koltuktuuu erkek tarafına hediye ettiriiim!! şaka bi yana valla kız tarafının işi zor evlenirkendee doğururkendee herşeyde yani.

bendede aynı durum var canım. birsürü soru hazırlıyorum doktora sormak için. ama ultrasonda meleklerimi görünce aklımdakilerin hepsi uçup gidiyor. hatta doktorun söylediği hiçbişeyi duymuyorum. Eşim soruyor, dinliyor sonra bana anlatıyor :) son gidişimde sorularımı yazmıştım iyi oldu.

maşallah bebişimize. kocaman olmuş.
benimde bugün 16 hafta bitiyor. yarında doktora gideceğiz ve inşallah meleklerimin cinsiyetlerini öğreneceğiz (saklamazlarsa tabi :teytey: )

miss, çok sağol. Ben de dün gece mide yanmasıyla uyandım. Saçlar mı büyüyo bebişlerin acaba. Sen cinsiyetini öğrenmişmiydin.

çok sağol meltem, azalma var ama hala çıkartıyorum, senin nasıl gidiyor herşey yoluda, sen benden biraz daha öndesin

ben iyiyim çok şükr canım bulantılarım geçeli bayağı oluyor ben sadece 3 defa çıkarttım okadar sizlere göre daha iyi atlattım ben o dönemi şimdi rahatım megadyn bulantı yapıyordu onuda gece alıyorum keyfime dicek yok artık benim takvim yanlış canım bi türlü ayaralayamadım biz bugün 16+4 üz teyzesi a.s.

şimdiye kadar bizde hiç kız tarafı erkek tarafı olmadı. herşeyimizi eşimle ben birlikte yaptık.
ama bundan sonra nasıl yapıcaz bilmem. tüm bebek ihtiyaçlarını çifter çifter alacağımız için artık birini kız tarafı birini erkek tarafı alsın laelaelaelaelae

ayyyy ikizlerinmi oluyorrrr. hiyy Maşallah Maşallah çok güzel bişey yaaaaaa. Allah sağlık sıhat güç versin canım. yarın gösterirler İnşallah söylersin bizede. bnm muayene taa 26sında. bu sefer bende yazıcam sorularımı. bnmki erkek gibi görünüyo şimdilik hayırlısıyla :)) sahiden 18 haftaya yaklaştını nerdeyse yeni farkettim ben ya, ultrason çıktılarından. ben doktorumu arayım en iyisi bi tam sorayım :))

zeamays hoşgldin canım nasılsın senin bebişlerin ultrason resimlerinden bir tane koyarmısın sakıncası yoksa çok merak ediyorum ikiz bebekler nasıl görünüyor

kızlar ben geldim.ne olur bana akıl verin yardımcı olun ya.kafm çok karışık.eşim bugün izine çıkıyor,memleketimize zonguldağa gitme planımız vardı.ya onun bazı nedenlerden dolayı mecbur gitme durumu var.bende burda yalnız başıma kalamam.otobüsle gitmicez,kendi aracımızla.
dr.risk yok dedi.ama ben korkuyorum kafam karışık acaba yola çıksammı ki,burda bikaç arkadaşımızda gittiler tatile ama inanın bi akıl verin.insanlarda üstüme gele gele bunaldım artık.yok şöyle yok böyle

valla maşalha, iyi atlatmışsın. ben de megadyn içiyorum akşamları, maşallah annesi, hareket hissediyodun sen dimi

herkese hayırlı kandiller buarada.allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza versin inş.mübarek aylarda allah korusun hepimizi

zeamays hoşgldin canım nasılsın senin bebişlerin ultrason resimlerinden bir tane koyarmısın sakıncası yoksa çok merak ediyorum ikiz bebekler nasıl görünüyor

canım hiç bilgisayarımda yok. yarın en son hallerini görünce bilgisayar ortamına aktarırım.

yalnız ikisi bir arada görünmüyorlar kocaman oldular teyzesi artık

biz küçük evlendik hemen okul sonrası hatta daha okuyoken o yüzden aileler devredeydi. bnm hikaye uzun yani karga tulumba :)) iş güç yoktu tam kör aşık modeli. 7 sene oluyo bu ay kutlayacağız evlilik yıldönümünü İnşallah :)) hayırlısı yaa valla farketmez kim napmış gözüm hiçbişi görmüo, bebişimde bebişimmmmmmm

çok sağol canım.
yarın doktordan dönünce yazarım buraya :) inşallah saklamazlarsa tabi

sorularını mutlaka yaz canım. çok iyi oluyor. ben şimdiden hazırladım yarın vericem doktorun eline :)

sende hoşgeldindin ilkimcim ay boş ver milleti doktorunu dinle sen risk yok dediyse git hem kendi aracınız olması daha iyi bol mola verirsiniz 2 saatte bir mola verip biraz yürü mutlaka öyle okumuştum ben değişilkik olur sanada bebeğinide temiz hava alırsın biraz eve tıkılıp kalma için açılır biraz hemde Şeniz

miss, çok sağol. Ben de dün gece mide yanmasıyla uyandım. Saçlar mı büyüyo bebişlerin acaba. Sen cinsiyetini öğrenmişmiydin.

saçları uzuyo diyolar banada ya o yaparmış mide yanması.. tabi bunlar bilimselden çok aile yorumları :)) kararım değişebilir ama erkek diyorum dedi benim doktorum 2 seferdir. bidaki kontrol 26sında. belki ayrıntılı ultrason yapar netleşir dahada.

canım bu aylarda risk yok diyor doktorlar. rahat ol. Yalnız 2-3 saatte bir mola verip, biraz yürüyüş yapmak gerekiyormuş. kan dolaşımının dengesi için.
bizde cumartesi yola çıkacağız kendi aracımızla ege turu yapacağız. Son kez yarın doktora tekrar soracağım ama daha önceden çıkabilirsiniz demişti.
şimdiden iyi yolculuklar sana lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…