- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.921
günaydın kızlaaaaarrr, ne konuşuyorsunuz bakiiim yerimseniben
ben birkaç gündür işlerin yoğunluğundan giremiyordum. Ama biraz sakin galiba buralar. herkes tatilemi çıktı :uhm:
Bu arada misss aramıza hoşgeldin canım. Senin bebiş kaç haftalık?
geçmişolsun daha geçmedi mi bulantıların allah şifa versin inş.a.s.
anacım herşeyi kız tarafı yapıo zaten erkek tarafına ne kaldı yahuusırnaşık şey
selammm.. çok teşekkürler hoşbulduk hemde çook :)) benim şaka maka 17 haftalık oldu geçio bile galiba 18 bile sayılırım :)) göbüş çıktı baya. ben karıştırdım bu haftaları benim bebek sanki 15 günde 3 hafta büyüyo bu ultrason çıktı tarihlerinden bakıyorumda. doktorun dediklerini heycandan unutuyorum sonradan eşime soruyorum coksekeriremsu
çok sağol meltem, azalma var ama hala çıkartıyorum, senin nasıl gidiyor herşey yoluda, sen benden biraz daha öndesin
yaa varyaa hakkaten öyle yaa.. nedir bu kız tarafının kısmeti böyle :)) bide benim annemle babam ayrı, kız tarafı 2 koldan çalışıyo.. ne çıkarsa kız tarafı.. bi anne bi babaa.. yok yokk bu sefer başka dermişimm :)))) ben en iyisi bu arabaydı koltuktuuu erkek tarafına hediye ettiriiim!! şaka bi yana valla kız tarafının işi zor evlenirkendee doğururkendee herşeyde yani.
ben iyiyim çok şükr canım bulantılarım geçeli bayağı oluyor ben sadece 3 defa çıkarttım okadar sizlere göre daha iyi atlattım ben o dönemi şimdi rahatımmegadyn bulantı yapıyordu onuda gece alıyorum keyfime dicek yok artık benim takvim yanlış canım bi türlü ayaralayamadım biz bugün 16+4 üz teyzesi a.s.
zeamays hoşgldin canım nasılsın senin bebişlerin ultrason resimlerinden bir tane koyarmısın sakıncası yoksa çok merak ediyorum ikiz bebekler nasıl görünüyor
şimdiye kadar bizde hiç kız tarafı erkek tarafı olmadı. herşeyimizi eşimle ben birlikte yaptık.
ama bundan sonra nasıl yapıcaz bilmem. tüm bebek ihtiyaçlarını çifter çifter alacağımız için artık birini kız tarafı birini erkek tarafı alsın laelaelaelaelae
ayyyy ikizlerinmi oluyorrrr. hiyy Maşallah Maşallah çok güzel bişey yaaaaaa. Allah sağlık sıhat güç versin canım. yarın gösterirler İnşallah söylersin bizede. bnm muayene taa 26sında. bu sefer bende yazıcam sorularımı. bnmki erkek gibi görünüyo şimdilik hayırlısıyla :)) sahiden 18 haftaya yaklaştını nerdeyse yeni farkettim ben ya, ultrason çıktılarından. ben doktorumu arayım en iyisi bi tam sorayım :))
kızlar ben geldim.ne olur bana akıl verin yardımcı olun ya.kafm çok karışık.eşim bugün izine çıkıyor,memleketimize zonguldağa gitme planımız vardı.ya onun bazı nedenlerden dolayı mecbur gitme durumu var.bende burda yalnız başıma kalamam.otobüsle gitmicez,kendi aracımızla.
dr.risk yok dedi.ama ben korkuyorum kafam karışık acaba yola çıksammı ki,burda bikaç arkadaşımızda gittiler tatile ama inanın bi akıl verin.insanlarda üstüme gele gele bunaldım artık.yok şöyle yok böyle
miss, çok sağol. Ben de dün gece mide yanmasıyla uyandım. Saçlar mı büyüyo bebişlerin acaba. Sen cinsiyetini öğrenmişmiydin.
kızlar ben geldim.ne olur bana akıl verin yardımcı olun ya.kafm çok karışık.eşim bugün izine çıkıyor,memleketimize zonguldağa gitme planımız vardı.ya onun bazı nedenlerden dolayı mecbur gitme durumu var.bende burda yalnız başıma kalamam.otobüsle gitmicez,kendi aracımızla.
dr.risk yok dedi.ama ben korkuyorum kafam karışık acaba yola çıksammı ki,burda bikaç arkadaşımızda gittiler tatile ama inanın bi akıl verin.insanlarda üstüme gele gele bunaldım artık.yok şöyle yok böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?