2008 Aralık Anneleri

ilkim hiç merak etme gönlünü rahat tut. arabayla gidiyosun madem sık sık mola verirsiniz ayaga kalkarsın iki dolandınmı tekrar yola devam. bende 2 aylıkken ankaraya gidip gelmiştim -ki düşük tehlikem vardı ama yola çıkmanın sakıncalı oldugunu bilmiodum ozaman. mola vere vere çok rahat hiç sıkıntı çekmedim. bnm doktorumda tatile gitcez varmı sorun dedim yok 17-18 saatlik yolculuk değilse tabi dedi.

çok sağol canım.
yarın doktordan dönünce yazarım buraya :) inşallah saklamazlarsa tabi

sorularını mutlaka yaz canım. çok iyi oluyor. ben şimdiden hazırladım yarın vericem doktorun eline :)

merhaba zea mays. Aralık ayının tek ikizlerinin cinsiyetlerini dört gözle bekliyoruz. Tebii sağlıkla olsunlar da, önemli değil.

Nasıl gidiyor, varmı herhangibir şikayetin, ağrın sızın?

canım ben arada bi kıpırdanmalar hissediyorum ama bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğin hareketlerimi bir türlü ayırd edemiyorum sen hissediyormusun canım

canım bebeğin hareketleri olabilir çünkü bende bi kitap var onda okumuştum mide gurultusu gibi bagırsak hareketi gibi gelebilir size onun hareketi ayırtedemezsiniz yazıyordu. yani hissettiriyo kendini yaramaz :) bak bunuda kendim için okumustum çok hoşuma gitmişti 17.hafta için yazıyo "İçeride ya da dışarıda bebekler her zaman oyun oynamayı sever. Sizinki de belki ilk oyuncağını, yani göbek bağını keşfetmiştir bile.
Göbek bağını kavrar, çeker, hatta bazen sıkıştırır. Bu da bebeğe daha az oksijen gitmesine neden olacak, ancak panik olmanıza gerek yok. Çünkü kendisini incitecek veya kendisine zarar verecek kadar çekmez."

ay canlarım saolun yaa.içim rahatladı inan,milletin szölerinden artık gına geldi bana,hep evdeyim çok sıkıldım,en azından annemleride görürüm iyi olur ya.allah yinede korusun rabbim

ayyyy ne yalan söyliyim benimde çok hoşuma gitti deli diceksiniz ama birden aklıma küçük bi oyuncak yutmak geldi onunla oynasın bari

mübarek gün mübarek aylar.. et duanı sen içinide ferah tut aklına kötü şeyler değil güzel şeyler getir. bebeginede pozitif enerji ver tutunsun sana iyice :)) doktorlar dermi tehlike olsa. sadece molanı sık ver iki yürü tur at tamamdır. eşinde yavaş kullansın arabayı. kazasız belasız İnşallah merak etme sen.

ayyyy ne yalan söyliyim benimde çok hoşuma gitti deli diceksiniz ama birden aklıma küçük bi oyuncak yutmak geldi onunla oynasın bari

ilahi meltem alemsin valla :)) bişi daha okumustum oda çok hosuma gitmişti. onlarda daha şimdiden rüya görürmüş doğruysa tabi. ama daha yaşamla ilgili tecrübeleri sadece anne karnındaki pozisyonlarından ibaret oldugu için rüyasında ya annesinin karnındaki seslerii gurultuları hissedermiş yada göbek bagını Şeniz

herkese slmlar kizlar cok fazla giremiyorum bu aralar hep yogundum .kizlar kendiniz icin alisveris yaptinizmi ben yaptim hamilelik kiyafetleri aldim badiler hamilelik kotu ic camasiri falan filan hatta dayanamadim canta ayakkabi komple yeniledim vallahi kendimi ama bebegin alisverisini 6. aydan sonra yapmayi dusunuyoruz yada 7. ay olabilir sizler nasil dusunuyorsunuz kizlar

ay canlarım saolun yaa.içim rahatladı inan,milletin szölerinden artık gına geldi bana,hep evdeyim çok sıkıldım,en azından annemleride görürüm iyi olur ya.allah yinede korusun rabbim

ilkimcim hoşgeldin, nasılsın ? Ya ben de bu konuda biraz korkak olduğum için sana cesaret veremiyorum. Ben de bi yere gitme konusunda kararsızım valla.

Herkesin regaip kandili mübarek olsun

merhaba lora, senle denk gelmedik galiba. Ben normale göre kilo verdiğim için ve de bulantılar devam ettiği için henüz kendime bişey alamadım. Güle güle giy aldıklarını.
bahane olmuş alışveriş için sana da, ayakkabı çanta filan

ilkimcim hoşgeldin, nasılsın ? Ya ben de bu konuda biraz korkak olduğum için sana cesaret veremiyorum. Ben de bi yere gitme konusunda kararsızım valla.

Herkesin regaip kandili mübarek olsun

canım iyim.nerlerdesin sen.arada bir giriyorsun gidiyosun.ah canım ya ne bileyim işte.ya düşünüyorumda benim yengem belçikadan türkiyeye kendi arabalarıyla geldiler.ozaman 5aylıktı.döndüklerinde de 7aylıktı.hemde kaç km yol yani düşün.insan korkuyor işte be canım.valla ne diyim bilmiyorum ki.ama burda arkadaşların bazıları gittiler valla.bhk akdeniz sahillerinde mesela yüzüyo şuansırnaşık şey.balımda yazlıkta,başka kimler vrdışutarafagitti

ya ilkim öyle oluor malesef. bulantı ve tiksinme devam bende, hasizlik de var. eh tabi malum ancak arada bir gelebiliyorum.

ya öyle gidenler var tabi, ilk 3 ay içinde gidenler de var, riskli olmasına rağmen, ama ben göze alamıyorum, gerçi zonguldak da uzak sayılmaz ama ne bileyim. belki ben de 2-3 saatlik bi yerlere gidebilirim.

lorcaığım canım hşg.al canım al bak kendine.bende kilo alabisem alacamda yok şimdilik piyasada bişi.kapriler aldım bende karnımı sıkmıcak şekilde.kıyafetlrim artık sıkıyor.

canım benim hepde eve tıkama kendini.ben burda yalnız sayılırım,inan çok sıkıldım yaa.en azından bikaç saatliğine git biyerlere.hepde eve kapanmak olmuyor

merhaba lora ben yeni katıldım aranıza :)) ben ciddi ciddi 18. haftalıksam karnımın çıkması normal heralde bende kusmada hiç olmadı Maşallah bulantım olmasına ragmen. o yüzden 20gündür hamile pantolonu giyiyorum. hamile pant. dediğim herkesin giydiği beli penye gibi iple bağlamalı kot bol tril tiril bişi. yani gidip hamile kıyafetçisinden almadım. bide tayt aldım. üstüne aynı badilerim oluyo şimdilik ama yinede göğüs altından bollaşan uzun 1-2 şey aldım dayanamadım da heveslendim :)) ben şaka maka 4 kilo aldım kızlarfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…