- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.941
valla maşalha, iyi atlatmışsın. ben de megadyn içiyorum akşamları, maşallah annesi, hareket hissediyodun sen dimi
kızlar ben geldim.ne olur bana akıl verin yardımcı olun ya.kafm çok karışık.eşim bugün izine çıkıyor,memleketimize zonguldağa gitme planımız vardı.ya onun bazı nedenlerden dolayı mecbur gitme durumu var.bende burda yalnız başıma kalamam.otobüsle gitmicez,kendi aracımızla.
dr.risk yok dedi.ama ben korkuyorum kafam karışık acaba yola çıksammı ki,burda bikaç arkadaşımızda gittiler tatile ama inanın bi akıl verin.insanlarda üstüme gele gele bunaldım artık.yok şöyle yok böyle
canım hiç bilgisayarımda yok. yarın en son hallerini görünce bilgisayar ortamına aktarırım.
yalnız ikisi bir arada görünmüyorlar kocaman oldular teyzesi artık
çok sağol canım.
yarın doktordan dönünce yazarım buraya :) inşallah saklamazlarsa tabi
sorularını mutlaka yaz canım. çok iyi oluyor. ben şimdiden hazırladım yarın vericem doktorun eline :)
canım ben arada bi kıpırdanmalar hissediyorum ama bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğin hareketlerimi bir türlü ayırd edemiyorum sen hissediyormusun canım
canım bebeğin hareketleri olabilir çünkü bende bi kitap var onda okumuştum mide gurultusu gibi bagırsak hareketi gibi gelebilir size onun hareketi ayırtedemezsiniz yazıyordu. yani hissettiriyo kendini yaramaz :) bak bunuda kendim için okumustum çok hoşuma gitmişti 17.hafta için yazıyo "İçeride ya da dışarıda bebekler her zaman oyun oynamayı sever. Sizinki de belki ilk oyuncağını, yani göbek bağını keşfetmiştir bile.
Göbek bağını kavrar, çeker, hatta bazen sıkıştırır. Bu da bebeğe daha az oksijen gitmesine neden olacak, ancak panik olmanıza gerek yok. Çünkü kendisini incitecek veya kendisine zarar verecek kadar çekmez."
ayyyy ne yalan söyliyim benimde çok hoşuma gitti deli diceksiniz ama birden aklıma küçük bi oyuncak yutmak geldi onunla oynasın bari
canım ben arada bi kıpırdanmalar hissediyorum ama bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğin hareketlerimi bir türlü ayırd edemiyorum sen hissediyormusun canım
ay canlarım saolun yaa.içim rahatladı inan,milletin szölerinden artık gına geldi bana,hep evdeyim çok sıkıldım,en azından annemleride görürüm iyi olur ya.allah yinede korusun rabbim
herkese slmlar kizlar cok fazla giremiyorum bu aralar hep yogundum .kizlar kendiniz icin alisveris yaptinizmi ben yaptim hamilelik kiyafetleri aldim badiler hamilelik kotu ic camasiri falan filan hatta dayanamadim canta ayakkabi komple yeniledim vallahi kendimi ama bebegin alisverisini 6. aydan sonra yapmayi dusunuyoruz yada 7. ay olabilir sizler nasil dusunuyorsunuz kizlar
ilkimcim hoşgeldin, nasılsın ? Ya ben de bu konuda biraz korkak olduğum için sana cesaret veremiyorum. Ben de bi yere gitme konusunda kararsızım valla.
Herkesin regaip kandili mübarek olsun
canım iyim.nerlerdesin sen.arada bir giriyorsun gidiyosun.ah canım ya ne bileyim işte.ya düşünüyorumda benim yengem belçikadan türkiyeye kendi arabalarıyla geldiler.ozaman 5aylıktı.döndüklerinde de 7aylıktı.hemde kaç km yol yani düşün.insan korkuyor işte be canım.valla ne diyim bilmiyorum ki.ama burda arkadaşların bazıları gittiler valla.bhk akdeniz sahillerinde mesela yüzüyo şuansırnaşık şey.balımda yazlıkta,başka kimler vrdışutarafagitti
ya ilkim öyle oluor malesef. bulantı ve tiksinme devam bende, hasizlik de var. eh tabi malum ancak arada bir gelebiliyorum.
ya öyle gidenler var tabi, ilk 3 ay içinde gidenler de var, riskli olmasına rağmen, ama ben göze alamıyorum, gerçi zonguldak da uzak sayılmaz ama ne bileyim. belki ben de 2-3 saatlik bi yerlere gidebilirim.
herkese slmlar kizlar cok fazla giremiyorum bu aralar hep yogundum .kizlar kendiniz icin alisveris yaptinizmi ben yaptim hamilelik kiyafetleri aldim badiler hamilelik kotu ic camasiri falan filan hatta dayanamadim canta ayakkabi komple yeniledim vallahi kendimi ama bebegin alisverisini 6. aydan sonra yapmayi dusunuyoruz yada 7. ay olabilir sizler nasil dusunuyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?