- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.961
canım benim hepde eve tıkama kendini.ben burda yalnız sayılırım,inan çok sıkıldım yaa.en azından bikaç saatliğine git biyerlere.hepde eve kapanmak olmuyor
merhaba lora ben yeni katıldım aranıza :)) ben ciddi ciddi 18. haftalıksam karnımın çıkması normal heralde bende kusmada hiç olmadı Maşallah bulantım olmasına ragmen. o yüzden 20gündür hamile pantolonu giyiyorum. hamile pant. dediğim herkesin giydiği beli penye gibi iple bağlamalı kot bol tril tiril bişi. bide tayt aldım. üstüne aynı badilerim oluyo şimdilik ama yinede göğüs altından bollaşan 1-2 şey aldım dayanamadım da :)) ben şaka maka 4 kilo aldım kızlarfisfisfis
lorcaığım canım hşg.al canım al bak kendine.bende kilo alabisem alacamda yok şimdilik piyasada bişi.kapriler aldım bende karnımı sıkmıcak şekilde.kıyafetlrim artık sıkıyor.
merhaba lora ben yeni katıldım aranıza :)) ben ciddi ciddi 18. haftalıksam karnımın çıkması normal heralde bende kusmada hiç olmadı Maşallah bulantım olmasına ragmen. o yüzden 20gündür hamile pantolonu giyiyorum. hamile pant. dediğim herkesin giydiği beli penye gibi iple bağlamalı kot bol tril tiril bişi. yani gidip hamile kıyafetçisinden almadım. bide tayt aldım. üstüne aynı badilerim oluyo şimdilik ama yinede göğüs altından bollaşan uzun 1-2 şey aldım dayanamadım da heveslendim :)) ben şaka maka 4 kilo aldım kızlarfisfisfis
merhaba kizlar nasilsinizz ben ikili testi yaptirmadimm ucluyude yaptirmayi dusunmuyorum
sizcee ultrasonda ense kalinligi iyi cikipp
uclu ili teste gerek duyulurmuu acabaa
MELTEM allah seni emi.ne güldüm ya delüüüüüü:roflol:
kızlar merhaba nasılsınız görmeyeli
biz iyiyiz canım hoşgeldin sen nerelerdesin bakalım
merhaba kizlar nasilsinizz ben ikili testi yaptirmadimm ucluyude yaptirmayi dusunmuyorum
sizcee ultrasonda ense kalinligi iyi cikipp
uclu ili teste gerek duyulurmuu acabaa
pek giremiyorum sanki herkezde tatilde gibi geldi bana ama çok özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?