2008 Aralık Anneleri

canım benim hepde eve tıkama kendini.ben burda yalnız sayılırım,inan çok sıkıldım yaa.en azından bikaç saatliğine git biyerlere.hepde eve kapanmak olmuyor

bi yerlerden tiksineceğim koku gelecek diye korkuyorum çıkmaya, ama hava almak da iyi olur, senin de annnenler gelemiyor herhalde

miss tayt sıkmıyomu ya

kendi bedenimden 1 beden büyük aldım belide ince lastikli çok hafif bişi sıkmıyo hiç rahat baya.. şimdilik bunlarla idare ediyorum. 4 kilo çokmu daha şimdiden

lorcaığım canım hşg.al canım al bak kendine.bende kilo alabisem alacamda yok şimdilik piyasada bişi.kapriler aldım bende karnımı sıkmıcak şekilde.kıyafetlrim artık sıkıyor.

ben eski kiyafetlerimin hicbirini giyemiyorum ilkimcim simdiye kadar hicmi kilo almadin ben 4 ayda toplam 1.5 kilo almisim herkes cok iyi diyor demekki bebek almis kiloyu diyorlar isallah boyle devam eder cnm

aramiza hosgeldin oncelikle cnm valla senin dedigin pantolonlar yine beni sIkIyor bide ben simdilik icin almadim cnm 9 ay boyunca giyebilecegim kot aldim biraz pahali ama olsun lazimdi sonucta sen simdilik oyle idare edebilirsin ama gobusler tam cikmaya basladiginda o da yetmeyecek cnm o yuzden mecburen hamilelik pantolonlarini giyecez cok ta rahatlar inanki superde gozukuyor bide 4 kilo almissin cnm ben simdiye kadar 1.5 kilo aldim doktor cok iyi dedi bana sen doktora sormadinmi fazlami diye

canım aldım aldım.bende toplam 3kilo almışım 4ayda.dr memnun kaldı.heray 1kilo alsan yeter dedi.hele akşamları bol şort giyoyrum evde yinede patlıcak gibi oluyorum.

ya ben doktora en son 23 haziranda gittim ondan önce 9 haziran ana muayenede kilomu ölçmüştü 2.5 kilo almıştım. iyi dedi bana. nolduysa su 10 günde böle oldu. gerçi sölemesi ayıp şu kan,demir ilaçı kullanmaya basladım kabızlık yaptı bende şişlikte var heralde. 18 haftada oldu. bidaki muayene 26sında bakalım asıl ozaman ne dicek bu kilo durumuna anlicam. 9 ayı bölünce bana her ay 1.5 kilo alcaksın demişti ilk gittimde ama asıl son aylarda alıncak o kiloların çogu.

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsinizz ben ikili testi yaptirmadimm ucluyude yaptirmayi dusunmuyorum
sizcee ultrasonda ense kalinligi iyi cikipp
uclu ili teste gerek duyulurmuu acabaa

merhaba kizlar nasilsinizz ben ikili testi yaptirmadimm ucluyude yaptirmayi dusunmuyorum

cnm bende kan testi yaptirmadim sadece yrintili ultrasona girmistim 4 boyutlu ve doktor kanaihtiyac yok demisti herseyine ultrasondan bakti kalbine parmaklarina beynine kalp akisina kadar herseyi incelemisti doktorun gerek gormediyse bence yaptirma derim bende yaptirmadim sahsen

sagol loracimm icimi rahatlatiin valla
ayrintiliya girmedimdee dr ense kalinligina organ gelisiminee falan 11 haftada normal dedii herseyy normal seyrediyo dedi
bugunde dr a gittik eko icin randevu verdii agustos ayinaa
birde sorduu ikili test istiyomusun diyee bende ezsime dedim istemedigimi soyle dedimm
hadi sonuclar kotu ciktii kiyabilecekmiyim o bebege allah krousun
cumlemizin evlkatlarini eli ayagi suzgun saglikla versin rabbimm

merhaba, bnm doktor 2liyi atladı 3lü test yapalım dedi ama daha 14.haftada istedi, erkenmi die önce içime oturdu baya ama sonuçlar iyi çıktı hamdolsunki. sanırım bidaki muayenedede ayrıntılı ultrason yapacak. sonuçta Allah göstermesin ayrıntılıdada 3lü testte de risk varsa ortaya çıkacak. hiç olmassa öğrenirdin için rahat ederdi ama doktorun istemediyse vardır bir bildiği nasılsa. önce hepimiz pozitif düşünelim, hepimiz gönlümüzü ferah tutalım dua edelim bebeklerimiz sağlıklı olsun İnşallah sonuçta bu testler yüzde 60-70 doğru sonuc verio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…