E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #5.981
merhaba, bnm doktor 2liyi atladı 3lü test yapalım dedi ama daha 14.haftada istedi, erkenmi die önce içime oturdu baya ama sonuçlar iyi çıktı hamdolsunki. sanırım bidaki muayenedede ayrıntılı ultrason yapacak. sonuçta Allah göstermesin ayrıntılıdada 3lü testte de risk varsa ortaya çıkacak. hiç olmassa öğrenirdin için rahat ederdi ama doktorun istemediyse vardır bir bildiği nasılsa. önce hepimiz pozitif düşünelim, hepimiz gönlümüzü ferah tutalım dua edelim bebeklerimiz sağlıklı olsun İnşallah sonuçta bu testler yüzde 60-70 doğru sonuc verio.
ah tatil ahhh.. hamileliktede en güzel spor yürüyüş yüzme. havuz yasak denize gireceğiz İnşallah gelse o tatil bi..
sagol loracimm icimi rahatlatiin valla
ayrintiliya girmedimdee dr ense kalinligina organ gelisiminee falan 11 haftada normal dedii herseyy normal seyrediyo dedi
bugunde dr a gittik eko icin randevu verdii agustos ayinaa
birde sorduu ikili test istiyomusun diyee bende ezsime dedim istemedigimi soyle dedimm
hadi sonuclar kotu ciktii kiyabilecekmiyim o bebege allah krousun
cumlemizin evlkatlarini eli ayagi suzgun saglikla versin rabbimm
cnm benim dr buna ikili dedi uclu demedi ama ben 15 haftamdayim sannirim uclu 20 haftada yapilmiyormuu
eger oylee bidaha sorarsa belki isterimm ama bu dedigi uclu degildir umarimmfisfisfis
merhaba zea mays. Aralık ayının tek ikizlerinin cinsiyetlerini dört gözle bekliyoruz. Tebii sağlıkla olsunlar da, önemli değil.
Nasıl gidiyor, varmı herhangibir şikayetin, ağrın sızın?
kızlar bebişe alışveriş yapmak için erken diye düşünebilirsiniz ama şu anda tüm mağazalarda acaip ucuzluk var seneye bu zamanlar Allah kısmet ederse bebişlerimiz 6-9 aylık kıyafetleri giydirebilecegimiz boyutta olacak tam da o dönem giydirilecek kıyafetleri alma zamanı aksi taktirde seneye yaz başı pahalı pahalı almak zorunda kalırız.
yaaa kızlar bişey soracağım
ben sabah ve akşam duş almama rağmen, gün içinde oturduğum yerde terliyorum ve kokuyor. benim şimdiye kadar ter kokusu şikayetim hiç olmamıştı. sizde de oluyor mu? hamilelikte hormonlarımız değişiyor acaba ondanmı oluyor ki?
inanın koltuk altıma ıslak mendil koyup öyle çıkıyorum. çok rahatsız oluyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?