2008 Aralık Anneleri

cnm benim dr buna ikili dedi uclu demedi ama ben 15 haftamdayim sannirim uclu 20 haftada yapilmiyormuu
eger oylee bidaha sorarsa belki isterimm ama bu dedigi uclu degildir umarimmfisfisfis

ah tatil ahhh.. hamileliktede en güzel spor yürüyüş yüzme. havuz yasak denize gireceğiz İnşallah gelse o tatil bi..

Orkidem sen nasıl oldun daha iyisin ya gidebildin mi doktora geçen gün bayagi kötüydün?

cnm benim dr buna ikili dedi uclu demedi ama ben 15 haftamdayim sannirim uclu 20 haftada yapilmiyormuu
eger oylee bidaha sorarsa belki isterimm ama bu dedigi uclu degildir umarimmfisfisfis

3lü test en iyi sonuç 16. -18. haftalar arası diyolar ama 15 haftadada 20 haftada da yapan var. bnmki 14. haftada yaptı. içini ferah tut ultrasonda bi sorun gördüklerinden değil artık herkes bütün anne babalar istiyo die muayene gereği diyede bütün doktorlar yapıo bu testi.

kızlar bebişe alışveriş yapmak için erken diye düşünebilirsiniz ama şu anda tüm mağazalarda acaip ucuzluk var seneye bu zamanlar Allah kısmet ederse bebişlerimiz 6-9 aylık kıyafetleri giydirebilecegimiz boyutta olacak tam da o dönem giydirilecek kıyafetleri alma zamanı aksi taktirde seneye yaz başı pahalı pahalı almak zorunda kalırız.

merhaba zea mays. Aralık ayının tek ikizlerinin cinsiyetlerini dört gözle bekliyoruz. Tebii sağlıkla olsunlar da, önemli değil.

Nasıl gidiyor, varmı herhangibir şikayetin, ağrın sızın?

sağol canım, kusura bakma cevap veremedim hemen, dışardaydım yeni geldim.
Çok heyecanlıyım bende yarın görücem bebişlerimi.
Allaha şükür şikayetim yok güzel gidiyor.biraz çabuk yoruluyorum, dışarda da çalıştığım için sıcakta etkiliyor ama olsun başka bir problemimiz yokya! Allah hepimize sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebişler nasip etsin!

Son düzenleme:
ama arkadaşlar doktorlar istiyorda kötü bişey istemiyorlar ki yada gereksiz. bence gerekli en azından içimiz rahat ediyor allah korusun bişey olsa problemli bi bebek olsa bunu biilerek önlem almak mı daha iyi yada kendimizi hazırlamak yoksa doğduğunda problemli bi bebekle karşılaşmak mı karar sizin (allah kimseye böyle acı şeyler yaşatmasın herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli olsun inş.)

çok haklısın canım. geçen gün boynerde iki ürün alana ikinci ürün %70 indirimliydi. baktık seçemedik bişey. cinsiyetlerinide bilmiyoruzya! yarın öğrenir öğrenmez ilk işimiz alışveriş yapmak olacak :) indirimler şimdiden başlamış!

Son düzenleme:
yaaa kızlar bişey soracağım

ben sabah ve akşam duş almama rağmen, gün içinde oturduğum yerde terliyorum ve kokuyor. benim şimdiye kadar ter kokusu şikayetim hiç olmamıştı. sizde de oluyor mu? hamilelikte hormonlarımız değişiyor acaba ondanmı oluyor ki?
inanın koltuk altıma ıslak mendil koyup öyle çıkıyorum. çok rahatsız oluyorum!

Canım oluyormuş öyle seyler hatta ileride ayıptır söylemesi idrarımız da kokacakmış...
Ben de hala üşüyorum mesela enteresan bir şekilde...
Takma kafana eminim sen tedbirini alıyorsundur.

sitede sorun var heralde zor girdim tekrar.. neyse terlemenin fazlalaşması normal, oluyormus, bende terlemeye başladım. zaten istanbul sıcagına dayanmak ne mümkün.. bol su içmekte fayda var. hormon değişimlerinden kaynaklanıyodur canım.

ya goldgelb merhaba tekrar dün yazmıştın en son seni görünce unutmadan sorayım dedim
daha erken ama sende epidural düşünüyosan international hospitalda mı düşünürsün doğumunu yoksa medikal parkıda düşünüyomusun canım. hidayet hn. senin doktor, medikaldede seçil hnm aklımda tutuyorum :))

merhaba kızlar nasılsınz?ben eşimin vardiyası sebebiyle çok sık giremiyorumm ama aklım hep sizde :))
bizde kısmetse cmt görcez bebişimizi
ozamana kadar koskocaman olur inş.kğ ve boyunu çok merak ediyorum.
tekmelerini hissetmek çok güzel ama istikrarlı değil. canı nezman isterse ozman atıyoo :))
hepinizi öptümm a.s.

kızlar geldim yine.biraz işlerimi bitirdim,
elifciğim sen otobüsle mi gideceksin izmire.bişilerle uğraşıyorum aklım gidip gitmemekte.dr.aradım biliyomusunuz morelimi bozdu aslında,yardımcısına şöylemiş.aslında riskliymiş tatile çıkmak,ama çıkıyosada 2saatte bir dinlensin demiş.zaten 2saatte bir mola verip dinlencem.ama içimde çok rahat ya,bir sıkıntı yok.

kızlar geldim yine.biraz işlerimi bitirdim,
elifciğim sen otobüsle mi gideceksin izmire.bişilerle uğraşıyorum aklım gidip gitmemekte.dr.aradım biliyomusunuz morelimi bozdu aslında,yardımcısına şöylemiş.aslında riskliymiş tatile çıkmak,ama çıkıyosada 2saatte bir dinlensin demiş.zaten 2saatte bir mola verip dinlencem.ama içimde çok rahat ya,bir sıkıntı yok.:çok üzgünüm:

ilkimcim canım o dediğin yere gitmeniz şart mı daha yakın bi yerlere gidin bizde izmire gidecektik ama ben yakın olsun dedim vaz geçtik başka bi yere gidicez

kızlar tekrar hepinizin kandilinizi kutluyorum benim çıkmam gerekiyor ve doktora gitceklere hayırlı haberlerle dönün diyorum bakalım ikizlerin cinsiyeti ne :) mine sende güzel haberle kocaman olmus bebişinle kilosu boyu herşeyi öğrenirsin İnşallah güzelce :) Allah dualarımızı kabul etsin bebeklerimize güç sağlık versin mutluluk huzur başarı sağlık. öpüldünüz hepinizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…