- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.001
kızlar tekrar hepinizin kandilinizi kutluyorum benim çıkmam gerekiyor ve doktora gitceklere hayırlı haberlerle dönün diyorum bakalım ikizlerin cinsiyeti ne :) mine sende güzel haberle kocaman olmus bebişinle kilosu boyu herşeyi öğrenirsin İnşallah güzelce :) Allah dualarımızı kabul etsin bebeklerimize güç sağlık versin mutluluk huzur başarı sağlık. öpüldünüz hepinizzzzzzz
kızlar bizim buralardada güzel yerler var gelin buraya hem istanbulada yakın :)
ay canım ben her allahın günü geliyorum adresi ver bi gün uğrayı veriim sana sırnaşık şey
kızlar bizim buralardada güzel yerler var gelin buraya hem istanbulada yakın :)
canım çok sevinirim gelin buyrun.:1hug:
sanırım sen gebzeye geliyorsun ben bahçecikteyim gölcüğe daha yakın.
ama yolun düşerse uğrarsan çok memnun olurum a.s.
buralar çok güzell.yeşillik :icecream:
goolldumm biatenm sagoll cnm benimm
simdiide test derdine dustumm ofyaaa
meltemcimm demissinkii ozel bi nedenimi var
yok valla
oylesinee buarada dr lar bilgilendirmedi beni yabancisiyim buranin kimsem yok buarada
dr desinki bende o yolu izleseydimm ama
yok iste
bu kezde ucluyu sordu bana bende o an istemiyorum dedim yaa
ya goldgelb merhaba tekrar dün yazmıştın en son seni görünce unutmadan sorayım dedim
daha erken ama sende epidural düşünüyosan international hospitalda mı düşünürsün doğumunu yoksa medikal parkıda düşünüyomusun canım. hidayet hn. senin doktor, medikaldede seçil hnm aklımda tutuyorum :))
bitanem sen bari biseyler de bana sende yaptirmadin sanirimmsenağlamaben yaptirmadimm pismanmiyimm
aslinda bu siteye giorene adar degildim ama
suan keske diyorumm
sence bisey cikmaz dimii insallahh
ense kalinligi iyi ciktidaa
evet canım ama değirmenderede bi çok akrabam var donanmada falan belki bi gün dörüşürüz :) ama bahçecikten 1 kere geçtim yazlık bir yer gibiydi diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum ?
canım ense kalınlığı güzelse bi problem yok bence.evet ben yaptırmadım
inanki çokda memnunum için çok rahat.
canım şunu bilmeliyizki çoğu şeyde o testler kesin var demiyor yada ço ksağlıklı turp gibi demiyor.
allah korusun bi yalnışlık olcak sonra nasıl geççek doğuma kadar zaman.etrafımda
okadar çok kişi varki bu konuda mağdur olan .
hepsine dr aldır deddi aldırmadılar.iyiki aldırmamışlar çünkü hepside çok sağlıklı ve zeki çocuklar.
buğün tv8de bi hastalık konuşuluyordu.kadınn biri aradı ve dr a sordu kadın hamileyken tüm testleri yaptırmıuş kontrolllere gitmiş ultrasona girmiş doğduktan 7ay sonra bebğin yürüme bozukluğu çektiği öğreniyo.varya oluyo cnaı kimse öçnne geçemez.ayrıntılı ultrasona gircem ben kısmetse.çok öpüyorum canım .inş başını ağrıtmamışımdır a.s.
arkadaşlar karnı ve kasıklarında ağrı olan varmı benim iki gündür biraz ağrım var neden acaba doktora gitmemede 10 gün var daha konu hakkında bilgisi olan var mı
deliii kizz ne bas agritmasi yaa
aksina agriyan basimi dindirdinn umarim oyledirr cnmm yaa bende aslinda emin bi sekilde istemiyorum dedim
ama bu siteye girince kafam karistii
dr ense kalinligina normal dedii hersey iyi gidiyor dedii 11 haftada senin kacinci haftada demistii
iste sonra bendenn 8 sise kan aldilar
amùa bu ne kaniydii bilmiyorumm benim dr uma gitti sonuclarr hani bana ikili testten bahsedilmedi
acaba onlar demeden yaptimi diycemm
ee benim icin olsa 2 sise kan yeterdi herhal tamm8 sise aldilarr:çok üzgünüm:
mineciğim demişsin ki o testlerin sonucu kesin değil peki ayrıntılının sonuçları ne kadar kesin oluyor ben ikili yaptırdım 3lü nasıl oluyor bilmiyorum ama iç organlarına falan baktılar kan alıp kromozomlarına baktılar açıkcası hiç araştırmadım doğruluk yüzdesi kaç diye
yani o ikili testmi oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?