- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.021
deliii kizz ne bas agritmasi yaa
aksina agriyan basimi dindirdinn umarim oyledirr cnmm yaa bende aslinda emin bi sekilde istemiyorum dedim
ama bu siteye girince kafam karistii
dr ense kalinligina normal dedii hersey iyi gidiyor dedii 11 haftada senin kacinci haftada demistii
iste sonra bendenn 8 sise kan aldilar
amùa bu ne kaniydii bilmiyorumm benim dr uma gitti sonuclarr hani bana ikili testten bahsedilmedi
acaba onlar demeden yaptimi diycemm
ee benim icin olsa 2 sise kan yeterdi herhal tamm8 sise aldilarr:çok üzgünüm:
arkadaşlar yarın yazlığa gidiyorum herkese sağlıklı günler diliyorum
doğruluk derken kesin sonuç değil.kesin sağlıklı yada problelmii demiyorr.
ayrıntılıda damarlara faln bakılsın iç organlara diye istiyorumm.
arkadaşlar karnı ve kasıklarında ağrı olan varmı benim iki gündür biraz ağrım var neden acaba doktora gitmemede 10 gün var daha konu hakkında bilgisi olan var mı
canım benim fransa da olaylara fransiz kaldin desene :smiley-cool: onları sanırım senin saglık durumuna bakmak için alıyorlar guatr, şeker, kansizlik, demir v.s. bir suru şey ama sekiz şişe çokmuş hakikatten belki de doktorun ikili testi de aradan çıkarmıştır.
Bence doktorun kötü birşeyden şüphelense seni uyarırdı içini ferah tut, baksana bir dürü ölçümler yapmış...
Ama çok kaygılıysanda bence test yapmak için hala geç degil
aynen oyle oldu cnmm
aslinda buarad daha ck ustune dusuyorlar ama
bellide olmaz malum irkcilik olaylarii
benimde renkli bi sekilde kan akimina falan baktilar kizlarr bas popo mesafesini olctu
ic organ gelisimine bakti hatta burasi mide dedii
ehh iyi cikmistir herhaldee yoksa kolay kolay birakmazlardi pesimii:çok üzgünüm:
meltemciğim bende de var kasıklarımda ağrı.arada geliyor gidiyor.ağrı değilde sancı gibi.karnımın içide öyle oluyor bazen.sanırım rahmimiz artık büyüyor ya ondan.endişenecek bişi yok canım
orkidem canım benim.sen niye bukadar sitres yapıyorsun yaa.ben de2li testi yaptırmadım canım,pztsi dr.gittim dr.sordu yaptırmadım dedim.3lüyü yaptır ozaman dedi,bana bide erken söyledi aslında 3lüyü yaptırmam için.ben16.17haftaya gireyim belki yaptırırım.illa yapılcak diye bişi yok,hem senin ense kalınlığı iyi çıkmış.içini ferah tut yaa,ama benimde eşim yaptıralım diyor busefer bunu.canım takma kafana okadar,eskiden test mest mi varmış yaa
aaa senin kan akımına falanda bakmışlar canım ozaman neden bu kadar kastın kendini ense kalınlığınada bakmış ben bilmiyordum bunları sen bi konuş doktorunla ama çokta sıkma canını be güzelima.s.
cook impirikliyim bee ilkimm
ilk bebegim yaa bilmem gerci onun omrunu verecekk olan rabbim nes sekilde olursa lsun kimssse onune gecemezde en
azindan herseye hazilrlikli oluruzz
ben aksam konusayim esimle bari icim rahat olurr cok sagolun kizlar yaŞeniz
Bence en gerekli muayneler yapilmiş için rahat etsin ama kafana cok takacaksan 3'lü için geç kalmadın...
Bu arada sen doğma buyume oralı mısın yoksa gelin mi gittin?
yok cnm yaa burali olsamm her isimi kendim hallederimm simdiye bu kadar dert etmezdim
ama bi elim hep esime bakiyorr malum dil konusuu
yer konusuu
e oda calisiyor herzaman vakit ayiramiyor bana
iste boylee yabancilik cekmek cokk zorr :çok üzgünüm:
Eşin Türk'mü, nasil tanıştınız da hangi rüzgar attı seni oralara?
Paris'te misin?
ayy yvarum kıyamam atla gek kızz biz bakarız sana gül gibi Şeniz
paristeyim cnmm
evet canim esim turkk
gorucu usuluyle evlendikk ama sevdikte
iste atmaz olaydi bi poyraz aldi beni savurdu buralara gurbet ellereesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?