2008 Aralık Anneleri

canım benim fransa da olaylara fransiz kaldin desene :smiley-cool: onları sanırım senin saglık durumuna bakmak için alıyorlar guatr, şeker, kansizlik, demir v.s. bir suru şey ama sekiz şişe çokmuş hakikatten belki de doktorun ikili testi de aradan çıkarmıştır.
Bence doktorun kötü birşeyden şüphelense seni uyarırdı içini ferah tut, baksana bir dürü ölçümler yapmış...
Ama çok kaygılıysanda bence test yapmak için hala geç degil

doğruluk derken kesin sonuç değil.kesin sağlıklı yada problelmii demiyorr.
ayrıntılıda damarlara faln bakılsın iç organlara diye istiyorumm.

benim 2lide iç organlarına bakmışlardı hatta bi bayanla tanışmıştım onun 2li sinde bebeğini böbreğinde çok az bi gelişim azlığı görülmüş ama problem değil demişlerdi

arkadaşlar karnı ve kasıklarında ağrı olan varmı benim iki gündür biraz ağrım var neden acaba doktora gitmemede 10 gün var daha konu hakkında bilgisi olan var mı

meltemciğim bende de var kasıklarımda ağrı.arada geliyor gidiyor.ağrı değilde sancı gibi.karnımın içide öyle oluyor bazen.sanırım rahmimiz artık büyüyor ya ondan.endişenecek bişi yok canım

aynen oyle oldu cnmm
aslinda buarad daha ck ustune dusuyorlar ama
bellide olmaz malum irkcilik olaylarii
benimde renkli bi sekilde kan akimina falan baktilar kizlarr bas popo mesafesini olctu
ic organ gelisimine bakti hatta burasi mide dedii
ehh iyi cikmistir herhaldee yoksa kolay kolay birakmazlardi pesimii:çok üzgünüm:

orkidem canım benim.sen niye bukadar sitres yapıyorsun yaa.ben de2li testi yaptırmadım canım,pztsi dr.gittim dr.sordu yaptırmadım dedim.3lüyü yaptır ozaman dedi,bana bide erken söyledi aslında 3lüyü yaptırmam için.ben16.17haftaya gireyim belki yaptırırım.illa yapılcak diye bişi yok,hem senin ense kalınlığı iyi çıkmış.içini ferah tut yaa,ama benimde eşim yaptıralım diyor busefer bunu.canım takma kafana okadar,eskiden test mest mi varmış yaa

aaa senin kan akımına falanda bakmışlar canım ozaman neden bu kadar kastın kendini ense kalınlığınada bakmış ben bilmiyordum bunları sen bi konuş doktorunla ama çokta sıkma canını be güzelima.s.

en çok bende vardır herhalde sürekli karnım agrıyor bu yuzden hamileliğimin ilk döneminde hep progestan kullandım, bazı geceler sancıyla uyandığımı bilirim.
Bu beni de çok endişelendiriyor öyle ki gunluk modum o gun ağrım var mi yok mu ona göre değişiyor fakat konuyla ilgili yeterli bir acıklama bulamadım.

cook impirikliyim bee ilkimm
ilk bebegim yaa bilmem gerci onun omrunu verecekk olan rabbim nes sekilde olursa lsun kimssse onune gecemezde en
azindan herseye hazilrlikli oluruzz
ben aksam konusayim esimle bari icim rahat olurr cok sagolun kizlar yaŞeniz

Bence en gerekli muayneler yapilmiş için rahat etsin ama kafana cok takacaksan 3'lü için geç kalmadın...
Bu arada sen doğma buyume oralı mısın yoksa gelin mi gittin?

Bence en gerekli muayneler yapilmiş için rahat etsin ama kafana cok takacaksan 3'lü için geç kalmadın...

yok cnm yaa burali olsamm her isimi kendim hallederimm simdiye bu kadar dert etmezdim
ama bi elim hep esime bakiyorr malum dil konusuu
yer konusuu
e oda calisiyor herzaman vakit ayiramiyor bana
iste boylee yabancilik cekmek cokk zorr :çok üzgünüm:

ayy yvarum kıyamam atla gek kızz biz bakarız sana gül gibi Şeniz

paristeyim cnmm
evet canim esim turkk
gorucu usuluyle evlendikk ama sevdikte
iste atmaz olaydi bi poyraz aldi beni savurdu buralara gurbet ellereesenağlama

olsun ilerde farkli bir tecrube olarak çogunuza anlatırsınız şayet dönerseniz ben sana hamileyken Pariste böyle günler geçirdim dersin ya da orada olup oraya iyice alışmış olursan burada sana hamilelik günlerim böyle böyle geçmişti dersin...
Bu arada takviminde Fransızca jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…