2008 Aralık Anneleri

bizim takvimler sizinkinin geyik versiyonu 15, haftada bebişin cinsiyetine istinaden acaba hamburgermiyim yoksa hotddog mu diye yazıyor

merhaba arkadaşlar
haberlerim var size
dün bende ayni bir sancı başladı dr a gittim düşük tehdidin var dedi
bu hafta dakafamçokkarıştıdüşük çok korktumsenağlama
10 gün evde istirahat verdi
yatacan dinlenecen dedi
iyiyim ama şimdiinşallah sorun olmaz

o anda çook önemsiz geliyor insana ama cinsiyetini de söyledi erkekmiş

cok mu yogun hissettin canım sancıyı? Sen zaten sanıyorum meslegin gereği kendini çok fazla yoruyorsun benim genelde hep ayakta çalışan arkadaslarım da aynı tehlikeyi atlattı ama çok şükür hiçbir şey olmadı emin ol biraz dinlenince herşey yoluna girecek...

ay çok teşekkür ederim canım bilgi için ya. iyi biyerler duydum ya şimdi içim daha rahat. artık hayırlısı bende en kısa zamanda karar vercem doktoruma dewammı ediim medikalpark a yada international emi gideyim diye. eşimlee bi konusalım bakalım. hayırlısı olsun artık.

benim 2lide iç organlarına bakmışlardı hatta bi bayanla tanışmıştım onun 2li sinde bebeğini böbreğinde çok az bi gelişim azlığı görülmüş ama problem değil demişlerdi

ya arkadaşlar been yokken konusmussunuz. sölemiştim önceden ben 2li test değil 3lü test yaptırdım 14. hftaydı daha. ondada doktor 2bin bilmem kaçta 1 ihtimal yani risksiz sınıa giriyosun merak etme sonuc iyi dedi. ama bana midesiymiş böbreğiymiş kafasıymış ense kalınlıgı falan hiç bi ölçüden bahsetmedi bugune kadar. hiç öle 8-9 tüp kan manda vermedim. normalde söylemesi lazımmıydı 18 hafta olmus yani bidaki kontrolde mutlaka sorcam ama doktordan şüpheye düşüyorum. acaba ayıntılı ultrasondamı söylicek. en son ölçü alıyorum demişti ama bana bişi sölemedi hiç.:sm_confused:

canım üzme kendini dinlennce geçecektir allahın izniyle merak etme.
hadi hayırlısı olsun cinsiyet konusunda :) aralıkta tosuncuklar yoğunluktagamyoncuiremsu

kızlar nasılsınız bebişler nasıllar. rahatsızlığım biraz hafifledi ayranla idare ediyorum tansiyonumu baş dönmeside geçti gibi birşey.
sizinle sohbete gelemiyorum çünkü yatılı misafirim var dört beş gün daha bendeler.
bu arada biraz önce bebeğim tekmeledi kızlar süper birşey allahım sağlıkla kucağımıza lasak başka birşey istemiyorum.
hepinizi çok seviyorum kendineize dikkat edin olurmu. kocaman kocaman kocaman öpüyorum göbüşlerinizden ve yanaklarınızdan

canım benim bukadar endişelenme.sakin tut kafanı

canlarım benim ben bugece allah nasip ederse gdiyorum zonguldağa.allahın izniyle sağ sağlim gidiyim kızlar,inş.bebeğimde rahat gider benle birlikte.kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın oldumu.sizi çok özlicem.hepinizi çok çok öpüyorum yiğenlerimede miskokulu öpücükler.a.s.:asigim:

ilkimcim iyi yolculuklar mübarek gece bol dua et içinide rahat tut hiçbişiycik olmaz annenleri görür temiz hava alır rahat edersin. molalarda dolandınmı iki tamamdır sabahta dediğimiz gibi. bu arada evet telaŞta yapmayacağım ya, bu ara cok böyle üsteledim kendimden rahatsız oldum valla. doktoruma sorarım muayenede Allah sağlık ömür versin hepimizin bebeklerine tekrar iyi kandiller herkese ve iyi geceler.

ay canım ne heyecan yaptın ya doktorun iyi demiş o senin kafanı karıştırmamak için söylememiştir ölçüleri falan merak etme bebeişinde bi problem görse sana söylemez m, hiç içini ferah tutcanım.
ilkimciğim sanada iyi yolculuklar canım söyle eşine fazla zıplatmasın :roflol: öptüm sizia.s.

misscim ha şöle ferah tut içini düşün düşün nolcak böyle stresten başka ne geçecek eline hamişliğin tadını çıkart rahat ettir kendini

günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee.. bi biz varız şimdilik heralde meltemcim iyisindir umarım bugünde. sağol valla sözlerin içinde.akşam düşündüm sonra düşün düşün bipptir işin dedim yani! aynen doktor bu sölemezmi hiç. takmıorum şimdi. iyi düşünelim iyi şeyler olsun hep dimi :))

evet canım ikimiz varız sanımrım heh şöyle rahatlat içini bak ne güzel güneş var yaz geldi çiçekler mis gibi kokuyo bebeğinle keyfini çıkartın bukadar çok düşünürsen bebeğin ileride filozof olur bak düşüne düşüne Şeniz

:teytey:sabah sabah güldürdün valla beni sağol canım Allah'ta seni güldürsün. sende içimi açtın çiçek gibi a.s. bide tatile gidebilsek deniz güneş kumsalll oy oy oyyyyyyyyy... değmeyin keyfimize işte ozaman. dün zeynepten hiç ses çıkmadı hani çok yorulmustu ya. biyere falanmı gitcekti acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…