- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.041
yarın 15 haftalık oluyosss cheseburger mi hotdog mu haftası yuppi yuppi ye!!!!!
merhaba arkadaşlar
haberlerim var size
dün bende ayni bir sancı başladı dr a gittim düşük tehdidin var dedi
bu hafta dakafamçokkarıştıdüşük çok korktumsenağlama
10 gün evde istirahat verdi
yatacan dinlenecen dedi
iyiyim ama şimdiinşallah sorun olmaz
o anda çook önemsiz geliyor insana ama cinsiyetini de söyledi erkekmiş
canım ben bu gidişle evet international hospital.da yapacagim dogumumu, tanidiğim hiç kimse internationalda yapmadı ilerleyen aylarda doktorumla tekrar görüşecegim ama duyduğum kadarıyla epidural kadrosu iyiymiş (yeni degiştirmiş)
Benim yakın arkadaslarım genelde amerikan hastanesi ya da metropolitan florance nightangale de yaptı dogum. Sezarın hakkı Sezara en iyisi bu konuda Amerikan Hastanesi fakat çok pahalı ve şu anda butun özel sigortalarla anlaşmalarını bitirmiş yani özel saglık sigortası varsa bile bir işe yaramıyor artık. O kadar para da şahsen ben veremeyeceğim...
Medical Parkta çok yakın bir arkadaşım doğum yapmadı aslinda ama çevreden iyi olduğunu çok duydum özellikle tüp bebek merkezi çok iyiymiş daha evvel de yazdığım gibi yakında çok yakın bir arkadaşım medikalda dogum yapacak o zaman daha net bilgi verebilirim.
benim 2lide iç organlarına bakmışlardı hatta bi bayanla tanışmıştım onun 2li sinde bebeğini böbreğinde çok az bi gelişim azlığı görülmüş ama problem değil demişlerdi
merhaba arkadaşlar
haberlerim var size
dün bende ayni bir sancı başladı dr a gittim düşük tehdidin var dedi
bu hafta dakafamçokkarıştıdüşük çok korktumsenağlama
10 gün evde istirahat verdi
yatacan dinlenecen dedi
iyiyim ama şimdiinşallah sorun olmaz
o anda çook önemsiz geliyor insana ama cinsiyetini de söyledi erkekmiş
ya arkadaşlar been yokken konusmussunuz. sölemiştim önceden ben 2li test değil 3lü test yaptırdım 14. hftaydı daha. ondada doktor 2bin bilmem kaçta 1 ihtimal yani risksiz sınıa giriyosun merak etme sonuc iyi dedi. ama bana midesiymiş böbreğiymiş kafasıymış ense kalınlıgı falan hiç bi ölçüden bahsetmedi bugune kadar. hiç öle 8-9 tüp kan manda vermedim. normalde söylemesi lazımmıydı 18 hafta olmus yani bidaki kontrolde mutlaka sorcam ama doktordan şüpheye düşüyorum. acaba ayıntılı ultrasondamı söylicek. en son ölçü alıyorum demişti ama bana bişi sölemedi hiç.:sm_confused:
ya arkadaşlar been yokken konusmussunuz. sölemiştim önceden ben 2li test değil 3lü test yaptırdım 14. hftaydı daha. ondada doktor 2bin bilmem kaçta 1 ihtimal yani risksiz sınıa giriyosun merak etme sonuc iyi dedi. ama bana midesiymiş böbreğiymiş kafasıymış ense kalınlıgı falan hiç bi ölçüden bahsetmedi bugune kadar. hiç öle 8-9 tüp kan manda vermedim. normalde söylemesi lazımmıydı 18 hafta olmus yani bidaki kontrolde mutlaka sorcam ama doktordan şüpheye düşüyorum. acaba ayıntılı ultrasondamı söylicek. en son ölçü alıyorum demişti ama bana bişi sölemedi hiç.:sm_confused:
günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee.. bi biz varız şimdilik heralde meltemcim iyisindir umarım bugünde. sağol valla sözlerin içinde.akşam düşündüm sonra düşün düşün bipptir işin dedim yani! aynen doktor bu sölemezmi hiç. takmıorum şimdi. iyi düşünelim iyi şeyler olsun hep dimi :))
evet canım ikimiz varız sanımrım heh şöyle rahatlat içini bak ne güzel güneş var yaz geldi çiçekler mis gibi kokuyo bebeğinle keyfini çıkartın bukadar çok düşünürsen bebeğin ileride filozof olur bak düşüne düşüne Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?