- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.061
:teytey:sabah sabah güldürdün valla beni sağol canım Allah'ta seni güldürsün. sende içimi açtın çiçek gibi a.s. bide tatile gidebilsek deniz güneş kumsalll oy oy oyyyyyyyyy... değmeyin keyfimize işte ozaman. dün zeynepten hiç ses çıkmadı hani çok yorulmustu ya. biyere falanmı gitcekti acaba.
cok mu yogun hissettin canım sancıyı? Sen zaten sanıyorum meslegin gereği kendini çok fazla yoruyorsun benim genelde hep ayakta çalışan arkadaslarım da aynı tehlikeyi atlattı ama çok şükür hiçbir şey olmadı emin ol biraz dinlenince herşey yoluna girecek...
canım üzme kendini dinlennce geçecektir allahın izniyle merak etme.
hadi hayırlısı olsun cinsiyet konusunda :) aralıkta tosuncuklar yoğunluktagamyoncuiremsu
evet canım çoook yoğun çalışıyoruz
sürekli ayakta nadir oturuyoruz
inşallah geçer inşallah birşey olmaz sağol canıma.s.
evet canım çoook yoğun çalışıyoruz
sürekli ayakta nadir oturuyoruz
inşallah geçer inşallah birşey olmaz sağol canıma.s.
canım çok geçmiş olsun korkma geçer inş. üzme kendini pozitif düşün ki herşey pozitif olsun :1hug:a.s.
çok geçmiş olsun. şuan izinlimisin. İnşallah biran önce bu tehlike ortadan kalkar. sen hep pozitif düşün bol bol dinlen ve bebeişine güç veren besinler yemeyi ihmal etme. kan dolaşımını hızlandırcak besinler demir bol bol. bak nasıl demir gibi olacak İnşallah bebişin ozaman
inşallah canım inşallah
onu sağlıklı gördüm ya ultrasonda o herşeyi unuttum zaten
2 günde 3 kere ultrasona girdim dr lar da korktu bu hafta da olunca çok şükür herşey iyi
kocaman olmuş benim bitanem
aralık gelse de hemen kucağıma alsam sağlıkla inşallah
kızlar bebeklerimiz büyüyor artık daha fazla hareketliler. kasıklarınızdaki bu hafif ağrıları bence ona yorun. çünkü çok hızlı büyümeye başlayacaklarmış bu aylarda bi anda en son kontrolünüzdeki kilosunun 2 katına yaklaşacakmış nerdeyse. elbetteki önleminizi alın sancılar rahtasız etcek dereceyse doktoru arayıp sorun gerek duyarsa çağırır zaten ama hafif sancıları krampları bebeişinizin göbüşünüzde attığı taklalara yorun :)) bak meltem bi kaynaktan aldığım 17.hafta belirtisini yazıyorum. bide bana diyodun panik yookk :))
"Bebeğiniz, bir avokado büyüklüğünde yaklaşık 12-13 cm. arasında ve 125-170 gr. kadardır. Gelecek üç hafta içerisinde inanılmaz çabuk büyüyecek. Var olan kilosunu neredeyse ikiye katlayacak ve boy atacaktır. Dolaşım sistemi ve boşaltım sistemi tamamen çalışmaya başlar. Artık amniyo sıvısını havaymış gibi akciğerlerine çeker ve dışarı bırakır.
Bazen aniden hareket ettiğinizde, sancılar hissedebilirsiniz. Her iki tarafınızdaki bağlar, uterusla ve leğen duvarı ile bağlıdır ve bebek büyüdükçe genleşir. Bu yüzden bazen sancılar duymak normaldir. Ancak, eğer bu sancılar uzun sürer ve şiddetinde bir artma olursa, mutlaka doktorunuza danışın."
affet hocaa acemilimize denk geldii :roflol: ben acıktım yaw arada 2 atıştırıyım bide :)det :mymeka: hocanın dediğini yap yatığını yapma bakiim sen sırnaşık şey
affet hocaa acemilimize denk geldii :roflol: ben acıktım yaw arada 2 atıştırıyım bide :)
İnşallah canım hepimizin dileği Aralık ayında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak. Allah bizede bebişlerede güç versin. ben işten çıktım evdeyim sıkılıyorum ama en azından yorulmuyorum. zaten artık sizler sayesinde pek sıkılmıyorumda :) bu arada şu yazdıklarınızın altında kaç haftalık oldugunuzu belirten bi takvim var. hani 16 - 17 haftalık diye. o nassı yapılıyo bende yapsam :)
cnm ben sana yapayim hemen takvimini.bana dogum yapacagin muhtemel gunu yaz cnm
yook canım hoşgeldin bende 4 gündür yoktum yazlıktaydım kaç haftalıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?