2008 Aralık Anneleri

ballımcım merhaba, seninle aynıydı sat ımız...sen ne zaman gidiyorsun kontrole? yanılmıyorsam bir ara cuma gideceksin diye okumuştum ama emin değilim...umarım bebişinde sende iyisinizdir...
sevgiler...

merhaba arkadaşlar,
hatırlayanlarınız vardır beni, aranıza sık katılamasamda fırsat buldukça paylaşımlarınızı okuyor ve doktor kontrollerim sonrası yazıyorum sizlere...dün kontrolüm vardı, 15+ 5 idik dün ve herşey yolundaymış çok şükür...inşallh buradan hepimiz hep güzel haberler verebiliriz birbirimize meleklerimiz doğana kadar...
bu arada 12. haftada doktorumuz kıza benziyor demişti ama 16. haftada kesinleştirelim demişti, dünkü kontrolde kesin kız dedi ve hatta gösterdi kızımın.... tabii herşeyin hayırlısı öncelikle, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar yeter...diyoruz ama benimde eşiminde gönlünden geçen kızdı allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
öpüyorum hepinizi...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
sevgiyle kalın

sevgili ballım, dün sabah yazmıştım bunu senin için tekrar gönderiyorum...sevgiler

sevgili ademel, çokkk geçmiş olsun, bol bol dinlen, sakın yorma evde kendini, umarım evde yalnız değilsindir....bebişler allaha emanet canım, sakin ol ve yat dinlen...dualarımız seninle...
sevgiler

canım bugün dr gittim herşey yolunda kızım olacakmış 4 yaşında oğlum vardı zaten acayip sevindim Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurmamızı nasip etsin

cinsiyeti bellimi cnm ona gore renk seceyim

günaydın kızlar muhabbetiniz bol olsun birkaç gündür cok yorgunum giremedim kızlar şimdi biraz daha iyiyim yegenlerim nasıllar annişleri iyi bakıyorlarmı bari

günaydın kızlar muhabbetiniz bol olsun birkaç gündür cok yorgunum giremedim kızlar şimdi biraz daha iyiyim yegenlerim nasıllar annişleri iyi bakıyorlarmı bari

hoşgeldin zeynep bizde seni merak ettik. iyi oldunmu biraz daha. bidaha kendini yorma okadar.

merhaba arkadaşlar, birkaç gündür ikili ve üçlü test hakkında konuşuyorsunuz sanırım...ben 12. haftada ikili test yaptırdım doktorumun önerisiyle, ultrason sonuçları ile kan tahlili sonuçlarını karşılaştırarak bir değerlendirme yapıyorlar, yalnız ultrason yapıldığı gün kan tahlili vermeniz gerekiyor ikili testte yoksa hatalı çıkabiliyor sonuçlar, çok şükür ultrason sonucundada kan tahlilinde de bir problem çıkmadı
getiğimiz çarşamba kontrolüm vardı, 15+5 idim o gün, doktorum ultrasonda gerekli ölçümleri yaptı, herşeyin sat ımla uygun geliştiğini söyledi, genellikle 2'li testte sorun çıkmadığında 3'lüye gerek duyulmaz ama 3'lü testte, 2'lide olmayan bir değere bakılıyor dedi, afp imiş adı ve bu önemli bizim için dedi, sırf afp seviyesini görmek için 3'lü de yaptıralım dedi, bizde kabul ettik...zaten internette araştırdık ve her ikisininde yapılmasının en iyisi olduğu kararına vardık...bugün öğleden sonra kan vermeye gidicem, kanı cuma günü ver çünkü o gün 16+0 oluyorsun en iyi netice 16+...günlerde alınıyor dedi...
tabii, yaptırmayan arkadaşları endişeye sürüklemesin bu söylediklerim, çünkü bu testlerin hiçbir kesinliği yok sadece risk belirleyebilyor kabataslak...birde ben 2 düşükten sonra 3. gebeliğimi yaşıyorum ve kan pıhtılaşması rahatsızlığım nedeniyle riskli gebelik grubuna girdiğimden bu testlerin yapılması beni rahatlatıyor, sorunsuz bir gebelik yaşıyorsanız gerekmeyebilir elbette...

canım bugün dr gittim herşey yolunda kızım olacakmış 4 yaşında oğlum vardı zaten acayip sevindim Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurmamızı nasip etsin

ballımcım, herşeyin yoluda olmasına çok sevindim,aallah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...tabii oğluşun varmış zaten, bu sefer kız olması çok güzel, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev338pb___.png

bu adresi kontrol panelindeki detay bilgilerini tiklayarak en alttaki kilo ve dogum cizelgesine yapistir cnm hayirli olsun

ay yaşasınnnn bendede görünüyo sonunda. çok teşekkür ederim loracım Şeniz sanırım seninde erkek lora.. ayrıca şen ve ballımda kız istiyormussunuz zaten Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel. hepimize zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin Allahta dediğiniz gibi hep hayırlı haberler yazabilelim buraya sevinçlerimizi paylaşalım. a.s.

birde yeni öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum, ölçümlerden bahsediyoruz ya bazen, 16. haftaya kadar önemli olan bebeişlerin baş-popo arası mesafeleri imiş, ama 16. haftadan itibaren bu ölçüm yapılsa bile bunun bu tarihten itibaren önemli olmadığı, bunun yerine artık bebeğin baş baş çevresi+kilosu+uyluk kemiği uzunluğu(uyluk kalça-diz arasındaki uzunlukmuş)...bu üçü ölçülüp bunlara göre bebeğin gelişimi hakkında fikir yürütüyormuş hekimler, bu haftaki kontrollerimizde aynen bunları ölçtü benim doktorum...birde mide ölçüsü falan demişsiniz, mide ölçüsü diye bişi yok sadece kalbin 4 odacığının tamamlanmış olduğuna, kan akışının düzenine, mide bağırsak vs. gibi iç organlarının oluşup doğru yerleşmiş olup olmadığına bakılıyor, tabi kol bacak parmak vs gibi dış organlarınıda tek tek inceledi doktorumuz...bundan sonraki 20. hafta incelemesinde de baş çevresi+kilosu+uyluk kemiği uzunluğu+karın çecresi uzunluğu birlikte değerlendirilecekmiş... şimdilik bildiklerim bu kadar...ultrason kağıtlarının yani bebeişlerin resimlerinin yanında veya altında var bu ölçümler ve en altlarında da bebeğin bu ölçümlere göre beklenen doğum tarihi yazıyor...

biraz ben takıyodum bu test meselerini kafama doktorumdan emin olamadıgım için bitürlü. 2li test yapmadı 3lü test yaptı 14.haftanın içindeyken. yani erken yaptı. hamdolsun sonuç iyi çıktı ama 16.haftada daha net sonuc verio nie erken yaptı die takılmıştım sordugumdada merak etmeyin bana güvenin dedi. ölçü mölçüde vermedi hiç. ayrıntılı ultrasonu ve ayın 26sındaki kontrolümü bekliorum bende sabırsızlıkla. belkide başka doktora yönlenicem. bu ayrıntılı ultrasonunda belli bir haftası varmı acaba bir araştırayım bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…