- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.081
ye ye bol bol ye bide meyve ye benim için :içelim:
canım çok sağol ben sanırım aralığın ilk haftası yapacağım 1 ile 10u arası olabilir ama ortalama 4 aralık diyebiliriz kesin tarih lazımsa. birde sat tarihimdende emin olmadıgım için ben onuda 1 mart olarak kabul ediyoruz doktorla. benimde görünsün altta bebişim nasıl büyüyo die :)) çok saol a.s.
cinsiyeti bellimi cnm ona gore renk seceyim
günaydın kızlar muhabbetiniz bol olsun birkaç gündür cok yorgunum giremedim kızlar şimdi biraz daha iyiyim yegenlerim nasıllar annişleri iyi bakıyorlarmı bari
hoşgeldin zeynep bizde seni merak ettik. iyi oldunmu biraz daha. bidaha kendini yorma okadar.
canım bugün dr gittim herşey yolunda kızım olacakmış 4 yaşında oğlum vardı zaten acayip sevindim Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurmamızı nasip etsin
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev338pb___.png
bu adresi kontrol panelindeki detay bilgilerini tiklayarak en alttaki kilo ve dogum cizelgesine yapistir cnm hayirli olsun
merhaba arkadaşlar, birkaç gündür ikili ve üçlü test hakkında konuşuyorsunuz sanırım...ben 12. haftada ikili test yaptırdım doktorumun önerisiyle, ultrason sonuçları ile kan tahlili sonuçlarını karşılaştırarak bir değerlendirme yapıyorlar, yalnız ultrason yapıldığı gün kan tahlili vermeniz gerekiyor ikili testte yoksa hatalı çıkabiliyor sonuçlar, çok şükür ultrason sonucundada kan tahlilinde de bir problem çıkmadı
getiğimiz çarşamba kontrolüm vardı, 15+5 idim o gün, doktorum ultrasonda gerekli ölçümleri yaptı, herşeyin sat ımla uygun geliştiğini söyledi, genellikle 2'li testte sorun çıkmadığında 3'lüye gerek duyulmaz ama 3'lü testte, 2'lide olmayan bir değere bakılıyor dedi, afp imiş adı ve bu önemli bizim için dedi, sırf afp seviyesini görmek için 3'lü de yaptıralım dedi, bizde kabul ettik...zaten internette araştırdık ve her ikisininde yapılmasının en iyisi olduğu kararına vardık...bugün öğleden sonra kan vermeye gidicem, kanı cuma günü ver çünkü o gün 16+0 oluyorsun en iyi netice 16+...günlerde alınıyor dedi...
tabii, yaptırmayan arkadaşları endişeye sürüklemesin bu söylediklerim, çünkü bu testlerin hiçbir kesinliği yok sadece risk belirleyebilyor kabataslak...birde ben 2 düşükten sonra 3. gebeliğimi yaşıyorum ve kan pıhtılaşması rahatsızlığım nedeniyle riskli gebelik grubuna girdiğimden bu testlerin yapılması beni rahatlatıyor, sorunsuz bir gebelik yaşıyorsanız gerekmeyebilir elbette...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?