2008 Aralık Anneleri


ya şen'cim bilgilendirmelerin için çok teşekkürler gerçekten. bu bahsettiğin ölçüler baş-popo olsun baş çevresi uyluk kemiği vs. ultrasonla bakarkenmi ölçüyolar bunları yoksa kan testlerinde 2.li 3.lü testlerdemi ölçüm sonucu alıyolar. son kontrolümdede bnm doktor bi ölçüler alıyorum dedi ilerde lazım olcak dedi ama bana bişi söylemedi gittiğimde hepsini soracağım elbette ama kan testi ile oluyosa bişiy atlamamış olayım diye soruyorum.
 
miss kız senin 18 hafta oldu muuuu annaaaammmm


valla bende dün farkettim ultrason sonucları elimde hesaplarken ölçü mölçü bakarken :)) diyorum ya doktorda heycandan ne duydugum aklımda kalıo ne sorcaklarım. hep eşime soruorum sonradan nededi doktor die :)) şaka maka ben 18 hafta oldum valla ya bnm göbüş çıktı baya. bi foto çekip koyarım belki çarşamba gününe. ondan dedim heralde en koca göbüşlü bnm aranızda diye yerimseniben
 
canım bugün dr gittim herşey yolunda kızım olacakmış 4 yaşında oğlum vardı zaten acayip sevindim Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurmamızı nasip etsin

ballım tebrik ederim. sağlıcakla doğur bebişini canım. iyi hadi kızlarda artıyor yavaş yavaş hemsırnaşık şey
 
kızlaaaarrrrrr, ben geldim :dance:
:sm_cool:

iki kızım olacak

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şimdi geldim doktordan. yavrularımın ikiside çok iyi

yaramazlar çok zor gösterdiler. hatta birisi kesin değil kapadı bacaklarını açmadı bir türlü, ama doktor pipi göremediği için onunda kız olabileceğini söyledi.

bahar ile cemre geliyor :sm_cool::sm_cool:
 

canım çokk sevindim yaaaa coksekeriremsu
 



canım gözün aydın bende bugün dr daydım banada %100 kız dedi kızlarımız artıyo erkekler peşimizden koşar artık:dance:
 
çok sağolun teyzeleri. kız nüfusuna katkım olduğu için mutluyum :)))))

sanada iyi tatiller yavuzcuuummm. bende çıkıcam az sonra. 1 hafta yokum tatile idiyoruz. görüşmek üzere.... dikkat et kendine ve bebişimize!
 

canım gözün aydın bende bugün dr daydım banada %100 kız dedi kızlarımız artıyo erkekler peşimizden koşar artık:dance:


Allah bağışlasın canım. nazlı prenseslerimiz artıyor :teytey::teytey:
canım benimkilerinde biri kesin değil. 1 ay sonra kesin öğreneceğiz artık kesin olarak :)

sağlıklarının iyi olduğunu öğrendimya yeter bana
 

ahhhhhhh canımmmmmmm.. inanki çok sevindim ya bizde bekliyoduk haberini TEBRİK EDERİZZZZZ canı gönülden. Şeniz önce sağlıklarının iyi olması en güzel haber tabi.cinsiyetleride tam müjde olmuş üstüne a.s. isimleride çok güzel annesi :1hug: ay hayırlı evlat olsunlar sağlıkla kucağına alasın hep böyle mutlu haberler alalım İnşallah analı babalı ya.. valla bütün iyi dileklerim sizlerle kızlar. kızlar çoğalıyo bizim oğluşlara cici arkadaşlar geliyoo :asigim: hadi darısı tüm haber bekleyenlerin başına Allah olmayanlarada yaşatsın bu duyguları İnşallah.

bu arada iyi tatiller şimdiden darısı başımıza......
 
Son düzenleme:
 
 
Son düzenleme:

çok sağol canım. bende inanki hepinizi çok seviyorum ve böyle güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum.
Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…