- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.121
bir türlü anlamadım takvim işinden yapamadım ya sinir oldum takvime.arkadaşlar çok mutluyum doktorum aradı şimdi ve 3 lü testim temiz çıkmış.ne güzel çok ama çok rahatladım darısı sizlerinde başına...endişelerim artık son buldu oooooooohhhhhhh beeeeeeeeeeeeee :dance: :dance: :dance:
aycanım çok saol işalah canım işalah.kaç haftalıksın canım sengözünaydın canımm.evet artık darısı bizlerin başına:)
ya şen'cim bilgilendirmelerin için çok teşekkürler gerçekten. bu bahsettiğin ölçüler baş-popo olsun baş çevresi uyluk kemiği vs. ultrasonla bakarkenmi ölçüyolar bunları yoksa kan testlerinde 2.li 3.lü testlerdemi ölçüm sonucu alıyolar. son kontrolümdede bnm doktor bi ölçüler alıyorum dedi ilerde lazım olcak dedi ama bana bişi söylemedi gittiğimde hepsini soracağım elbette ama kan testi ile oluyosa bişiy atlamamış olayım diye soruyorum.
bende doktordan geldim artık kesinleştiii gördük gördükk bende erkek annesiyim artıkk tey tey....
bir türlü anlamadım takvim işinden yapamadım ya sinir oldum takvime.arkadaşlar çok mutluyum doktorum aradı şimdi ve 3 lü testim temiz çıkmış.ne güzel çok ama çok rahatladım darısı sizlerinde başına...endişelerim artık son buldu oooooooohhhhhhh beeeeeeeeeeeeee :dance: :dance: :dance:
çok sağolun teyzeleri. kız nüfusuna katkım olduğu için mutluyum :)))))
sanada iyi tatiller yavuzcuuummm. bende çıkıcam az sonra. 1 hafta yokum tatile idiyoruz. görüşmek üzere.... dikkat et kendine ve bebişimize!
günaydın allah bağışlasın %100 kız olacakmış, allah tamamına erdirsin
miss cim, bahsettiğim ölçümleri ultrasonla bakarken ölçüyor, kanla alınan bişi değil canım. ama aldığı ölçümleri 2'li test veya 3'lü test istemi yaptığı kağıdın üstüne yazıp gönderiyor kan vereceğim labaratuara...
ama ikili veya üçlü test yaptırmasak bile rutinde söylediğim haftalarda bebeğin gelişimini değerlendirmek açısından bu ölçümleri ultrasonla alıyor doktorlar, seninkide ölçmüştür mutlaka ama bazı doktorlar ayrıntılı bilgi vermeye üşeniyorlar malesef, sen bir sonraki kontrolünde sor bence...kan testi ile olan bişi değil birşey atlamış olmadın canım...birde benim doktorum gerçekten beni çok rahatlatan bilgi vermekten kaçınmayan her ne yapıyorsa bunu bize ayrıntılıu açıklayan bir hekim...elimden geldiğince söylediklerini buradan paylaşmaya çalışırım canım, nasılsa yaklaşık aynı tarihlerin gebeleriyiz...
birde ayrıntılı ultrasonu genelde 5. ay içinde 19-20-21-22.haftalarda bakılıyor, en uygun 20. hafta deniyor...ama doktorunun muayenehanesinde bu cihaz mevcutsa bu haftalardan öncede bakabilir, benimkisi 16. hafta içinde böyle bişi talep etmememize rağmen baktı, hatta cinsiyetini onunla kesinleştirdi...
görüşmek üzere...sevgiler...
gözün aydın aslı, sadece ayrıntılı ultrason kaldı herhalde, allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?