2008 Aralık Anneleri

bir türlü anlamadım takvim işinden yapamadım ya sinir oldum takvime.arkadaşlar çok mutluyum doktorum aradı şimdi ve 3 lü testim temiz çıkmış.ne güzel çok ama çok rahatladım darısı sizlerinde başına...endişelerim artık son buldu oooooooohhhhhhh beeeeeeeeeeeeee :dance: :dance: :dance:

gözünaydın canımm.evet artık darısı bizlerin başına:)

zeamays canım çok tebrik ederim..kızlarımız artıyor süper yaaaaaa.
aslıcım senin adınada çok sevindim.
bende kısmetse yarın dr gidiyorum.100/90olan erkek bebişimiz inşallah 100/100olur:)
çok öpüyorum hepnizi.
çok sık gelemiycem arrtık malesef üst üste yatılı misafirlerim gelecek.bu gece ablamlar.sonra abimler sonrada kardeşlerim.bizim burası havuz deniz olmasada yazlık gibi :) yeşillik ohhhhh misss gibi.
a.s.

bende doktordan geldim artık kesinleştiii gördük gördükk bende erkek annesiyim artıkk tey tey....

miss cim, bahsettiğim ölçümleri ultrasonla bakarken ölçüyor, kanla alınan bişi değil canım. ama aldığı ölçümleri 2'li test veya 3'lü test istemi yaptığı kağıdın üstüne yazıp gönderiyor kan vereceğim labaratuara...
ama ikili veya üçlü test yaptırmasak bile rutinde söylediğim haftalarda bebeğin gelişimini değerlendirmek açısından bu ölçümleri ultrasonla alıyor doktorlar, seninkide ölçmüştür mutlaka ama bazı doktorlar ayrıntılı bilgi vermeye üşeniyorlar malesef, sen bir sonraki kontrolünde sor bence...kan testi ile olan bişi değil birşey atlamış olmadın canım...birde benim doktorum gerçekten beni çok rahatlatan bilgi vermekten kaçınmayan her ne yapıyorsa bunu bize ayrıntılıu açıklayan bir hekim...elimden geldiğince söylediklerini buradan paylaşmaya çalışırım canım, nasılsa yaklaşık aynı tarihlerin gebeleriyiz...
birde ayrıntılı ultrasonu genelde 5. ay içinde 19-20-21-22.haftalarda bakılıyor, en uygun 20. hafta deniyor...ama doktorunun muayenehanesinde bu cihaz mevcutsa bu haftalardan öncede bakabilir, benimkisi 16. hafta içinde böyle bişi talep etmememize rağmen baktı, hatta cinsiyetini onunla kesinleştirdi...
görüşmek üzere...sevgiler...

gözün aydın aslı, sadece ayrıntılı ultrason kaldı herhalde, allah tamamına erdirsin.

gözün aydın zeamays, bak kız az derken bir anda 2 daha eklendi, çok tebrikler, iyi tatiller, siz de kendinize dikkat edin

allah hepimizin evlatlarını bize sağlıkla bağışlasın..saolun kızlarrr ilk eşyası ben fenerbahçeli doğdum tulumu olucak :)

günaydın kızlar bendendeeeeee :)) bi bakiim napıyosunuz die girdim. kahvaltı hazırlicam şimdi balım senide.. hayırlı hbr alan herkeside tebrik ediyoruum :)) ayrıca dun gece aklıma geldi ademelin düşük tehlikesi vardı dinlenmesi gerekiyodu ya diğer tehlikesi olan arkadaşlarda varsa die.. biiz şimdi demir die yeşillik falan çok yiyoruz aman maydonoza dikkat düşüğü tetikliyormuş bilmiyodum bende yeni öğrendim yiyip duruodum. aklıma geldi öyle işte Allah hepimize bebeklerimize sağlık versin. öptümmmmmm

şencim çok saol bilgilendirmen içimi rahatlattı. doktor randevum 20.haftamda zaten. gecen sefer söylemişti sanırım ayrıntılı ultrason yapıcak. o muayenede ne ölçmüş ne biçmiş bir bir sorarım :)) bnm doktor pek bilgi vermio sanırım sadece iyimisin iyi okadar detaya girmio nedense. bende didikliyorum böle. anlaşcas artık bu son muayenede artık. tekrar teşekkürler.a.s.

gözün aydın aslı, sadece ayrıntılı ultrason kaldı herhalde, allah tamamına erdirsin.

saol canım ben ayrıntılı ultrasona gırdım kafatası falan ölçüldü.zaten ben merak ettigim zaman ayrıntılıya giriyorum.artık kafam tamamen rahat.bebegim tamamen iyiymiş.sadece isim bulamadım artık ismini koymak istiyorum bebegım de artık bebek dıe sevılmesın istıyorum.ama bulamadım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…