2008 Aralık Anneleri

saol canım senıde tebrık ederım erkekın için

slm hamişler, bende şimdi doktordan geldim, bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi doktor, gelişimi normalmiş, ancak düşük tehlikem devam ettiği için doğuma kadar yatmaya devam dedi, ayrıca 3 lü test yerine 4 lü test yapılmasını istedi, içinizde 4 lü test yaptıran varmı, kan verdim, sonuçları pazartesi alacağım ama kimsenin 4 lü testten bahsettiğini duymadığım için merak ettim açıkçası , bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

selam kızlar bakıyorum cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun zeamays allah analı babalı büyütsün kız nufusu erkekleri bastırcak galiba fenerbahcemineden ses cıkmadı dün doktora gidicekti ama

hayırlı geceler kızlar.ancak fırsat buldum girmeye...
bildiğiniz gibi dün dr kontrolm vardı.ama bbebişim malesef yüzünü göstermedi.
çünkü yüzüstü yatıyordu.bi ara alnını kaşıdı ve parmağını emdi okadar ama çokşeker canım benimm.
ayrıca doktorumuz 100/100erkek dedi.:))
yani kesinleştik.
bugünde babamızı işe yollarken eline ilk tekmemizi attık:))babamız bunu balık çırpıntısına benzetti.:))
çok duygulandık isim konusunda kesin gibi bi aksilik olmazsa EREN bebişimiz bitanemiz.çok öpüyorum.kızlar..iyi geceler

gozun aydin fenerimmm
rabbimsaglikla getirsin burarda ben ilk aylarda hissediyordumm simdiler de net alamiyorum cnm senin hareketler nasil ilk ne zaman hissettinn

Herkeslere günaydın tatlı anneler..
Çılgınlar gibi bir tatil yaptıktan sonra,
çok şükür yine evimdeyim.
İnş herkes beişleriyle çok iyidir.
Geçmiş sayfaları okuyamadım,inş hayırlı güzel haberler vardır.

Ama diğer topikler pek bir mahsun kamış sanki..
Çarşamba günü toplaşmasına kimseler gelmemiş mesela..
Tatil rehaveti mi çöktü ne olduCADIARZU

Neyse bakalım...
Hepinizi teker teker öpüyorum...

herkese günaydın arkadaslar cinsiyetleri belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorum ikizlerimizide tebrik ediyorum öğrenemeyen anneler darısı bizimde başımıza inş. c.tesi günü bende öğrenirim çok merak ediyorum ama sağlıklı olması ilk dileğim tabi. bhk sende h.geldin.

hoşgeldin bhk nasil geçti tatil? Dilediğin gibi bol bol yuruyus yapabildin mi deniz kenarında?

gunaydın kızlar
Cuma ve haftasonu bebiş cinsiyetlerini öğrenmiş sevgili anneler
Allah analı babalı, hayirli evlatlar yetiştirmenizi nasip etsin inşallah..
yeni belli olanlar genelde kız...Ne guzel bir suru suslu puslu prenseslerimiz olacak inşallah
Hayırlısıyla doğumlardan sonra yakışıklı ogullarımızla güzel kızlarımızın resimlerini koyarız Carsambaları :dance::dance:

kızlar dün akşam bi arkadaşım geldi bebeği daha 1.5 aylık gaz sancısı varmış biraz ama bi ğlamaya başlıyo susturabilene aşk olsun susturayım diye bebek kucağımda ne yapacağımı şaşırdım allah şimdiden hepimize kolaylık versin :):):) ama bişey öğrendim emziğine biraz bal reçel gibi şeyler sürüp verince susuyo hihihihihihihihi (ama ben o anda panikten dolabın kapaüını kapatmayı unutmuşum)

hoşgeldin bhk nasil geçti tatil? Dilediğin gibi bol bol yuruyus yapabildin mi deniz kenarında?

saol canım benim hoşbulduma.s.
Çok güzeldi tatil Allah şükür.
Biz eşimle balayına falan da çıkamamıştık,
onun yerine de geçmiş oldua.s

sabah ve akşamları bolca sahilde yürüdük.
Gündüzleri de gezilecek yerlere gittik.
ölüdeniz,saklıkent vs gibi..
Ama felaket sıcak vardı.
Yüzüm berbat derecede yandı :bbo:

Böle işte..
Allah isteyen herkese nasip etsin gezmeyi,tatil yapmayı...

günaydın tatlı annişler nasılsınız bakem hoşgeldin bhk tatilin iyi geçmiş sanırım bu arada bende az önce sağlık ocağından geldim iğne oldumsenağlama ama bebeğim için deger herşeye kolum biraz sızlıyo birde 400 gr almışım ohhh ona ck sevindim :dance:birde bebeğimin kalp atışlarını dinledim daha mutlu oldum bugun benden neşelisi yoktur herhalde:teytey::dance:

herkese günaydın. bhk hoşgeldin, zeynep hadi bugün iyisin:)
arada kaçırdığım kişiler varsa bebeğinin cinsiyetini öğrenen, bebişler mutluluk getirsin hepinize, allah analı babalı büyütsün kızlarınızı ve oğullarınızı. öpüldünüz...

Amin canım... çok sevindim senin adına, kara kız oldun demek bebişin keyfine de diyecek yoktur herhalde...

günaydın tatlı aralık anneleri...nasılsınız kısa süreli haftasonu tatilinden sonra döndük yine evimize...Benim bebişiminde cinsiyeti bugün netlik kazanacak ..bu arada zeynepcim geçmişler olsun canım bende çarşamba günü olcam tetanoz aşısını koldanmı kalçadanmı yaptılar sana kalçadan yaptırmak daha rahat oluyomuş diye duydum ama sen ne dersin hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…