- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.161
huhu kimse yok mu
meltem senin bebişin cinsiyeti belli mi?
hayır canım malesef :çok üzgünüm: henüz belli değil ama inşallah bu c.tesi öğrene bilrim benim bebiş göstermiyo ama bu sefer sölicem doktora gösterene kadar kalkmıcam ultrasondan
günaydın tatlı aralık anneleri...nasılsınız kısa süreli haftasonu tatilinden sonra döndük yine evimize...Benim bebişiminde cinsiyeti bugün netlik kazanacak ..bu arada zeynepcim geçmişler olsun canım bende çarşamba günü olcam tetanoz aşısını koldanmı kalçadanmı yaptılar sana kalçadan yaptırmak daha rahat oluyomuş diye duydum ama sen ne dersin hepinizi öpüyorum...
zeynepciğim nasılsın canım geçmiş olsun bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim cinsiyeti belli olmuşmuydu
hadi bakalım görürsünüz inşallah. gönlünden geçen nedir?
hadi bakalım görürsünüz inşallah. gönlünden geçen nedir?
Amin canım... çok sevindim senin adına, kara kız oldun demek bebişin keyfine de diyecek yoktur herhalde...
sorma canımcım öle oldum:)
bebeğimin keyfi ne kadar yerinde görmek için cumartesiyi beklemem gerekiyor malesef..
inş o da iyidir.
gerçi bu hafta kıpırtıları hissetmeye başladım ben de çok şükür..
senin bebişin nasıl canım,iyi misiniz ikiniz de..
bmeltemb canım az önce arkadaşımla görüştüm onun kardeşi hamileydi eylül sonu kasımın başı gibi dogumu daha gecen hafta ögrenmiş utangac bir erkekmiş yani bizlerinde erkek olma şansı var daha canım inşallah allah gönlümüze göre verir:dance:
hayır canım malesef :çok üzgünüm: henüz belli değil ama inşallah bu c.tesi öğrene bilrim benim bebiş göstermiyo ama bu sefer sölicem doktora gösterene kadar kalkmıcam ultrasondan
sizin takvim bebegi de bayagı buyudu zeynepciğim...
kizlar ben 19 haftalik oldum daha bebisin cinsiyeti belli degil erken ösrenen varmi
canımm bende seninle aynıyım bizimkide göstermiyo sırf cinsiyet için 3 kere gittim hepsindede gizledi kendini bende ultrasyonun başından kalkamadım ama ne çare inat bizim ki tık yoktu.ihşallah sen görürsün canım.
ögrenen birck arkadaşımız var hemde 13-14 haftalarda bende ögrenemedim bizimkiler tembel galiba :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?