2008 Aralık Anneleri

hayır canım malesef :çok üzgünüm: henüz belli değil ama inşallah bu c.tesi öğrene bilrim benim bebiş göstermiyo ama bu sefer sölicem doktora gösterene kadar kalkmıcam ultrasondan

hadi bakalım görürsünüz inşallah. gönlünden geçen nedir?

evet kimse yok elif bişi soracağım. takvim çıksın diye eklediğin adresi kopyalar mısın. ben hazırladım ve ekledim ama çıkmıyor. acaba adresi yanlış mı giriyorum diye bir bakacağım. teşekkürler şimdiden.

canım koldan oluyo kalcadan daha zor olabilir biraz ağrı yapıyo cünkü oturamıyabilirsin canım inşallah net bir şekilde ögrenirsin canım

Amin canım... çok sevindim senin adına, kara kız oldun demek bebişin keyfine de diyecek yoktur herhalde...

sorma canımcım öle oldum:)
bebeğimin keyfi ne kadar yerinde görmek için cumartesiyi beklemem gerekiyor malesef..
inş o da iyidir.
gerçi bu hafta kıpırtıları hissetmeye başladım ben de çok şükür..
senin bebişin nasıl canım,iyi misiniz ikiniz de..

canım iyiyiz inşallah... Benim de kardeşim evleniyor bir yandan onun telası, bir yandan ev ariyorum, şu an oturduğum evde rutubet sorunu var onu taşıma telası vallahi farkına varmadan çok yorulduk herhalde bugün çok karnım ağridi ama şimdi iyiyim çok şükür...
Bayagi yeni cinsiyet ogrenen oldu yoklugunda, kızlarımız arttı...
Bir de ben eskisi kadar çok uyuyamıyorum, sizde de oluyor mu? ziyadesiyle az az sık sık uyumak istiyorum...

bmeltemb canım az önce arkadaşımla görüştüm onun kardeşi hamileydi eylül sonu kasımın başı gibi dogumu daha gecen hafta ögrenmiş utangac bir erkekmiş yani bizlerinde erkek olma şansı var daha canım inşallah allah gönlümüze göre verir:dance:

sizin takvim bebegi de bayagı buyudu zeynepciğim...

hayır canım malesef :çok üzgünüm: henüz belli değil ama inşallah bu c.tesi öğrene bilrim benim bebiş göstermiyo ama bu sefer sölicem doktora gösterene kadar kalkmıcam ultrasondan

canımm bende seninle aynıyım bizimkide göstermiyo sırf cinsiyet için 3 kere gittim hepsindede gizledi kendini bende ultrasyonun başından kalkamadım ama ne çare inat bizim ki tık yoktu.ihşallah sen görürsün canım.

kizlar ben 19 haftalik oldum daha bebisin cinsiyeti belli degil erken ösrenen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…