2008 Aralık Anneleri

meraba arkadaslar ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu testlerde cıkmadı suan dort aylık hamileyim sizce cok gec kalmısmıyım bebegim için

merhaba watergirl,
4 ayda nasıl olduda anlamadın?
neyse hemen bir doktora başvur canım, bazı ilaçlar (folikasit mesela) ve testler için geç kaldın sanırım.

evt ogrendim erkek evde kendim yaptım bi kac defa 3 defa ama cıkmadı ultrasonda gordum ilk olarak cok heyecanlandım hala inanamıyorum testler için gec kalmadım umarım 16 haftalık suan

geç kalmış sayılmassın 3'lü test için en uygun haftadasın zaten bunları doktorunda söyleyip seni yönlendirecektir mutlaka ama bende 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmeme şaşırdım açıkcası..

evt ogrendim erkek evde kendim yaptım bi kac defa 3 defa ama cıkmadı ultrasonda gordum ilk olarak cok heyecanlandım hala inanamıyorum testler için gec kalmadım umarım 16 haftalık suan

ikili test zamanı geçti üçlü test için tam zamanı
4-5 hafta sonra da ayrıntılı ultrasona girersin o net olarak herşeyi gösteriyor

bi de canım sen bekar bir anne mi olacaksın
medeni durumu bekar yazıyo da:uhm:

3'lü test için geç kalmadın canım... Ultrasonda bakan dokrtor da mutlaka soylemiştir...
Yalnız 4 ay inanılmaz bir süre, demek ki çok hafif geçti hamileliğin, göbeginde mi çıkmadı? 4 ay adet görmeyince doktora danışır insan, belki baska birşey var yerli dizi gibi vallahi!
Neyse olan olmuş hamileliğin güzel zamanlarına yetiştin canım! Asıl şimdi başliyor hamilelik yakında bebiş karnında oynamaya baslayınca...

duzensiz reglim var genelde uc ay dort ay gormeden geciririm testlerde bi sonuc cıkmayınca doktora gerek duymedım mide bulantısı bas donmesi hiç biri olmadı gecen gun ilk defa basım dondu o zaman doktora gittim zaten regli tedavisi için gun almıstım oyle ogreniverdim

aramıza hoşgeldin watergirl! merak etiiğin, aklına takılan birçok şeyi burda öğrenebilirsin :içelim: hepimiz aynı durumdayız :lepi: tatlicadiarzu

tesekkur ederim bi yerlerden birilerinden destek gormeye ihtiyacım var ben evli degilim ogrenciyim ve biraz caresizim anlıcaınız

kızlar 18+5teyim sizler ctesi doktordayım 3 test yaptıranlar bana fikir verebilirmi
aralık 13te hesabıma göre bebişimi ALLAH'izniyle doğurucam hesap tutarsa:asigim:
bilirsiniz bebişlerimiz pek bizim hesapları takmıyor

tesekkur ederim bi yerlerden birilerinden destek gormeye ihtiyacım var ben evli degilim ogrenciyim ve biraz caresizim anlıcaınız

canım bebişin tam kaç haftalık evli olsan daha iyiydi toplum bilirsin ama olsun babası istiyorsa yanındaysa çaresiz sayma kendini

bu durumda öğrencilik sorun değil halledilir ama babası yanında değilse doğana kadar sana
doğduktan sonra da hem sana hemde bebeğine laf gelecek
düşünmeden hareket etmişin ve sonuç çaresizlik işte
inşallah babası baba sorumluluğunun farkındadır

mrb arkadaşlar.ben haftada bir kez denize gidiyorum yuzuyorum ama simdiye kadar herangi bi hastalık falan olmadı ama eczaneden sebamed in jelini aldım 2 gunde 3 gunde bi kullanmam gerekıldıgı solendı bende öle yapıyorum.zeamays geçmiş olsun canım

babası yanımda bir ay içinde evlenicez ozaman hersey yoluna girecek umarım suan ailem bilmiyo casaret edipte soluyemedim daha bakalım bu hafta sonu ogrenecekler

canım bebeğin bir değerini ölçtü dr o değerle kan verdim sonuç negatif geldi çok şükür
hangi değerdi hatırlamıyorum bpd ölçümü sanırım öyle bişey
düşük tehdidin var diyince sonra dediklerine pek adapte olamadım ben
neyse ki sonucu iyi geldi

canım keşke bende denize girmeden önce kullansaydım iş işten geçtikten sonra kullanmaya başladım senağlama

aslında tum hayatım boyunca kendimi bukadar guvende hissetmemiştim biraz mahcup olucam aileme ama bebegimdende vazgecemezdim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…