- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.501
meraba arkadaslar ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu testlerde cıkmadı suan dort aylık hamileyim sizce cok gec kalmısmıyım bebegim için
evt ogrendim erkek evde kendim yaptım bi kac defa 3 defa ama cıkmadı ultrasonda gordum ilk olarak cok heyecanlandım hala inanamıyorum testler için gec kalmadım umarım 16 haftalık suan
evt ogrendim erkek evde kendim yaptım bi kac defa 3 defa ama cıkmadı ultrasonda gordum ilk olarak cok heyecanlandım hala inanamıyorum testler için gec kalmadım umarım 16 haftalık suan
tesekkur ederim bi yerlerden birilerinden destek gormeye ihtiyacım var ben evli degilim ogrenciyim ve biraz caresizim anlıcaınız
tesekkur ederim bi yerlerden birilerinden destek gormeye ihtiyacım var ben evli degilim ogrenciyim ve biraz caresizim anlıcaınız
kızlar 18+5teyim sizler ctesi doktordayım 3 test yaptıranlar bana fikir verebilirmi
aralık 13te hesabıma göre bebişimi ALLAH'izniyle doğurucam hesap tutarsa:asigim:
bilirsiniz bebişlerimiz pek bizim hesapları takmıyor
mrb arkadaşlar.ben haftada bir kez denize gidiyorum yuzuyorum ama simdiye kadar herangi bi hastalık falan olmadı ama eczaneden sebamed in jelini aldım 2 gunde 3 gunde bi kullanmam gerekıldıgı solendı bende öle yapıyorum.zeamays geçmiş olsun canım
babası yanımda bir ay içinde evlenicez ozaman hersey yoluna girecek umarım suan ailem bilmiyo casaret edipte soluyemedim daha bakalım bu hafta sonu ogrenecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?