2008 Aralık Anneleri

tabiki doktor ne derse onu yaparım 2li testimiz iyiydi
ALLAH'ım yardım etsin çok panikte biriyim

aslında tum hayatım boyunca kendimi bukadar guvende hissetmemiştim biraz mahcup olucam aileme ama bebegimdende vazgecemezdim dimi

babası yanında ve evleneceksen sorun yok. diğer türlü senin ve bebeğin için çok zor olurdu hayat!

Valla durumun çok ilginçmiş. mide bulantısı yok, belirti yok üstüne üstlük karnında şişmemiş. ayol biz davul gibi olduk şimdiden tatlicadiarzu

aceba gelişiminde bi bozukluk olabilirmi ama olsa doktor soylerdi dimi karnımın sismemesinin nedeni bole bişey olabilirmi

arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren varmı? şunun için soruyorum bende 2 hafta içinde girmek istiyorum aslında doktorum gerek yok ama yaptırırsanda fena olmaz demişti ben yaptırmak istiyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz ?mesela 3'lü tarama testini bile yaptırmak istemeyen var yanlış anlaşılmasın ben düşünce olarak hepsine saygı duyuyorum.Ama yaptıran arkadaşlar var ise ayrıntılı ultrason ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek isterim.

zeamays benimde karnım daha belli değil çok az çıktı
zaten bende önce de göbek vardı hala ileri atak yapamadı bebeğim önceki yağlardan:roflol:
ama esas bu aydan sonra büyüyormuş
hele sen hiç konuşma canım ikiz seninki tabi daha büyük olacak göbişina.s

hoşgeldin aramıza watergrl bence takma kafana hersey yoluna girer allahın izniyle.fazla üzülüp bebeginide üzme bence bu sana benım kızımdan a.s.

ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu fotograf çeken mi yoksa daha ayrıntılısı da var mi?
Ben bu ultrason işinden hiçbişey anlamıyorum, ikili testi yaptırdım, üçlüyü de yaptıracagim Allah kısmet ederse ama genelde doktor iyi diyor yarabbim şükür diyorum... Biraz da doktora guvenmek taraftarıyım...

canım ben yaptırıyorum
kötü birşey olsa allah korusun ona asla kıyamam ama yaptırıyorum öğreniyorum

ayrıntılı ultrasonu kesinlikle öneririm herkese
çünkü anne karnında bebeğe teşhis konuluyor
kalbinde delik var mı?
böbreklerinde sorun var mı? daha bir sürü şey öğreniyorsun
doğar doğmaz müdahale ediliyor bilmez isen ilk günler bi de neyi var araştırmasıyla vakit kaybetmiyorsun
bir hastamızın anne karnında 4. ayda diyafram hernisi (fıtık) tanısı konmu bebeğe
doğar doğmaz ameliyat edildi
erken teşhis ve ilk müdahale her hastalıkta çok önemlidir

bacım sorma 1.5 ayda 4 kilo almışım doktor kızdı. normalde ayda 1 - 1,5 ikizlerde ise 2-2,5 alınırmış. dikkat et dedi bana tatlicadiarzu

evet 3 yada 4 boyutlu ultrason adı altında bebeğin kalbinden ve diğer organlarından tutun damarlarına ve vücudundaki kemik yapısı ve sayısına kadar pek çok şey hakkında detaylı bilgi veriyor.Doktora güvenmekten çok fazla yana değilim ben çünkü son birkaç yıldır ssk Bağkur ve emekli sandığı özel hastanelere girdiğinden beridir üzülerek söylüyorum ki doktorlarımız (hepsi değil tabiki) gerek vakit anlamında gerekse fikir anlamında gereken önemi göstermiyorlar gizi geliyor bana çünkü ilk çocuğuma hamile iken böylesi bi durm henüz yapılanmadığı için ilgi çok daha fazla idi.Sonuç itibari ile ben biraz detaycı birazda pimpirik bir yapıya sahip olduğum için yaptırmak taraftarıyım.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah....

arkadaşlar bi fikrim var artık bebeklere yavaş yavaş birşeyler almaya başlayacağız bu yüzden önce liste yapmaya başlayalım mı ne dersiniz. form işleriyle ilgilenen arkadaşlardan biri bu işi yürütürse çok ii olur (tabi sizde isterseniz) en azından alış veriş yaparken ne alacağımızı şaşırmayız

Evet ama galiba doktorun kötü dediğinin pesine dusmek iyi dediğini kabullenmek daha cok işime geliyor... Genelde hayatta pozitif düşünmeye çalışan biriyim sanırım. Bu arada tabiii eşimin bankacı olmasından dolayı benim özel saglık sigortası gibi çok büyük bir şansım var...

ben dun ruyamda bebişimi gordum tamamen beyaz giydirmiştim hala suan gozumun onunde ona bembeyaz bir takım almak istiyorum ilk olarak

ben dun ruyamda bebişimi gordum tamamen beyaz giydirmiştim hala suan gozumun onunde ona bembeyaz bir takım almak istiyorum ilk olarak
ne kadar güzel ben daha hiç rüyamda görmedim ama eşimin teyzesi ben hamile olduğumu söylemeden kızım olduğunu görmüş doktorda kızım olacağını söyledi hayırlısı

ay kızlar niye hiç kimse yorum yapmıyor ilkim bhk zeamays fenerbahçe mine veş imdi aklıma gelmeyen arkadaşlar neredesiniz bi şey söyleyin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…