- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.521
karnın şişmedimi hiç? anlayan olmadımı?
canım bebeğin bir değerini ölçtü dr o değerle kan verdim sonuç negatif geldi çok şükür
hangi değerdi hatırlamıyorum bpd ölçümü sanırım öyle bişey
düşük tehdidin var diyince sonra dediklerine pek adapte olamadım ben
neyse ki sonucu iyi geldi
aslında tum hayatım boyunca kendimi bukadar guvende hissetmemiştim biraz mahcup olucam aileme ama bebegimdende vazgecemezdim dimi
arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren varmı? şunun için soruyorum bende 2 hafta içinde girmek istiyorum aslında doktorum gerek yok ama yaptırırsanda fena olmaz demişti ben yaptırmak istiyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz ?mesela 3'lü tarama testini bile yaptırmak istemeyen var yanlış anlaşılmasın ben düşünce olarak hepsine saygı duyuyorum.Ama yaptıran arkadaşlar var ise ayrıntılı ultrason ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek isterim.
zeamays benimde karnım daha belli değil çok az çıktı
zaten bende önce de göbek vardı hala ileri atak yapamadı bebeğim önceki yağlardan:roflol:
ama esas bu aydan sonra büyüyormuş
hele sen hiç konuşma canım ikiz seninki tabi daha büyük olacak göbişina.s
ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu fotograf çeken mi yoksa daha ayrıntılısı da var mi?
Ben bu ultrason işinden hiçbişey anlamıyorum, ikili testi yaptırdım, üçlüyü de yaptıracagim Allah kısmet ederse ama genelde doktor iyi diyor yarabbim şükür diyorum... Biraz da doktora guvenmek taraftarıyım...
evet 3 yada 4 boyutlu ultrason adı altında bebeğin kalbinden ve diğer organlarından tutun damarlarına ve vücudundaki kemik yapısı ve sayısına kadar pek çok şey hakkında detaylı bilgi veriyor.Doktora güvenmekten çok fazla yana değilim ben çünkü son birkaç yıldır ssk Bağkur ve emekli sandığı özel hastanelere girdiğinden beridir üzülerek söylüyorum ki doktorlarımız (hepsi değil tabiki) gerek vakit anlamında gerekse fikir anlamında gereken önemi göstermiyorlar gizi geliyor bana çünkü ilk çocuğuma hamile iken böylesi bi durm henüz yapılanmadığı için ilgi çok daha fazla idi.Sonuç itibari ile ben biraz detaycı birazda pimpirik bir yapıya sahip olduğum için yaptırmak taraftarıyım.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah....
ben dun ruyamda bebişimi gordum tamamen beyaz giydirmiştim hala suan gozumun onunde ona bembeyaz bir takım almak istiyorum ilk olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?