2008 Aralık Anneleri

Merhaba tatlı annelerim..
bugüm bir sürü işim vardı uğrayamadım ama
maşallah bugün pek hareketliymiş burası çok sevindim.
2 haftadır pek bi tenhalaşmıştık sanki..
Gerçi yaz bitsin herkes gelir yine buraya inş :)

Umarım hepiniz iyisinizdir..

bence güzel olur.çünkü ben hiç bilmiyorum çevremdede görmedim doguma hazırlık yapan insanlar benim için zor olabılır alışveriş işi.herkez begenirse fikri iyi olur :1rolleyes:

Evet uzun süredir ilk kez boyleydi canım dun siz de peri ile yazişmişsiniz tum gun nette olacagım v.s. diye bende göremeyince merak ettim sizleri..
Geriye donuk okuma alışkanlığın var mi?

hangi konuda liste konusunda mi canım?

liste konusuysa benim hoşuma gitti açıkçası..
bence süper olur.
ufak tefek şeylerden alınması gereken cok fazla şey var.
,ben daha hiç birini almadım bilinçli alışveriş yapayım,duygularımla hareket etmeyeyim diye..

İsterseniz ben bir başlık açayım.orada sadece aldıklarımız ve almamız gerekenler hakıında konuşalım.
ilk sayfada da listemiz olur,ne dersiniz?

önümüzdeki pazartesi ben ayrıntılı ultrasona giricem inş.

ikili üçlü testleri yaptrımadım,doktorum da ben gerek görmüyorum dedi..
bakalım inş herşey yolunda gider..

bebişlere neler almamız gerektiği konusunda bi liste yapalım dedim zıbın pijama vs.vs. ne dersiniz çoğunluk sağlanırsa bhkcım sen form işinden iyi anlıyorsun bi form açarsın olmazmı canım

Evet uzun süredir ilk kez boyleydi canım dun siz de peri ile yazişmişsiniz tum gun nette olacagım v.s. diye bende göremeyince merak ettim sizleri..
Geriye donuk okuma alışkanlığın var mi?

evet canımcım genelde bakıyorum ama bugün hepsini okuyamadım açıkcası..
sayfalar almış başını gitmiş.
perihanla da görüşemedik zaten.
ben işlerimi bitiremedim.
peri de nerde bilmiyorum şutarafagitti

bebişlere neler almamız gerektiği konusunda bi liste yapalım dedim zıbın pijama vs.vs. ne dersiniz çoğunluk sağlanırsa bhkcım sen form işinden iyi anlıyorsun bi form açarsın olmazmı canım

hemen bir konu açıyorum..
açıkçası ilk kez anne olacaklar için süper bir şey olur..
ben ihtiyacını hissediyorum bunun.
anne de olmayınca yanımızda sürekli danışacak biri olmuyor..
süper olacak bence..

valla liste deyince kompedan sensin o kadar çok alınacak sey var ki... En pahalısı da kuveti... Bildiğimiz leğene kuvet deyip 70-80 mio isteyen yerler var....

bhk hoşgeldin canım
bebek yatağınız hayırlı olsun.
kaç paraya aldınz?

saol canım..
takım olarak aldık işte.
malzemesi de baya kaliteli eşyalar da baya büyük bir takım oldu.
gardrobu falan 3 kapılı vs..
inş cok işimize yarar.
aramızda kalsın 1400 ytl para ödedik lülülülülülü

selam kızlar. uzun zamandır siteye giremiyordum. bakıyorum cinsiyetler belli olmuş, herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah. benim minik kuzum göstermedi cinsiyetini biraz merak ediyoruz tabi artık. liste konusu çok iyi olmuş ihtiyaçlarımız neler bi bakarız.

hoşgeldin canım..
yoktun bayadır..
iyisindir inş..

iyiyim canım çok şükür. doğum izinine ayrılmadan önce iş öğretmem için bi eleman alındı . akşama kadar yanımda oluyor. malum kendisi erkek olduğu için ben de siteye giremiyorum :) arasıra yolluyorum bi yerlere hemen siteye bakıyorum ama yazacak vaktim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…