- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #6.541
ay kızlar niye hiç kimse yorum yapmıyor ilkim bhk zeamays fenerbahçe mine veş imdi aklıma gelmeyen arkadaşlar neredesiniz bi şey söyleyin sizde
arkadaşlar bi fikrim var artık bebeklere yavaş yavaş birşeyler almaya başlayacağız bu yüzden önce liste yapmaya başlayalım mı ne dersiniz. form işleriyle ilgilenen arkadaşlardan biri bu işi yürütürse çok ii olur (tabi sizde isterseniz) en azından alış veriş yaparken ne alacağımızı şaşırmayız
Merhaba tatlı annelerim..
bugüm bir sürü işim vardı uğrayamadım ama
maşallah bugün pek hareketliymiş burası çok sevindim.
2 haftadır pek bi tenhalaşmıştık sanki..
Gerçi yaz bitsin herkes gelir yine buraya inş :)
Umarım hepiniz iyisinizdir..
hangi konuda liste konusunda mi canım?
arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren varmı? şunun için soruyorum bende 2 hafta içinde girmek istiyorum aslında doktorum gerek yok ama yaptırırsanda fena olmaz demişti ben yaptırmak istiyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz ?mesela 3'lü tarama testini bile yaptırmak istemeyen var yanlış anlaşılmasın ben düşünce olarak hepsine saygı duyuyorum.Ama yaptıran arkadaşlar var ise ayrıntılı ultrason ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Evet uzun süredir ilk kez boyleydi canım dun siz de peri ile yazişmişsiniz tum gun nette olacagım v.s. diye bende göremeyince merak ettim sizleri..
Geriye donuk okuma alışkanlığın var mi?
hangi konuda liste konusunda mi canım?
bebişlere neler almamız gerektiği konusunda bi liste yapalım dedim zıbın pijama vs.vs. ne dersiniz çoğunluk sağlanırsa bhkcım sen form işinden iyi anlıyorsun bi form açarsın olmazmı canım
bhk hoşgeldin canım
bebek yatağınız hayırlı olsun.
kaç paraya aldınz?
selam kızlar. uzun zamandır siteye giremiyordum. bakıyorum cinsiyetler belli olmuş, herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah. benim minik kuzum göstermedi cinsiyetini biraz merak ediyoruz tabi artık. liste konusu çok iyi olmuş ihtiyaçlarımız neler bi bakarız.
valla liste deyince kompedan sensin o kadar çok alınacak sey var ki... En pahalısı da kuveti... Bildiğimiz leğene kuvet deyip 70-80 mio isteyen yerler var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?