2008 Aralık Anneleri

orkidem senin bebişin kız olcak.sen çok mide bulantısı çektin yavrum be.öyle derler ama bakalım.ben yemek işimi ayarlıyım kızlar öpüyorum sizleri kocaman.

peki sorayım o haldeşutarafagitti
bebişin hareketlendimi?
hareketlendi ise hareketleri nasıl?
karnında arasıra bi sertlik hissediyormusun?
aşırı bulantın varmı?
mızmız mısın hareketlimi?bunların hepsi batıl inanç ama unutma!!!!

lilyumcum bu takvim olayini karelileri bende pek anlamiyorumm
daha dogrusu yapamiyom bi turluu
yani simdi benim cok bulantili gectii kizimmi olacakk
ama ben cok duydum bulantisi bes ay olupta oglu olan demek herkeste tutmuyor
eltimin kizi olduu
birkere bile kusmadii hep limon goturduu
ama karni baya yayilmistii
ilkimcimm valla ben yurt disindayim bide beni dusun burada neredeyse iki katii
ama odamda taa ust katta nasil inip cikicam ki bebegi orada yanlizda birakamam
simdilik bi besik ve elbise dolabiyla yetinecemm

peki mesela gittiğin doktorda bir dosyan yok mu? Onu nasil ayarliyorsun?
Bir de sen degil ben mavi yapmışım bu yuzden herkes oglun olacagını sanabilir

maşallah oh.ben ne zaman birhadaha tavuk yerim bilmiyorum.inş.bizde en yakın zamanda öğreniriz.bende bebek odalarına bakıyorum canım.çok güsel şeyler var.ama çok pahalılar yabenneyaptımki

canım göbişine bakınca erkek gibi ama içime hep kız gibi doguyo birde babaları daha iyi biliyo benim eşimde hamile olduğumu ögrenince kızımız olcak demişti benim hep erkek geçti içimden ama kız cıktı :lepi:

bhk çok fazla takılma bence ekmek,hamurişi,tatlıyı mümkünse çok az tüketmeye çalış canım ekmeksiz doymuyorsan çavdar ekmeği tüket bence .
ayrıca ben badem yağı kullanmıştım şimdide başladım ama karnımın sadece alt kısımlarında yırtıklar oluşmuştu ama inan kilo verince yok denecek kadar incecik çizgi haline gelmişti yırtıklar...canım yırtık olursada olsun artık ne yapalım dünyanın en güzel ve en özel duygusu tatmanın bazı götürüleride varsı olsun artık....

maasallah teyzesi bebisim cook guzel tekmeleri
gozumle gorebiliyorum artik
evet hele hele yuz ustu yatinca karnima bi kaya tas koymuslar gibi elimi koyunca top gibi bisey var hissediyorum babamizda hissediyr
valla bulanti kusmamm coook fenaydii
ama annem genetikkkizim dedi bana cekmissin dedi
cunku oda hepimizde hastanelik olmuss
coook uyuyorumm yoksa gun icinde hareketliyim cok sukurr:uhm:

bide benim gobuse bakk ya :çok üzgünüm:en sonnnn ben ogrenecemmsenağlama
canimda su siralar tatli cekiyo bol bol cikolata yiyorumm
aserdigim seyler isee
roka otu
ayran
seftali
birde cok tuzlu yapiyomusum yemekleri esim kiziyo banaaasenağlama

kız orkidem yüzüstü yatma sakın ......:1shok:

lilyum yanlış okumadıysam 30 kilo aldım demişsin ve az çatlamışsın bıravo ya ben 12 kilo almıştım oğluma hamileyken ama göbeğimin üstüne kadar çıkmıştı çatlaklar bunda daha çok kilo aldım şimdiden 7 kilo aldım şimdiki korkumda çatlaklar devam edermi acaba göğüslerim çatlamaya başladı bana kremlerin bi faydası olmamıştı ve olmuyo

orkidem belirtileri ele alınca açıkcası bana kız gibi geliyo ama naçizane fikrim sadece yada tahmin diyelim... doktora ne zaman gidiyorsun bak merak ettim şimdi?

ballım ben sadece göbüşümden değil vücudumun her yerine yayılmıştı bu kilolar hatta aldığım kilolar ile göbüşümü kıyasladığım zaman karnım küçücük kalıyordu dolayısı ile çatlamam da az oldu ayrıca o dönem (okunuşu ile yazıyorum) pöstölastil adında yabancı patentli bi jel krem kullanmıştım ilk aylarda sonra biraz tuzlu gelince badem yağı ile yetinmiştimoldukça pahalı bi kremdi.öyle sanıyorumki onunda faydası olmuş olsa gerek çünkü bana tavsiye eden arkadaşım doğumuna kadar kullanmış ve tek bir çatlağı patlağıda oluşmamıştı...

canım senin kız gibi göbüşün yuvarlak erkeklerde göbek sivri oluyo :dance:ama aşermelerin erkek gibi :lepi:bencede fazla tuzlu yapma biliyosunki tuz insanda su tutuyo ve ödeme yol acıyo :çok üzgünüm:

galenic kullanan var mi? Bu konuda en meshurlardan biri O herhalde...
Bir arkadasima yurtdısından gelmişti sayıca çok olunca dogumdan sonra bir tanesini bana verdi bende şimdi onu kullanıyorum ama herkes en iyisinin badem yagı oldugunu soyluyor

ee diger kizlar siz neler diyosunuzz
off kizlarr yaa agustosun 2. haftasi nasil dayanicam yaa
ruyamda avi bi ayakkabi ve mavi bir besik gordumm
sizin ruyalar nasildii
sikmiyorum demi kizlarr

canım ben oldum olası bitkiselden yanayım.Fiyatının pahalı olması benim için kullanmama nedeni değildi aslında çünkü sonuçta eğer ciddi anlamda yararlıysa ne yapar eder kullanırdım o jeli ama düşünsene saç boyasında bile bitkisel boya yada hiç boyamayın diyorlar doktorlarımız oysa biz bu kimyasal kremleri direkt saçımıza değil karnımıza sürüyoruz bence bunu göz ardı etmemek lazım çünkü cildin bunu emmesi ve plesantaya geçmesi bence saç derisine oranla daha yüksek bir risk dolayısı ile bence 4.aydan itibaren hem en doğalı hem de en sağlıklı ve ekonomik olanı badem yağı olsa gerek..
ayrıca goldgelb takvimimi nasıl pembe yapabilirim canım yardımcı olurmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…