- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.681
ballım ben sadece göbüşümden değil vücudumun her yerine yayılmıştı bu kilolar hatta aldığım kilolar ile göbüşümü kıyasladığım zaman karnım küçücük kalıyordu dolayısı ile çatlamam da az oldu ayrıca o dönem (okunuşu ile yazıyorum) pöstölastil adında yabancı patentli bi jel krem kullanmıştım ilk aylarda sonra biraz tuzlu gelince badem yağı ile yetinmiştimoldukça pahalı bi kremdi.öyle sanıyorumki onunda faydası olmuş olsa gerek çünkü bana tavsiye eden arkadaşım doğumuna kadar kullanmış ve tek bir çatlağı patlağıda oluşmamıştı...
ee diger kizlar siz neler diyosunuzz
off kizlarr yaa agustosun 2. haftasi nasil dayanicam yaa
ruyamda avi bi ayakkabi ve mavi bir besik gordumm
sizin ruyalar nasildii
sikmiyorum demi kizlarr
galenic kullanan var mi? Bu konuda en meshurlardan biri O herhalde...
Bir arkadasima yurtdısından gelmişti sayıca çok olunca dogumdan sonra bir tanesini bana verdi bende şimdi onu kullanıyorum ama herkes en iyisinin badem yagı oldugunu soyluyor
zeren canım buralardamısın sen bişey sorcaktımda sana
ee diger kizlar siz neler diyosunuzz
off kizlarr yaa agustosun 2. haftasi nasil dayanicam yaa
ruyamda avi bi ayakkabi ve mavi bir besik gordumm
sizin ruyalar nasildii
sikmiyorum demi kizlarr
canım ben oldum olası bitkiselden yanayım.Fiyatının pahalı olması benim için kullanmama nedeni değildi aslında çünkü sonuçta eğer ciddi anlamda yararlıysa ne yapar eder kullanırdım o jeli ama düşünsene saç boyasında bile bitkisel boya yada hiç boyamayın diyorlar doktorlarımız oysa biz bu kimyasal kremleri direkt saçımıza değil karnımıza sürüyoruz bence bunu göz ardı etmemek lazım çünkü cildin bunu emmesi ve plesantaya geçmesi bence saç derisine oranla daha yüksek bir risk dolayısı ile bence 4.aydan itibaren hem en doğalı hem de en sağlıklı ve ekonomik olanı badem yağı olsa gerek..
ayrıca goldgelb takvimimi nasıl pembe yapabilirim canım yardımcı olurmusun?
canım bende oğluma hamileyken lıreac diye bi krem kullanmıştım 50 ytl di o zaman ama hiç faydasını görmemiştim drum bana vücudun çatlamaya müsaitse hiç bişey fayda etmez diyodu ve öle oldu:çok üzgünüm:
canım senin gönlünden gecen ne sağlıklı olması öncelikli ama
canım badem yağı tüylenme yapıyormuş benim dr demişti bebe yağı kullan demişti birde catlaklar için krem varmış ama biraz fiyatlıymış
ya ne catlagı kızlar gobeginizdemi oldu catlaklar yoksa bacaklarda filan mı herkesin catlıyomu
evet canım yemekteydim birazda dinlendik malum çalışınca çok yoruluyorsun
nedir sorun?
o zaman duzeltmişken tamamını duzeltelim. Beklenen dogum tarihini de soyle bana[/QUO
usg ye göre beklenen doğum tarihim;22 aralık ama sezaryan olduğu için 10 gün önce yani
12 aralık
yine usg'ye göre sat;7 mart şimdiden teşekkürler canım
cok sagol canim benim
tabbiiki once saglik
ama herkesin icinde gecen bisey vardirr
ben bi oglum olmasini cooook istiyorumm
insallah oglum olurr
ama yorum almakta guzel biseyyŞeniz
canım genellikle göbek ve basen bacaklarda oluyo ama ben vucudumun heryerine sürüyom özellikle gögüs bölgesine cünkü şimdiden catladılar:bbo:
ama o tuyler dokuluyor sonra zeynebim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?