2008 Aralık Anneleri

canım bende oğluma hamileyken lıreac diye bi krem kullanmıştım 50 ytl di o zaman ama hiç faydasını görmemiştim drum bana vücudun çatlamaya müsaitse hiç bişey fayda etmez diyodu ve öle oldu
:çok üzgünüm:

ee diger kizlar siz neler diyosunuzz
off kizlarr yaa agustosun 2. haftasi nasil dayanicam yaa
ruyamda avi bi ayakkabi ve mavi bir besik gordumm
sizin ruyalar nasildii
sikmiyorum demi kizlarr

:roflol::roflol:kız orkidem yazım hatası yapmışsın gülmekten cevap veremiyorum sana :roflol::roflol::roflol:

ben şu anda bebe yağı ile prenacare adlı bir krem kullanıyorum. doktor önerdi. şu ana kadar çatlağım yok. inşallahta olmaz.

canım badem yağı tüylenme yapıyormuş benim dr demişti bebe yağı kullan demişti birde catlaklar için krem varmış ama biraz fiyatlıymış

kardeşime aktarcı fındık yağı önermişti kullanmıştı 25 kilo almıştı 1 tane bile çatlağı yok bütüngün yağla geziyodu elinde ve şimdi yine hamiş oda fındık yağını kullanacam diyo yine

o zaman duzeltmişken tamamını duzeltelim. Beklenen dogum tarihini de soyle bana

tabiki cilt tipide oldukça önemli kuru yada yağlı olması bile fark eder başka bir arkadaşaım değil pahalı kimyasal jeller badem yağı dahi kullanmamıştı inanın geçen yaz havuza gitmiştik birlikte ve ben onu bikini ile görünce inan şok olmuştum çünkü tek bir çatlak bir yana çizik bile bulamamıştım

kızlar ben başından beri 5 kilo aldım çok şükür daha çatlak falanda yok ama karnım çok gergin anlatamam

cok sagol canim benim
tabbiiki once saglik
ama herkesin icinde gecen bisey vardirr
ben bi oglum olmasini cooook istiyorumm
insallah oglum olurr
ama yorum almakta guzel biseyyŞeniz

inşallah canım allah gönlüne göre verir bende hep erkek olmasını istedim hala daha belki erkektir diyorum ama dr %100 kız dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…