2008 Aralık Anneleri

selam arkadaşlar. çatlak konusunu açmışsınız. etrafımdaki tüm hamileler bu konuda badem yağı kullanıyor. ben de arada sürüyorum ama çok yoğun olduğu için bir türlü emmiyor cildim. birde dr um babe diye bir markanın kremini önerdi. ondan daha memnunum. henüz çatlak olmadı bende ama çok kiloda almadım henüz. bakalım ne olacak.
orkidem cinsiyet konusunda ilk aylarında portakal yada portakal suyuna bir eğilimin oldu mu? bir yerde okudum ve bende tuttu. kız olacaksa portakal canın çekiyormuş ama ilk aylarda.
tatil zamanım geldi arkadaşlar. taaa malatyalardan izmire nasıl gidicem bakalım...

ya sey dicektim sen bilirsin heralde bole takip ettigin patronları guzel dergiler varmı hamile kıyafetleri ve bebek kıyafetleri dikmek için

canım türkiyede kolayca bulacağın patronlu burda dergisi var onunda özel sayıları var hamile-büyük beden ve bebek çocuk sayıları onlardan faydalana bilirsin ist da eski sayıları satan yerlerde var oralardan seçipte alabiliyorum ben bazen seninde böyle imkanın varsa içlerinde hoş modeller oluyor mesela haziran sayısından ben baya model beğenip yaptım

bhk! ordamısın?

benim ördek geldi canım. çok şirin bişey. ama anneminki gelmemiş daha!

kuzuşlarım, bu çatlama hadisesinde sanırım en önemli detay: cilde dıştan yağ takviyesinde bulunup
hamurişi ve yağlı yiyecekleri tüketmekten kaçınarak başarı sağlanıyor. Tabi ki genetik olarak torpilli değilseniz:)
aman sonraya bırakmayın doğum sonrasında uğraşmak daha zor oluyor. Biz hala ikiz doğuran kuzenimin çatlak kriziyle uğraşıyoruz. "Bilseydim bu kadar zahmeti çekeceğimi başta tembellik etmez idim" diyor hanımefendi
Üşenmeyin sürün kremcağızlarınızı, masaj yapın mümkünse -yaptırın-.
Sonracığıma doğum olunca da Türkan Şoray kuşağı bağlarsınız bi güzel, olur biter herhal :)
Sizi ve yiğenlerimi bir de gündüz gözüyle öpüyorum, kokluyorum bağrıma basıyorum.

Son düzenleme:
ha cinsiyet konusunda gerçekten kocaların dediği oluyor katılıyorum. bide çocuklar... istinasız sorduğum tüm çocuklar bildifisfisfis

hııım suan istanbula gitmeyi dusunmuyorum ama getirtebilirim ordan burdada bakarım eski sayı satan yerlere ozaman saol canım bakalım guzel bişiler dikebilecekmiyim

zeynep benim göbeğim acayp kıllandı güzelim ve diğer kıllarda hiç olmadığı kadar hızlı çıkıyor:uhm:

evet canimm cok portakal yedimm
demekki benimkiside kizz
erkek anneleri portakal yiyeniniz oldumuu:lepi:

goldgelb usg 'ye göre ben 20. haftamın içindeymişim ama madem 7 mart itibari ile 18.haftayı gösteriyor buda böyle olsun artık

çok doğru söylüyorsun canım.
ben Sonradan çok pişman olacağımı bile bile şimdi krem sürerken üşeniyorum. bazen kaçamak yapıp sürmeden yatıyorum :mymeka:

Bu arada Türkan Şoray kuşağıda ne olaki?

lilyum senin oğlun olacaktı, yanlış mı hatırlıyorum?
bide benimde ayrıntılı ultrasona göre gebeliğim 5 gün kadar ilerde çıktı ama herşey standart olsun diye sen son adet tarihine göre yap hesaplamalarını. drum öle dedi bana...

canım katılıyorum sana ama sezaryan olunca malesef Türkan Şoray kuşağını bağlamak pek mümkün olmuyor... ayrıca mezoterapi ile çatlakların kaybolduğunu duymuştum.

zeynep benim göbeğim acayp kıllandı güzelim ve diğer kıllarda hiç olmadığı kadar hızlı çıkıyor:uhm:

badem yağını ben saçlarıma ve kirpiklerime sürerdim. çoğalsınlar çabuk uzasınlar diye :1rolleyes: böyle bir bilinen özelliği var yani. benim göbeğim zaten tüylüydü. bide badem yağı sürsem ne hale gelirim bilmem kafamçokkarıştı

kızlar bol bol su için. çatlaklar ve birçok şey için birebir!

canım valla ben bizim caycının yalancısıyım bana öyle dedi dur ben ona bi catam klava:

boşver çatma, hamilelik bu kız bebek erkek bebek belirtiler çakışıyor bazen. acaba benim kız kıllımı olacak diyorum ama erkek tarafıda kız tarafıda kılsız, bilemedimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…