- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.701
ya sey dicektim sen bilirsin heralde bole takip ettigin patronları guzel dergiler varmı hamile kıyafetleri ve bebek kıyafetleri dikmek için
ya sey dicektim sen bilirsin heralde bole takip ettigin patronları guzel dergiler varmı hamile kıyafetleri ve bebek kıyafetleri dikmek için
o zaman duzeltmişken tamamını duzeltelim. Beklenen dogum tarihini de soyle bana[/QUO
usg ye göre beklenen doğum tarihim;22 aralık ama sezaryan olduğu için 10 gün önce yani
12 aralık
yine usg'ye göre sat;7 mart şimdiden teşekkürler canım
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev356pps__.png
bunu yapiştirir misin aynı yere tarayıp.. yalnız verdiğin tarihlere göre bakınca 18 hafta 1 gun çıkıyorsun takvim geri değil yani
canım türkiyede kolayca bulacağın patronlu burda dergisi var onunda özel sayıları var hamile-büyük beden ve bebek çocuk sayıları onlardan faydalana bilirsin ist da eski sayıları satan yerlerde var oralardan seçipte alabiliyorum ben bazen seninde böyle imkanın varsa içlerinde hoş modeller oluyor mesela haziran sayısından ben baya model beğenip yaptım
selam arkadaşlar. çatlak konusunu açmışsınız. etrafımdaki tüm hamileler bu konuda badem yağı kullanıyor. ben de arada sürüyorum ama çok yoğun olduğu için bir türlü emmiyor cildim. birde dr um babe diye bir markanın kremini önerdi. ondan daha memnunum. henüz çatlak olmadı bende ama çok kiloda almadım henüz. bakalım ne olacak.
orkidem cinsiyet konusunda ilk aylarında portakal yada portakal suyuna bir eğilimin oldu mu? bir yerde okudum ve bende tuttu. kız olacaksa portakal canın çekiyormuş ama ilk aylarda.
tatil zamanım geldi arkadaşlar. taaa malatyalardan izmire nasıl gidicem bakalım...
kuzuşlarım, bu çatlama hadisesinde sanırım en önemli detay cilde dıştan yağ takviyesinde bulunup
hamurişi ve yağlı yiyecekleri tüketmekten kaçınarak başarı sağlanıyor. Tabi ki genetik olarak torpilli değilseniz:)
aman sonraya bırakmayın doğum sonrasında uğraşmak daha zor oluyor. Biz hala ikiz doğuran kuzenimin çatlak kriziyle uğraşıyoruz. "Bilseydim bu kadar zahmeti çekeceğimi başta tembellik etmez idim" diyor hanımefendi
Üşenmeyin sürün kremcağızlarınızı, masaj yapın mümkünse -yaptırın-.
Sonracığıma doğum olunca da Türkan Şoray kuşağı bağlarsınız bi güzel, olur biter herhal :)
Sizi ve yiğenlerimi bir de güzndüz gözüyle öpüyorum, mkokluyorum bağrıma basıyorum.
zeynep benim göbeğim acayp kıllandı güzelim ve diğer kıllarda hiç olmadığı kadar hızlı çıkıyor:uhm:
evet canimm cok portakal yedimm
demekki benimkiside kizz
erkek anneleri portakal yiyeniniz oldumuu:lepi:
kuzuşlarım, bu çatlama hadisesinde sanırım en önemli detay cilde dıştan yağ takviyesinde bulunup
hamurişi ve yağlı yiyecekleri tüketmekten kaçınarak başarı sağlanıyor. Tabi ki genetik olarak torpilli değilseniz:)
aman sonraya bırakmayın doğum sonrasında uğraşmak daha zor oluyor. Biz hala ikiz doğuran kuzenimin çatlak kriziyle uğraşıyoruz. "Bilseydim bu kadar zahmeti çekeceğimi başta tembellik etmez idim" diyor hanımefendi
Üşenmeyin sürün kremcağızlarınızı, masaj yapın mümkünse -yaptırın-.
Sonracığıma doğum olunca da Türkan Şoray kuşağı bağlarsınız bi güzel, olur biter herhal :)
Sizi ve yiğenlerimi bir de güzndüz gözüyle öpüyorum, mkokluyorum bağrıma basıyorum.
ben şeftaliiiiii inş.. bebeğim kıllı olmaz lülülülülülü
zeynep benim göbeğim acayp kıllandı güzelim ve diğer kıllarda hiç olmadığı kadar hızlı çıkıyor:uhm:
canım valla ben bizim caycının yalancısıyım bana öyle dedi dur ben ona bi catamklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?