- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.721
çok doğru söylüyorsun canım.
ben Sonradan çok pişman olacağımı bile bile şimdi krem sürerken üşeniyorum. bazen kaçamak yapıp sürmeden yatıyorum :mymeka:
Bu arada Türkan Şoray kuşağıda ne olaki?
ben şeftaliiiiii inş.. bebeğim kıllı olmaz lülülülülülü
badem yağını ben saçlarıma ve kirpiklerime sürerdim. çoğalsınlar çabuk uzasınlar diye :1rolleyes: böyle bir bilinen özelliği var yani. benim göbeğim zaten tüylüydü. bide badem yağı sürsem ne hale gelirim bilmem kafamçokkarıştı
kızlar bol bol su için. çatlaklar ve birçok şey için birebir!
ama bende acayip seftali yedimmm:çok üzgünüm:
günde kaç litre su tüketiyorsunuz kızlar ben 3 litreyi buluyorum
ayol korkma hemen öyle şey olurmu ben şaka yaptım ama madem korkuyorsun nektari ye sende sırnaşık şey
canım katılıyorum sana ama sezaryan olunca malesef Türkan Şoray kuşağını bağlamak pek mümkün olmuyor... ayrıca mezoterapi ile çatlakların kaybolduğunu duymuştum.
kızlar birde bol süt içmeliymişiz bel ağrıları falan olmasın diye dr um soyledi
ya nedicem kızlar hamile kadınlar bi meyve filan calıp vucudunda bi yere surerse bebeklerinde surdukleri yerde leke kalırmıs duyan varmı bunu
ya nedicem kızlar hamile kadınlar bi meyve filan calıp vucudunda bi yere surerse bebeklerinde surdukleri yerde leke kalırmıs duyan varmı bunu
evet canimm cok portakal yedimm
demekki benimkiside kizz
erkek anneleri portakal yiyeniniz oldumuu:lepi:
herşeyin fazlası zaralı arkadaşlar, suyunda... dört çok değil mi yaww. en azından maden suyuda iç. sonuçta idrarla kaybettiğin mineralleri alırsın...
valla ben bir kere taze sıkılmış portakal suyu içeyim dedim oluyordum... Karnım çatlayacak gibi oldu, yuzum kıpkırmızı.. valla hiç yaramadı bana portakal :1shok: bu arada bilmeyenler için benim oğluşum olacak
maden suyu kemiklere zararlı oldugu için babam 20 yasını asmıs bayanın içmesi dogru deil diyo su kemik erimeleri yuzunden annemdede var kemik erimesi içemiyorum o yuzden korkudan su fazla gelmiyo buralar cok sıcak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?