2008 Aralık Anneleri

Canım, bi yerlerden duymuştum ama tam detaylı hatırlamıyorum. Galiba böyle kalın satenimsi bir kumaşla beli iyice -sıkıca- sararak basen ve bel bölgesindeki sarkmaları orantısızlığı vs toplamış güzel gözlü ablamız.
Şimdi o işi parafinli marafinli mikro masaj yapan cicili bicili korsemsiler yapmakta

su işe yarıyosa ben dort litreye yakın içiyorum gunde ama gecen gunde bi yerde okudum cok su içince ayakların sisiyomus vucut su topluyomus diye duydum

herşeyin fazlası zaralı arkadaşlar, suyunda... dört çok değil mi yaww. en azından maden suyuda iç. sonuçta idrarla kaybettiğin mineralleri alırsın...

canım katılıyorum sana ama sezaryan olunca malesef Türkan Şoray kuşağını bağlamak pek mümkün olmuyor... ayrıca mezoterapi ile çatlakların kaybolduğunu duymuştum.

sezeryandan bir süre sonra kullanılabiliyor cano, 5.hafta gibi (ama yeni versiyonlarını elbet)

ya nedicem kızlar hamile kadınlar bi meyve filan calıp vucudunda bi yere surerse bebeklerinde surdukleri yerde leke kalırmıs duyan varmı bunu

ya nedicem kızlar hamile kadınlar bi meyve filan calıp vucudunda bi yere surerse bebeklerinde surdukleri yerde leke kalırmıs duyan varmı bunu

bende duydum ama ne canım çekerse alırım yada yüzsüzlük yapıp isterim tedbirli olmakta fayda var:roflol::roflol::roflol:

evet canimm cok portakal yedimm
demekki benimkiside kizz
erkek anneleri portakal yiyeniniz oldumuu:lepi:

valla ben bir kere taze sıkılmış portakal suyu içeyim dedim ölüyordum... Karnım çatlayacak gibi oldu, yuzum kıpkırmızı.. valla hiç yaramadı bana portakal :1shok: bu arada bilmeyenler için benim oğluşum olacak

çocuğunuzun ne yemesini istiyorsanız onu yiyin şimdiden dedi dr bide. şimdiden damak tadı alışkanlığı yapıyormuş. bende balık yemiyorum yaw:1no2:

herşeyin fazlası zaralı arkadaşlar, suyunda... dört çok değil mi yaww. en azından maden suyuda iç. sonuçta idrarla kaybettiğin mineralleri alırsın...

maden suyu kemiklere zararlı oldugu için babam 20 yasını asmıs bayanın içmesi dogru deil diyo su kemik erimeleri yuzunden annemdede var kemik erimesi içemiyorum o yuzden korkudan su fazla gelmiyo buralar cok sıcak oluyor

erkek dimi seninki

maden suyu kemiklere zararlı oldugu için babam 20 yasını asmıs bayanın içmesi dogru deil diyo su kemik erimeleri yuzunden annemdede var kemik erimesi içemiyorum o yuzden korkudan su fazla gelmiyo buralar cok sıcak oluyor

maden suyunun kemik erimesi yaptığını hiç duymadım:uhm: ama zaten arada için diye öneriyor drlarCADIARZU

yazmışsın goldgeb şimdi gördüm... pardon. söylemiştim ama tekrar hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…