2008 Aralık Anneleri

canım benim doktorumda aşı ie ilgili bişey söylemedi ayrıntılı ultrasonuda 22+6 da yapacakmış geç yada erken değildir inş.

sağol canım, inşallah yanlış hissetmiyorumdur. bu günde bir kaç kere hissettim. İnşallah bebişlerimin hareketleridir.

canım yarışmaya katıldıysan kesin kazanırsın. doğru cevap veren herkese gönderiyorlar çünkü.

ücretsiz izin konusuna gelince! bende bu aralar düşünmeye başladım 1 sene ücretsiz izin alsammı diye. yasal izin doğumdan önce ve sonra 8'er hafta. ama doğumdan önceki 8 haftanında ilk 5 haftasını istiyorsan ve sağlık durumun elveriyorsa doğumdan sonraya aktarabiliyorsun. 3 haftası mecbur çıkmak zorundasın. benim çoğul gebelik olduğu için doğumdan önce 10 hafta. İnşallah herşey yolunda giderde bebeklerim zamanında gelirse ve doktorumda çalışabilir raporu verirse 10 haftanın 7 haftasını doğumdan sonraya aktarmak istiyorum. yıllık izinlerle falan 4 ayı tamamlayabilirsem çalışmaya başlayabilirim. Olmazsa ücretsiz izini düşünüyorum. maksimum 1 yıl alabileceğimiz içinde almışken hepsini alabilirim. biraz karışık oldu galiba?
sen şimdiden mi ayarlayacaksın? erken değil mi daha. doğum iznin bittikten sonra ayarlasan? sonradan ücretsiz izin aldın diye doğum parasını vermeme gibi bir durumları olur mu?

Son düzenleme:

inş. canım kazasız belasız gidip gelelim canım her molada mutlaka wc ye bi uğra ve 15dk falan yürükan dolaşımı için

sanırım jelin ismini soran arkadaşım burada değil ben yazayım ismini belki görür yararı olur NUMİS MED (intim likid temizleyici) bunu bana doktorum verdi

banada doktorum numis med ya da seba med demişti. İkiside iyi dedi. Fiyatlarıda aynı. ben sebamedi almıştım. daha tanıdık diye yerimseniben

zeamays cım bu sma nın yarışma sonuçları ne zaman belli olur bilgin varmı

canım dünki katıldığımız ağustosta belli olur herhalde.

geçen ay katıldığımız belli olmuştu hatta hediyesi bile geldi :) katıldıysan sitede vardır liste canım.

zeacım ayarlamak derken, dekanlığa bildirmem gerek. ona göre ders için başka hocalar aranacak falan, yoksa şimdiden başlatmayacağım yani.
meltemcim sende dikkat et kendine şimdiden iyi tatiller.

merhaba kızlar.meltem canım izne çıkıyomuşsun hadi az kaldı gözün aydın.ay kızlar düngece benim canım mandalina çekti,hala daha istiyorum.birazdan dışarı çıkcam aramaya.
bugün göbiş günü ama kimse koymamış resim.hıh bende koymıcam işte.yerimseniben

zeaMays canım gözün aydın seninde.nekadar güsel duygu değilmi.artık hep elin karnında olur,benim meleğim sabahları kaldırıyo tekmeleriyle.rabbim herkese nasip etsin

sağol canım teşekkür ederim mandalina bulamazsan madalina aromalı içecek iç sende

bende ağustosta tatile çıkıcam İnşallah not aldım şu jellerin ismini nolur nolmaz sakata gelmeyelim hiç çekilmess valla bırrrrrr.. nasıl istiyorum tatil bende anlatamam. şu hediye şeylerine bende bi başvuriim ya ama gerilerde kaldı heralde linkler. dur bi bulmaya çalışayım :)

balım nasıl oldu karın ağrıların canım. rahim büyüdüğü için ve doğuma hazırlık olarak ağrı ve kasılma olabilirmiş.
ilkim hoşgeldin, nerden çıktı mandalina yaw..

balım nasıl oldu karın ağrıların canım. rahim büyüdüğü için ve doğuma hazırlık olarak ağrı ve kasılma olabilirmiş.
ilkim hoşgeldin, nerden çıktı mandalina yaw..

bugün daha iyiyim dün çok rahatsız oldum ya üşüttüm yada ceyranda kaldım senin dediğin gibide olabilir ne bilim kafam karıştı ama öteki hamileliğimde böle ağrı olmamıştı eşimde diyo acayip karnın şişti midemdaha fazla şişti aslında dahiliyeye gitmek istiyorum çünki midem taş gibi oluyo anlamadım gitti umarım kötü birşey çıkmaz

zeaMays canım gözün aydın seninde.nekadar güsel duygu değilmi.artık hep elin karnında olur,benim meleğim sabahları kaldırıyo tekmeleriyle.rabbim herkese nasip etsin

evet canım yaaa gerçektende tarif edilemez bişey. Eşim çok kıskandı :) elle hissedemiyoruz daha. sadece ben hissediyorum. eli göbeğimde uyuyakaldı canım yaaa. inşallah benimkilerde en kısa zamanda uykumdan uyandıracak kadar hareketlenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…