- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.921
medicalpark bahcelievler seçil hanım demişti birinizz goldbergmiydi acaba karıştırdım şimdi ona bi görüncem bu sefer. hem evede daha yakın ataköy. buseferde niye karıştırdı kafamı. internette okudum ve sizlerden okudugum kadarıyla ayrıntılı ultrason zamanı 19-24. haftalarda yapılması uygunmuş. ben sordum haftaya yapcakmısınız die. yok dedi. 28 haftada falan dedi yani çok ileri attı yuhh dedim. geç kalmaktan korkuyorum. kafam karıştı. bu ayrıntılı ultrasona giren varmıı. doğrusu eğrisi nedirki bunun. tetenoz aşısıda olmadım :1no2:
zeren aysegül avrasyaya gidiomus onun doktorunu sorcam bende bi gelsin bakalım.
zeacım hayırlı olsun güzelim. yakında senin içinde fırtınalar kopar. ben bir taneyle anlamıyorum, ne zaman yer değişip diğer taraftan vurduğunu. bu arada dünkü yarışmaya katıldım bende bakalım ne olacak.
meltem seninle aynı zamanda çıkıyoruz tatile demekki.
bu arada ücretsiz izin için ne düşünüyorsunuz. dün pek ses çıkmadı. birde doğumdan sonra yasal izin ne kadar bilen var mı? çok mu erken başladım bilmiyorum ama ayarlama yapmam lazım
zeynepcim ne güzel kararını vermişsin. ben çok kararsızım, bakalım ne yapacağım.
meltem jeli ben sormuştum. zea da önerdi bir tane teşekkürler. bizde izmir e gideceğiz taaa malatyalardan. bir sorun olmaz inş. arabayla gideceğiz mola vererek artık. yaşasın tatil, çok sıkıldım tam zamanı. kazasız belasız inş.
sanırım jelin ismini soran arkadaşım burada değil ben yazayım ismini belki görür yararı olur NUMİS MED (intim likid temizleyici) bunu bana doktorum verdi
banada doktorum numis med ya da seba med demişti. İkiside iyi dedi. Fiyatlarıda aynı. ben sebamedi almıştım. daha tanıdık diye yerimseniben
zeamays cım bu sma nın yarışma sonuçları ne zaman belli olur bilgin varmı
canım dünki katıldığımız ağustosta belli olur herhalde.
geçen ay katıldığımız belli olmuştu hatta hediyesi bile geldi :) katıldıysan sitede vardır liste canım.
zeacım ayarlamak derken, dekanlığa bildirmem gerek. ona göre ders için başka hocalar aranacak falan, yoksa şimdiden başlatmayacağım yani.
meltemcim sende dikkat et kendine şimdiden iyi tatiller.
merhaba kızlar.meltem canım izne çıkıyomuşsun hadi az kaldı gözün aydın.ay kızlar düngece benim canım mandalina çekti,hala daha istiyorum.birazdan dışarı çıkcam aramaya.
bugün göbiş günü ama kimse koymamış resim.hıh bende koymıcam işte.yerimseniben
hediye olarak ne geldi canım nivea gibi değildir inş. ele avuca gelen bişeydir umarım
balım nasıl oldu karın ağrıların canım. rahim büyüdüğü için ve doğuma hazırlık olarak ağrı ve kasılma olabilirmiş.
ilkim hoşgeldin, nerden çıktı mandalina yaw..
zeaMays canım gözün aydın seninde.nekadar güsel duygu değilmi.artık hep elin karnında olur,benim meleğim sabahları kaldırıyo tekmeleriyle.rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?