2008 Aralık Anneleri

canım dünki katıldığımız ağustosta belli olur herhalde.

geçen ay katıldığımız belli olmuştu hatta hediyesi bile geldi :) katıldıysan sitede vardır liste canım.

ben geçen aykinede katılmıstım ama listede ismim yok buna da katıldım çekilişle mi acaba sanki ben her uyeye diye biliyordumCADIARZU

hemen kötü düşünme balım. yoktur bişey. karın ağrılarının normal olduğunu düşünüyorum bende. benimde sabahları kalktığımda sanki spor yapmışım gibi karın kaslarım ağrıyor.

bebişle ilgili bi korkum yok hareketlerini çok fazla hissetmesemde fetus kalp dinleme cihazıyla dinliyorum kızım iyi maşallah ben fazla hissetmesemde hareketlerini cihazla duyuyorum mide şikayeti kötü değildir inşallah ağrı yok ama şişliği hiç inmiyo

ben geçen aykinede katılmıstım ama listede ismim yok buna da katıldım çekilişle mi acaba sanki ben her uyeye diye biliyordumCADIARZU

canım bende her üyeye diye biliyorum. hatta öylede yazıyor. ben annemin adınada katılmıştım. onada geldi hediye!

canım benim doktorumda aşı ie ilgili bişey söylemedi ayrıntılı ultrasonuda 22+6 da yapacakmış geç yada erken değildir inş.

bak sana ayrıntılı ultrason için 22+6 demiş canım. geç değil erkende değil. internettede doğrusu o haftalarda oldugu yazıo19-24 arası. genelde o tarihlerde yapmışlar duyduklarımada. bnmki abarttı 26-28. hafta dedi yaa.. gelde güven şimdi. offff bana yani doktora yol göründüü bu sefer kesin:1no2:

kızlar ya su hediyeye nerden başvuruyosunuz su internet adreslerini banada versenize bii :)) benim oğluşumun başıı kelmii :))))

kızlar ben dr uma sormadım ama haftaya ayrıntılı ultrasyona girecem cuma günü randövü aldım20 haftalık oluyom iyi oldu öğrendiğim bu haftalarda gidildiğini oğlumda 22 haftalıkken gitmiştim

kızlar binlerce kez Maşallah bende bebişim hareketlerini nezamandır hissediyorum resmen tepiyo Maşallah inanılmaz bi duygu aynen dediğiniz gibi sürekli elim göbüşümde.. daha minicikler bide büyüdüklerinde tekmeleri düşünsenize sahiden canımızı yakacak yaramazlar galiba

kızlar ben dr uma sormadım ama haftaya ayrıntılı ultrasyona girecem cuma günü randövü aldım20 haftalık oluyom iyi oldu öğrendiğim bu haftalarda gidildiğini oğlumda 22 haftalıkken gitmiştim

bilgi verdiğin için sağoll yaa.. ben bu konuda yine telaşş oldum bnm doktor 28. haftada bakıcağız falan dediği için. yok sizinki normal haftalar bnmki geç istiyo nedense.

birde bhk de ayrıntılı ultrasona girmiş galiba. kaçıncı haftada giridn bhk kardeş buralardaysan bi söyleyiver canım yaa fisfisfis

niye bu bnm doktor böle yapıoo ya.. teşekkürler sölediğin için sora sora öğreniyoruz anca bnm doktordan bişi öğrendiğim yok. neyse zaten medical parka gidicem artık bu gidişle. zeren aysegül gelsede ona sorsam bide. oda avrasya hospital a gidiomuş bende. o hangi doktora gidio çok merak ettim.

senin doktoru değiştirme vaktin gelmiş canım araştır bakalım bi belki daha iyi bi dr bulursun daha hamişliğin ilerlemeden

işte canım kim demişti hatırlamıom goldbelg kalmış aklımda medical park bahçelievler seçil hn.ı tavsiye ediyolar bana yakın yerlerden. ona gidicem görüncem bide. doktor onu demedi bunu demedi derken bitürlü güvenemedim içim ısınmadı gitti. doğum yaptırcak doktora güvenmem lazım haksızmıyım. o yüzden böle telaş oluyorum.

ayy İnşallah :)) katıldım yarısmaya. hediyeler gelsin bakalım zaten daha alışverişe başlamadık bişiyciği yok sayılır tosunumun ilk hediyelerinden biri olabilir yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…