- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.941
canım dünki katıldığımız ağustosta belli olur herhalde.
geçen ay katıldığımız belli olmuştu hatta hediyesi bile geldi :) katıldıysan sitede vardır liste canım.
sapsarı bir peluş ördek geldi. beklediğimden daha büyük. güzel bişey :)))
bugün daha iyiyim dün çok rahatsız oldum ya üşüttüm yada ceyranda kaldım senin dediğin gibide olabilir ne bilim kafam karıştı ama öteki hamileliğimde böle ağrı olmamıştı eşimde diyo acayip karnın şişti midemdaha fazla şişti aslında dahiliyeye gitmek istiyorum çünki midem taş gibi oluyo anlamadım gitti umarım kötü birşey çıkmaz
hemen kötü düşünme balım. yoktur bişey. karın ağrılarının normal olduğunu düşünüyorum bende. benimde sabhalrı kalktığımda sanki spor yapmışım gibi karın kaslarım ağrıyor.
ben geçen aykinede katılmıstım ama listede ismim yok buna da katıldım çekilişle mi acaba sanki ben her uyeye diye biliyordumCADIARZU
iyi bari katıldığına deydi yani :dance:
canım benim doktorumda aşı ie ilgili bişey söylemedi ayrıntılı ultrasonuda 22+6 da yapacakmış geç yada erken değildir inş.
http://www.timeturk.com/Resimlerle-bebek-bakimi-18469-haberi.html
internette dolaşırken denk geldim, bi göz atın isterseniz güzel bir anlatıma benziyo...
evet canım yaaa gerçektende tarif edilemez bişey. Eşim çok kıskandı :) elle hissedemiyoruz daha. sadece ben hissediyorum. eli göbeğimde uyuyakaldı canım yaaa. inşallah benimkilerde en kısa zamanda uykumdan uyandıracak kadar hareketlenirler
kızlar ben dr uma sormadım ama haftaya ayrıntılı ultrasyona girecem cuma günü randövü aldım20 haftalık oluyom iyi oldu öğrendiğim bu haftalarda gidildiğini oğlumda 22 haftalıkken gitmiştim
bak sana ayrıntılı ultrason için 22+6 demiş canım. geç değil erkende değil. internettede doğrusu o haftalarda oldugu yazıo19-24 arası. genelde o tarihlerde yapmışlar duyduklarımada. bnmki abarttı 26-28. hafta dedi yaa.. gelde güven şimdi. offff bana yani doktora yol göründüü bu sefer kesin:1no2:
kızlar ya su hediyeye nerden başvuruyosunuz su internet adreslerini banada versenize bii :)) benim oğluşumun başıı kelmii :))))
ahh canımm biricik ikizlerimizin tatlı annesi. teşekkürler :)) hemen oluyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?