- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.961
sevimcim aslında olabilir ama ya bebeğine iyi gelmezse aldığın bez pişik yaparsa memnun kalmazsan
ayy bu bez alma olayı çok iyi fikirmiş.. çünkü biriktirin diolar çok rahat edersiniz. en çok onlar tutucak malum aylarcaa.. huggies veya ultra prima olacak tercihim arkadaşlar.. pusetti küvetti ateş ölçer oto koltuguu bebek telsizi, oda takımı.. büyük küçük dünya kadar alınacak şey var ve hepsi dünya para.. son ay sıkışmamak için. böle ucundan toparlamak lasım artık şaka maka 5 aylığız artık
ayy bu bez alma olayı çok iyi fikirmiş.. çünkü biriktirin diolar çok rahat edersiniz. en çok onlar tutucak malum aylarcaa.. huggies veya ultra prima olacak tercihim arkadaşlar.. pusetti küvetti ateş ölçer oto koltuguu bebek telsizi, oda takımı.. büyük küçük dünya kadar alınacak şey var ve hepsi dünya para.. son ay sıkışmamak için. böle ucundan toparlamak lasım artık şaka maka 5 aylığız artık
çok doğru son aylarda zaten bir sürü masraf ve sıkışıklık olucak şimdi vakit varken birşeyler almak en iyisi . yanlız ben bebek telsizinin kullanışlı olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten ilk 6 ay anne sütü ve her gece 2 saatte bir emzirmek durumunda olduğunda bebek bizim odamızda kalıcak. ayrıca oda konusunda da 4 yaşından sonra her ne kadar dolaplar kullanışlı gözüksede bebek desenleriyle süslü bir odada çocuğumuzun kalmayı isteceğine zannetmiyorum. Oda konusu biraz lüxe giriyor çocuk büyükçe dönemlerine göre değiştirmek gerekecek ( bebek odası, çocuk odası, genç odası vs...)
medicalpark bahcelievler seçil hanım demişti birinizz goldbergmiydi acaba karıştırdım şimdi ona bi görüncem bu sefer. hem evede daha yakın ataköy. buseferde niye karıştırdı kafamı. internette okudum ve sizlerden okudugum kadarıyla ayrıntılı ultrason zamanı 19-24. haftalarda yapılması uygunmuş. ben sordum haftaya yapcakmısınız die. yok dedi. 28 haftada falan dedi yani çok ileri attı yuhh dedim. geç kalmaktan korkuyorum. kafam karıştı. bu ayrıntılı ultrasona giren varmıı. doğrusu eğrisi nedirki bunun. tetenoz aşısıda olmadım :1no2:
zeren aysegül avrasyaya gidiomus onun doktorunu sorcam bende bi gelsin bakalım.
ayyyyyy biri beni durdursun.
1 kilo hıyar yedim. hıyarım bitti ama hala canım istiyor. işyerindeyim odama hıyar kokusundan girilmiyor tatlicadiarzu
bencede bebek telsizi gerekli arkadaşlar.. ben 3-5 hemencik aklıma gelenleri saydırdım daha bi sürü şey var. bebek bezi alerji durumu doğru siz söyleyince hakverdim ama bu ufak tefek şeyleri bi kenarda biriktirmeye başlamak lazım. çünkü aklımıza gelmeyen son dakka sürprizleri sıkışmamıza neden olabilir. ben sizinde yardımınızla listeyi okuyup yapıp önceliklerden uygun olanlardan başlicam. bi kısmınıda hediye listesi gibi millete dağıtıcam sen bunu al sen bunu al die :)) boş boş şeyler alıp gelmesinler diye. çokmu yüzsüzüm ne
evet ben demiştim,
ben de seni merak etmiştim biliyor musun bende 9. kısıma tasınıyorum...
ayyyyyy biri beni durdursun.
1 kilo hıyar yedim. hıyarım bitti ama hala canım istiyor. işyerindeyim odama hıyar kokusundan girilmiyor tatlicadiarzu
aaa millete dağıtmak hediye listesi gibi güzel bir fikre benziyor ama,
doğumdan önce alın mı diceksin insanlara hediyeleri..
bu biraz zor işte..
cok yakınlarına söylersin de..
kızz kokusuu taa burnuma geldi :)))) alemsin hıyar ağacı çıkar kız içinde.. ama yokk demekki bebişlerin canı çekti malum sende 2 tane doyamadılar daha sırnaşık şey ye bacım afiyet olsun yarasın İnşallah canın çektiği kadar ye nasılsa zararlı bişi değil. bizimde ancaa börek çeksin hale bak :icecream:
kız yemezdim bende bu kadar, öğlen çarşıya giden arkadaşa ısmarladım 1 kilo. oturdum yedim hala yiyesim varda eve gidince artık. tuzlu tuzluda güzel gitti ama :icecream:
böreği son zamanlarda hiç çekmiyor canım. makarnadanda soğudum. doktor dikkat et kilona deyince bilinçaltında korktum herhalde, beyaz ekmekte yemiyorum çavdar yiyorum. naapiiimmm bacım daha 19 haftalıkım 7 kilo aldım tatlicadiarzu
:1shok:7 kilo mu aldım yaaa benim bebekim çokmu küçük ozmaaannnn senağlama ben 2 kilo aldım tabi verdiğim 2 kiloyu geri aldım
kız kilonun bebekle ne alakası var..
panik olmayın hemena.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?