- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.981
ay ne biliim canım ya herkes kilo alıyo ben alamıyorum:1no2: ondan endişelendim biraz
:1shok:7 kilo mu aldım yaaa benim bebekim çokmu küçük ozmaaannnn senağlama ben 2 kilo aldım tabi verdiğim 2 kiloyu geri aldım
zea mays cim konu geçti ama bebekleri hissetmene çok sevindim...
bu arada miss12 verdiğin linki okuyordum seçil hanım hastasına bu gobekle nasıl hissedeceksen bebek hareketlerini demiş... Bende 17 haftada 4 kilo aldım acaba fazla kilodan mi hissedemiyorum? Daha zayıf ve karınsız arkadaslar daha mi erken hissediyor?
benim de ailem uzakta sadece telefonda veya msn konuşabiliyorum onlarla, ayrıca sorunlu bir hamileliği olduğu için sürekli yatak istirahatim var, doktor 5 dakikalık bir yürüyüşe bile izin vermiyor, sürekli yatmaktan her yerim ağrıyor artık, ayrıca birde bu sıcaklar mahvediyor insanı, ama genede benden daha kötü durumda olanları düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum, yattığım yerden bebeğin hareketlerini anlamaya çalışıyorum, sürekli yattığım için daha bebek için bile hiçbirşeye bakamadım, eşim gece yarısı işten geliyor o yüzden bütün gün evde yanlızım, burada yazılanları okuyorum, yanlız olmadığımı düşünüyorum, ama ara ara bunalıyoruz bu hepimize oluyor, bazen hazırlık yapanları, tatile gidenleri , istediğini yiyip içenleri okudukça içim gidiyor ama yarısı bitti, geriside gececek diye teselli veriyorum kendime:1hug:
zea mays cim konu geçti ama bebekleri hissetmene çok sevindim...
bu arada miss12 verdiğin linki okuyordum seçil hanım hastasına bu gobekle nasıl hissedeceksen bebek hareketlerini demiş... Bende 17 haftada 4 kilo aldım acaba fazla kilodan mi hissedemiyorum? Daha zayıf ve karınsız arkadaslar daha mi erken hissediyor?
ya bana herkes çok zayıfsın falan dediği için yanlış giden bişeyler var sandım biran
kızlar şu sma gold clup te geçen ay kananların listesindeyim ama hediyem ulaşmadı size ne zaman ulaştı bilgi verirseniz sevinirim nasıl iletişim kurabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?