2008 Aralık Anneleri

ay ne biliim canım ya herkes kilo alıyo ben alamıyorum:1no2: ondan endişelendim biraz

kız şükret haline..
ben de 7 kilo aldım daha 21. haftadayım düşün yani..
son gidişimde doktora yine aynı hızla almış olsaydım resmne diyetisyene göndercekti beni..
şükür ki durdurabildim kendimi..
ama çatladım resmen ordan burdan..

ayy deli etmeyin beni hemen şükret bakiiimtatlicadiarzu

:1hug::1hug:

bebegin kilosuyla annenin kilosunun hiç alakası yok kızlar
arada 10 kilo oynasa n'olacak..bebek dediğin zati maximum 3,5-4 kilo bişi...

:1shok:7 kilo mu aldım yaaa benim bebekim çokmu küçük ozmaaannnn senağlama ben 2 kilo aldım tabi verdiğim 2 kiloyu geri aldım

kız alemsin heeee, ben üzülüğyorum çok kilo almışım diye. durumum normal değil canım. abartmışım biraz. normal olan sensin benim paniklemem gerek tatlicadiarzu
ama napalım her annenin bünyesi farklı. dikkat ediyorum şimdi yediklerime ama aynı hızda alıyorum yinede :tomato:

kızlar bence fazla dert etmeyin hamilelikte aldığınız kiloları çünkü anladığım kadrı ile hepimizde bir kilo takıntısı var zaten.Bana öyle geliyorki kilo almaktan korkan yada rahatsız olan birisi mütemadiyen bu alınan kiloları doğumdan sonra verecektir yeterki rahatsız olsun....daha önemlisi bence yırtık çatlak oluşmasın çünkü bunun tamiri pek kolay olmayabilir...

zea mays cim konu geçti ama bebekleri hissetmene çok sevindim...
bu arada miss12 verdiğin linki okuyordum seçil hanım hastasına bu gobekle nasıl hissedeceksen bebek hareketlerini demiş... Bende 17 haftada 4 kilo aldım acaba fazla kilodan mi hissedemiyorum? Daha zayıf ve karınsız arkadaslar daha mi erken hissediyor?

evet ebru şallı mıydı toplam 3.5 kilo alan o kadarda bebek doğuran. nasıl oluyor anlamıyorum ama bebeği gayet sağlıklı...

karında yağ tabakası az ise bence daha erken hissedilebilir ve hatta totosu ilerde eili ayağı bile farkedilebilir geliyor.coksekeriremsu

canım öncelikle geçmiş olsun bugün okudum yazını inan çok üzdün beni...ama lütfen bunun geçeci bir süreç olduğunu ve bu zor sürecin sonunda mükafatının çok büyük olduğunu unutma lütfen..Dilerim tez vakit sende rutin hayatına dönersin ama lütfen moralini yüksek tut doktorun yatmanı uygun görmüş ise mutlaka önce senin sonra meleğinin sağlığı için istemiştir bunu tekrar geçmiş olsun canımcım kendine ve moraline iyi bak olur mu ...

evet canım bende duymuştum arkadaşımla aynıyız ama onunda göbüşü çok ve hissetmiyor bebişin belkide bünyeylede alakalıdır

yok donmedi
lilyum burada miss12 diye bir arkadasımnız var doktorundan hiç memnun degil istanbul avrupa yakasında oturuyor,Atakoy de.. sen doktor konusunun kompedanı olmuşsun bildiğin iyi bir doktor onerebilir misin canım?

kızlar şu sma gold clup te geçen ay kananların listesindeyim ama hediyem ulaşmadı size ne zaman ulaştı bilgi verirseniz sevinirim nasıl iletişim kurabilirim acaba

kelin ilacı olsa diycem ama kel değilim goldgelb'cim.İnan bana ciddi anlamda dotor sorunu yaşayanlardan biriside benim, sanırım bu yüzden doktor araştırması içersindeyim.Şu sıralar bi kaç arkadaşımla da bu konuda diyalog içersindeyim ama maalesef ya doktor iyi hastane kötü oluyor yada tam tersi... bu ay doktor işini karara bağlasam iyi olacak sanırım

miss bende bahçeliewlerde oturuyorum nisa hastanesine gidiyorum dr umun adı : nuray hanım mürvet ve asiye hanım içinde çok iyi diyolar ama çok sıra oluyo benim dr kalabalık olmuyo güler yüzlü çok memnunum

ama illede bir isim istiyorsa avcılar hospital 'de Nil Bilgen'i önerebilirim ama randevu almak için 1 ay önce aramak gerekiyor..

kızlar şu sma gold clup te geçen ay kananların listesindeyim ama hediyem ulaşmadı size ne zaman ulaştı bilgi verirseniz sevinirim nasıl iletişim kurabilirim acaba

ballım benim de gelmedi henüz..
zeamaysa gelmiş ama dün galiba..
ben mail falan da attım cevap vermediler..
gelir bugün yarın diye tahmin ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…