2008 Aralık Anneleri

kızlar dua edin de yemek sorunu olmayan bir bebişiniz olsun ben bu anlamda çok sorun yaşadım hala da zaman zaman yaşıyorum o yüzden siz siz olun çocuğunuza ne pişerse mutlaka 4.ayından itibaren tattırın..

merhaba kızlar misafirler gitti.yerimseniben
hazırlıklar aşamasında keşke dedim bigün
aralık annelerim geliyor olsa onlarada böyle hazırlıklar yapıyor olsamm.:sm_cool:
ne güzel olurdu yaaaaaaaa:1hug:

kızlar bende yoğundum bugün.buarada üçlü testimin sonucu geldi,yarın dr.gidiyorum kızlar inş.bişi yoktur yaaa.ben kağıdı inceledim risk yok diyor.bide cinsiyetimiz inş.belli olur.dr.gidene kadar çikolata yicem göstersin şeyini nazlı bebeğim benim

inşallah ilkimcim, hareketleri erken hisstetiğinden dolayı erkek olabilir ama kız daha büyük ihtimalle düşünüyorum, hayırlısı olsun da ,testin de iyi çıksın, gerisi önemli değil

ay ilkimcim göstersin artık ben bile çatlicam yakında

ben iyiyim allaha şükür bebişimde iyi sen nasılsın paşan nasıl :lepi:tatiline 1 gün kaldı:smiley-cool:

ay iki defa yazmışım sırnaşık şey evet canım 1 gün kaldı sonunda dinlenicem inş. sabahları çok zor kalkıyorum artık paşam iyi çok şükür canım artık sabahları benimle kalkıyor :CüvCüv: serviste tekmeleye tekmeleye geliyoruz işe senin prensesin nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…